Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας έχει τύχει να μην ανοίγουν κάποια AVI αρχεία με το WD TV Live;

Πήρα στον αδερφό μου ένα USB Stick Kingston 16GB, το φόρμαρα σε NTFS (4K), και πέρασε σε αυτό κάποια αρχεία AVI.

Δυστυχώς δεν παίζει κανένα. Έτρεξα το gspot για τις λεπτομέρειες του αρχείου, έχω συνημμένο screenshot. Τι μπορεί να φταίει;

βάλε μπροστά από κάθε αρχείο αριθμούς, Π.Χ. 01, 02, 03

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις δοκίμασα τα ίδια αρχεία σε άλλο usb stick, παίζουν κανονικά.

Ίσως φταίει το stick, ήταν FAT32 και με το "convert /FS:NTFS" το έκανα NTFS.

Το ξαναφορμάρω τώρα να δω μήπως φταίει αυτό.

update:

Το ξαναφόρμαρα αλλά μάταια. Διέγραψα το partition με το diskpart, το ξαναέφτιαξα, το ξαναφόρμαρα και πάλι τα ίδια.

Είναι δυνατόν να είναι ασύμβατο το στικάκι;

Επεξ/σία από StavrosD

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Πριν 5 μέρες αγόρασα και εγώ το WD LIVE TV.

Επειδή μου φαινόντουσαν μικροί οι υπότιτλοι πέρασα το WDLXTV-LIVE-0.3.1 firmaware που λένε πως τους μεγαλώνεις πάνω από 40αρια. Αλλά εμένα εξακολουθεί και έχει ρύθμιση μέχρι 40.

Πέρα από αυτό, δεν βλέπω καμμιά αλλαγή από το μενού του original πέρα από το backround και τα γράμματα στο boot.

Eχω κάνει κανενά λάθος?

(υπόψιν πως είμαι νέος με αυτά και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια μηχανήματα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Όντως τους μεγαλώνει αν όμως αλλάξεις κάτι στο αρχείο "S00custom-options" το τι πρέπει να αλλάξεις το λέει μέσα το ίδιο το fw ανάλογα με το τι θες να κάνεις έτσι.

Όντως τους μεγαλώνει αν όμως αλλάξεις κάτι στο αρχείο "S00custom-options" το τι πρέπει να αλλάξεις το λέει μέσα το ίδιο το fw ανάλογα με το τι θες να κάνεις έτσι.

Αν θα μπορούσες να μου το κάνεις πιο λιανά θα σου ήμουν υπόχρεος.

Βλέπεις, είπα πως είμαι αρχάριος.

Και, ναι, κατάλαβα (μάλλον) τι πρέπει να σβήσω. Δεν καταλαβαίνω πως το περνάω για να το δει το WD

εγώ παιδιά πάντως με το LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER δουλεύουν όλα καλά με το δίκτυο

απλά περιμένω αυτές τις μέρες το WIRELESS LINKSYS GIGA ROUTER WAG320N-EU (που μου πρότεινε ο φίλος Thresh) για να δω πώς παίζουν οι HD 1080p ταινίες ασύρματα. με την προσθήκη και του ενισχυτή YAMAHA RX-V365 BLACK έχω και DTS πλέον . περισσότερα τις επόμενες μέρες :)

Συνδεσα και το WIRELESS LINKSYS GIGA ROUTER WAG320N-EU και δοκίμασα κατευθείαν να "παίζω" ταινία 1080π ασύρματα απο το PC sto WD TV LIVE, υπήρχαν τρελά σπασίματα..

σκέφτηκα ότι θα ναι λόγω ethernet κάρτας on board που είναι 10/100 Mpbs. Οπότε έβαλα και ένα δεύτερο WUSB600N στο PC για να παρακάμψω το ethernet. Ξεκινάω την ταινία και εκεί που πήγαινε μια χαρά.. μόλις άρχισαν κάτι εκρήξεις και παπαρίτσες και ο ήχος γινόταν πιο ζόρικος άρχισαν τα κολλήματα.....

Οπότε σε μένα τουλάχιστον 1080p ασύρματα... ΔΕΝ.

αν μπορείς να βοηθήσεις φίλε Thresh... η κάποιος άλλος :)

:-(

Καλημέρα παίδες.

Έχω ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει!!!

Πήρα το WD Live TV 2 και έχω και το παλιό επίσης τησ WD media player για τους γονείς μου.

Κάποιες ταινιες όπως την παρακάτω mpeg δεν την παίζει το καινούριο και την παίζει το παλιο!'@!#

Το ίδιο σθμβαίνει και με κάποιες avi τι να κάνω; δεν μπορω να βρώ που είναι το πρόβλημα. Το file έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά(απο magic video converter)

General #0

Complete name : fantasmenos.mpg

Format : MPEG-2

Family : MPEG-2

File size : 3.18 GiB

PlayTime : 1h 33mn

Video #0

Codec : MPEG-2 Video

PlayTime : 1h 33mn

Bit rate : 9000 Kbps

Bit rate mode : CBR

Width : 720

Height : 576

Aspect ratio : 1.000

Frame rate : 25 fps

Standard : PAL

Bits/(Pixel*Frame) : 0.868

Delay : 45000

Audio #0

Codec : AC3

Bit rate : 160 Kbps

Bit rate mode : CBR

Channel(s) : 2 channels

Sampling rate : 48 KHz

Delay : 0 / 45000

Video0 delay : -45000

ChannelPositions : L R

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα

harris

Παιδες ποσες εκδοσεις του εν λογω media player εχουν κυκλοφορησει??2??

Αυτη η mini εκδοση εχει ακριβως τις ιδιες λειτουργιες με τα μεγαλυτερα αδερφια της ή εχει ''κομμενα'' features???

• Super Moderators
Συνδεσα και το WIRELESS LINKSYS GIGA ROUTER WAG320N-EU και δοκίμασα κατευθείαν να "παίζω" ταινία 1080π ασύρματα απο το PC sto WD TV LIVE, υπήρχαν τρελά σπασίματα..

σκέφτηκα ότι θα ναι λόγω ethernet κάρτας on board που είναι 10/100 Mpbs. Οπότε έβαλα και ένα δεύτερο WUSB600N στο PC για να παρακάμψω το ethernet. Ξεκινάω την ταινία και εκεί που πήγαινε μια χαρά.. μόλις άρχισαν κάτι εκρήξεις και παπαρίτσες και ο ήχος γινόταν πιο ζόρικος άρχισαν τα κολλήματα.....

το σήμα τέρμα δυνατό και το WiFi ξεκλείδωτο?

onboard 100mbit? :P

Κάποιες ταινιες όπως την παρακάτω mpeg δεν την παίζει το καινούριο και την παίζει το παλιο!'@!#

Που τις γράφεις; Στο ίδιο USB Stick ή HDD;

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, όπως ανάφερα σε προηγούμενο post.

Γράφω τις ταινίες σε ένα Kingston Datatraveler 120 16GB.

Ενώ στον υπολογιστή παίζουν μια χαρά, και το WD βλέπει τα αρχεία, δεν μπορεί να τα παίξει.

Καλησπέρα παιδες και χρονια πολλά!Να ρωτησω και γω κατι.Exω ενα σκληρο my book 1tb etheret και μια samsung led 7αρα με wd live θα μαι κομπλε?Θα τα παιζει καλα τα mkv 1080p dts?αν συνδεω το wd live με καλωδιο ethernet θα μαι κομπλε?Sorry αν κουρασα!

Στην εποχη του g WiFi το μεσο που εκανε το streaming επρεπε παντα να ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο στο ρουτερ και απο κει ασυρματα στις συσκευες που θες οπως xbox 360, ps3 κτλ.

Οταν γινονται εκρηξεις και γενικα μεγαλα εφε, τα καρε γεμιζουν και το bitrate εκτινασεται στα υψη, γι'αυτο κολλαει, δεν μπορει να το αντεξει το linksys.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...