Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις παρήγγειλα το εν λόγω Media Center (Western Digital Media Player WD TV Live) και επιπλέον, την εξής Ασύρματη Κάρτα Δικτύου USB: LevelOne WUA-0600 Wireless USB Adapter N.

Η συγκεκριμένη κάρτα δεν περιέχεται στην λίστα της WD με τις συμβατές συσκευές. Έχω επικοινωνήσει και με την WD αλλά δυστυχώς ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.

Θέλω να μου πείτε αν κάποιος από σας έχει προβεί σε αντίστοιχη αγορά αυτού του διδύμου και αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Παναγιώτης

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να φανούμε και λίγο χρήσιμοι

(συγνώμη σε όσους το θέμα τους αφήνει παγερά αδιάφορους).

Μου απάντησε η WD το προφανές.

"I apologize again for the inconvenience. Unfortunately if the device is not on that list, it will probably not be compatible with the WD TV Live. Currently we do not have any information that references that item to be compatible in the future. I would recommend to use one of the ones provided on the list as it is currently the only option available."

στην ερώτηση:

"What I need to know - if possible - is, despite the fact that

it is not on this list, what are the chances to be compatible? If it not

compatible, then is there a plan to be included in a next firmware release

and when?"

Ωστόσο, σήμερα περιμένω την παραγγελία. Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις παρήγγειλα το εν λόγω Media Center (Western Digital Media Player WD TV Live) και επιπλέον, την εξής Ασύρματη Κάρτα Δικτύου USB: LevelOne WUA-0600 Wireless USB Adapter N.

Η συγκεκριμένη κάρτα δεν περιέχεται στην λίστα της WD με τις συμβατές συσκευές. Έχω επικοινωνήσει και με την WD αλλά δυστυχώς ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.

Θέλω να μου πείτε αν κάποιος από σας έχει προβεί σε αντίστοιχη αγορά αυτού του διδύμου και αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Παναγιώτης

Δημοσ.

Αναμενόμενο ότι θα σου απαντήσουν κάτι τέτοιο γιατί δεν φταίει η wd για την ασυμβατότητα του usb wifi που πήρες αλλά εσύ που δεν είδες τι λέγαμε εδώ για την λίστα με τα συμβατά usb wifi adapters.

Τι περίμενες δηλαδή να σου πούνε?

Δημοσ.

εγώ παιδιά πάντως με το LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER δουλεύουν όλα καλά με το δίκτυο

απλά περιμένω αυτές τις μέρες το WIRELESS LINKSYS GIGA ROUTER WAG320N-EU (που μου πρότεινε ο φίλος ThReSh) για να δω πώς παίζουν οι HD 1080p ταινίες ασύρματα. με την προσθήκη και του ενισχυτή YAMAHA RX-V365 BLACK έχω και DTS πλέον . περισσότερα τις επόμενες μέρες :)

Δημοσ.
Στα 1080 παίζει οκ ?

Και μια ερώτηση ακόμα τα powerline πάνε υποχρεωτικά ανά ζεύγη ε? Μπορώ να έχω πάνω από ένα ζεύγος; Για να καταργήσω και το wifi pc με router άμα είναι.

Οχι δεν είναι απαραιτητο να πάνε ανα ζευγη . Μπορεις δηλαδη να έχει και 3 -4-5 όσα θέλεις .Απλά στο αρχικό σετ θα πας και θα αγοράσεις ακόμα ενα ίδιο μονό ανταπτορα και θα τον κανεις pair στο δικτυο των powerline.

Δημοσ.
Οχι δεν είναι απαραιτητο να πάνε ανα ζευγη . Μπορεις δηλαδη να έχει και 3 -4-5 όσα θέλεις .Απλά στο αρχικό σετ θα πας και θα αγοράσεις ακόμα ενα ίδιο μονό ανταπτορα και θα τον κανεις pair στο δικτυο των powerline.

Αν και παρήγγειλα το wusb600n, καλό θα ήταν ενημερωτικά για το μέλλον να ξέρω. Στο powerline μπορώ να βάλω ένα το wd live ένα στο router και ένα στο pc (3 units δηλαδής :P) και να έχουμε θεωρητικά ένα ικανοποιητικής ταχύτητας δίκτυο, πρακτικά από ότι μου άκουσα ~50mbits με διακυμάνσεις. Σωστά;

Δημοσ.

Οι πολύωρες δοκιμές και οι διάφοροι πειραματισμοί του Level One WUA-0600 με το WD TV Live, τελικά δεν απέδωσαν καρπούς.

Ενώ αναγνωρίζει την συσκευή και βρίσκει κανονικά το SSID του WPA-2 PSK δικτύου μου, αποτυγχάνει στο authentication.

Απλά περίμενα να παίζει out-of-the-box (wishful thinking)

Δημοσ.
Οι πολύωρες δοκιμές και οι διάφοροι πειραματισμοί του Level One WUA-0600 με το WD TV Live, τελικά δεν απέδωσαν καρπούς.

Ενώ αναγνωρίζει την συσκευή και βρίσκει κανονικά το SSID του WPA-2 PSK δικτύου μου, αποτυγχάνει στο authentication.

Απλά περίμενα να παίζει out-of-the-box (wishful thinking)

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ μου.

Δεν φταίει η wd για την ασυμβατότητα του usb wifi που πήρες αλλά μόνο εσύ που δεν είδες τι λέγαμε εδώ για την λίστα με τα συμβατά usb wifi adapters.
Δημοσ.

Καλημερα σασ και χρονια πολλα,

Επειδη και εγω ψηνομαι να παρω μπηκα στο ε-σοπ και βρηκα 4wd tv.

1.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303515

2.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980

3.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303590

4.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

Σιγουρα 8α παρω το 4 αλλα 8ελω και αλλο ενα και δεν ξερω τις διαφορες του 1,2,3.Το δευτερο που 8α παρω 8ελω να κατεβαζω ταινιες και να τις βλεπω σε αναλογικη τηλεοραση.

Το 2 με το 3 τι διαφορες εχουν???

Το 1 αξιζει να το παρω αντι για dvd player me usb??

Παιζουν ευκολα ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλουσ??

Ευχαριστω

Δημοσ.

παιδιά το πήρα και εγώ χθες και μόλις το συνδεσα με το router μέσο ethernet εντόπισε πως έχει καινούργιο firmware update.

Να το κάνω εγκατάσταση ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? επειδή κάτι πήρε το αυτί μου για κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζει.. ?

Δημοσ.
Καταρχάς αγόρασα κι εγώ το wd live και μαζί αγοράζω και ένα wusb100 stick (αυτό που πουλάνε στο eshop) για να το καρφώσω πάνω για να κάνω δίκτυο αλλά τζίφος! Το ψάχνω και ανακαλύπτω πως εγώ έχω πάρει το wusb100 v2 ενώ το wdlive υποστηρίζει μόνο το wusb100 v1. Ενώ τα ζωάκια στη λίστα τους πετάνε ένα wusb100 (no revision) και μας αφήνουν ξεκρέμαστους. Φυσικά το v2 ανακάλυψα ότι το γράφει μόνο πάνω στο στικάκι και πουθενά αλλού (πχ στο κουτί ή στο site).

Λέω να πάρω ένα powerline να ρίξω δίκτυο μέσω a/c. Το έχει δοκιμάσει κανένας μην το πάρω κι αυτό αγκαλιά;

Τι μοντέλο προτείνετε;

Φιλε το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το WUSB100... Το πηγα πισω στο eshop διοτι δεν γραφει στο κουτι ουτε στο site οτι ειναι το v2.

Απαιτησα και μου το αλλαξαν με το WUSB600 που ειναι και πολυ καλυτερο και παιζει τελεια!

Το LINKSYS WUSB600N που πουλάνε στο e-shop? είναι το v1 αυτό;

Αυτό που λένε εδώ http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805

Ειναι v2 αλλα παιζει μια χαρα με το WDTV Live.

Δημοσ.
παιδιά το πήρα και εγώ χθες και μόλις το συνδεσα με το router μέσο ethernet εντόπισε πως έχει καινούργιο firmware update.

Να το κάνω εγκατάσταση ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? επειδή κάτι πήρε το αυτί μου για κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζει.. ?

Αν κάνεις install to version 1.01.11 δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχουν διφορούμενες απόψεις για το 1.01.12 που υποτίθεται είναι το latest official (και ως εκ τούτου το WD Live TV με την autoupdate διαδικασία εγκατάστασης firmware από το site της WD βρίσκει και εγκαθιστά την 1.01.11). Εγώ το έκανα (την 1.01.11) και παίζει μια χαρά.

Τέλος αυτή η έκδοση είναι και η βάση για να προχωρήσεις - με δικό σου ρίσκο και ευθύνη - στην εγκατάσταση του καλύτερου customized unofficial firmware που παίζει αυτή την στιγμή εκεί έξω για την συγκεκριμένη συσκευή και είναι από τον b-rad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...