Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το συνδέεις απλά με component και δηλώνεις στον ήχο αντί για stereo -> digital και θα βλέπεις εικόνα από component και ήχο από την οπτική ίνα.

το έκανα αλλά δεν έχω ήχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ είναι ένας οδηγός για ρύθμιση του WD TV Live ώστε να βλέπει τα αρχεία (ταινίες, τραγούδια, κτλ) στα windows 7.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=r8o7WJ3S6po[/ame]

Λογικά μετά από αυτό το tutorial θα τα καταφέρετε.

Αν τυχόν έχετε firewall από τρίτο κατασκευαστή πρέπει να το ρυθμίσετε αντίστοιχα.

guys μιας και σκεφτομαι να το παρω το σαββατο να επιβεβαιώσω οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με 5.1 ac3 ηχο οταν το συνδέσω μόνο με hdmi στην TV μου?

δεν έχω ενισχυτη οπότε θέλω να δώ αν είμαι οκ απο θέμα ήχου.

επισης με το θεμα μικρους υποτιτλους έχει γίνει κάτι η πρέπει να δοκιμάσουμε κανένα custom firmware?

thanks!!!

Βασικα εχοντας διαβασει ολο το topic, θα ηθελα με τη σειρα μου να θεσω μερικες ερωτησουλες ποιο πολυ για επιβεβαιωση :

α) Οντως για να δεις mkv χρειαζεσαι router τύπου n? Εχω το Thomson TG585 v7 που αν δεν κανω λαθος ειναι b/g. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει? Καταφερε να δει ολοκληρη ταινια σε 1080p αναλυση ανετα η' οχι?

β) Βρηκα καπου πεταμενο ενα παλιο usb wireless adaptor "Cryptor Air Data 54 USB" ? Κανει δουλεια ή παω για καινουριο?

γ) Σε γενικες γραμμες μουσικη και ταινιες εχουνε καλο streaming μεσω wireless adaptοr η' δεν αξιζει το κοπο να το συνδεσω ασυρματα??

Ευχαριστω :)

Βασικα εχοντας διαβασει ολο το topic, θα ηθελα με τη σειρα μου να θεσω μερικες ερωτησουλες ποιο πολυ για επιβεβαιωση :

α) Οντως για να δεις mkv χρειαζεσαι router τύπου n? Εχω το Thomson TG585 v7 που αν δεν κανω λαθος ειναι b/g. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει? Καταφερε να δει ολοκληρη ταινια σε 1080p αναλυση ανετα η' οχι?

β) Βρηκα καπου πεταμενο ενα παλιο usb wireless adaptor "Cryptor Air Data 54 USB" ? Κανει δουλεια ή παω για καινουριο?

γ) Σε γενικες γραμμες μουσικη και ταινιες εχουνε καλο streaming μεσω wireless adaptοr η' δεν αξιζει το κοπο να το συνδεσω ασυρματα??

Ευχαριστω :)

Αφού έχεις όλα τα "υλικά", γιατί δεν δοκιμάζεις; :P

1080p με το Thomson σίγουρα δεν θα παίξουν. Επίσης το Crypto μάλλον δεν θα παίξει, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με συμβατά adapters. Μουσική κάνεις άνετα streaming, και απ'ότι έχω διαβάσει και ταινίες μέχρι 720p σε 54άρι router.

Τα εχω ολα εκτος απο το WD TV live :P

Αααα, sorry, δεν το κατάλαβα :-).

Κοίταξε, όποιο μηχανηματάκι και να πάρεις θέλεις οπωσδήποτε n router για 1080p. Δεν είναι δηλαδή περιορισμός του WD, έχει να κάνει με το bandwidth του διαύλου.

Καταρχάς αγόρασα κι εγώ το wd live και μαζί αγοράζω και ένα wusb100 stick (αυτό που πουλάνε στο eshop) για να το καρφώσω πάνω για να κάνω δίκτυο αλλά τζίφος! Το ψάχνω και ανακαλύπτω πως εγώ έχω πάρει το wusb100 v2 ενώ το wdlive υποστηρίζει μόνο το wusb100 v1. Ενώ τα ζωάκια στη λίστα τους πετάνε ένα wusb100 (no revision) και μας αφήνουν ξεκρέμαστους. Φυσικά το v2 ανακάλυψα ότι το γράφει μόνο πάνω στο στικάκι και πουθενά αλλού (πχ στο κουτί ή στο site).

Λέω να πάρω ένα powerline να ρίξω δίκτυο μέσω a/c. Το έχει δοκιμάσει κανένας μην το πάρω κι αυτό αγκαλιά;

Τι μοντέλο προτείνετε;

Ρε παιδιά αυτό το HDMI colour depth 8bit και 12bit τι ακριβώς είναι?

Χθές το Live μου έκανε κάτι ιστορίες με την εικόνα να χάνεται για μια στιγμή και να επανέρχεται. Το καλώδιο HDMI είναι κατάλληλο γιατί το είχα και με το WD HDTV Gen1 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Παρατήρησα ότι όταν πατούσα pause έβλεπα 2-3 φωτεινα pixels σε διάφορα σημεία της οθόνης να αναβοσβήνουν (άσπρο-μαύρο). Kαι στο μενού του Live είχε κάτι παρόμοια....

Τελικά όταν το γύρισα στο 8bit όλα καλά, ούτε Pixels ούτε εξαφανίζεται η εικόνα.

Εχω και το WD HDTV Gen2 οπότε δοκίμασα και αυτό στην ίδια τηλεόραση (LG Scarlet 6000) και ακριβώς τα ίδια και με αυτό.

Και με διαφορετικό καλώδιο (όμοιο με το πρωτο αλλά του ενός μέτρου, ποιοτικά επίχρυσα αγορασμένα απο ebay) δοκίμασα μήπως είχε χαλάσει το πρώτο αλλά πάλι τα ίδια.

Τι παίζει με το 12bit ρε παιδιά? Απο default το μηχάνημα ήταν στα 8bit.

• Super Moderators

gtsamour φαντάζομαι ότι αυτό το option θα έχει σχέση με τα πόσα bit panel φοράει μια TV/οθόνη, μπορεί να κάνω λάθος βέβαια

Καταρχάς αγόρασα κι εγώ το wd live και μαζί αγοράζω και ένα wusb100 stick (αυτό που πουλάνε στο eshop) για να το καρφώσω πάνω για να κάνω δίκτυο αλλά τζίφος! Το ψάχνω και ανακαλύπτω πως εγώ έχω πάρει το wusb100 v2 ενώ το wdlive υποστηρίζει μόνο το wusb100 v1. Ενώ τα ζωάκια στη λίστα τους πετάνε ένα wusb100 (no revision) και μας αφήνουν ξεκρέμαστους. Φυσικά το v2 ανακάλυψα ότι το γράφει μόνο πάνω στο στικάκι και πουθενά αλλού (πχ στο κουτί ή στο site).

Λέω να πάρω ένα powerline να ρίξω δίκτυο μέσω a/c. Το έχει δοκιμάσει κανένας μην το πάρω κι αυτό αγκαλιά;

Τι μοντέλο προτείνετε;

Λογικά οποιο powerline 200mbs και πανώ να πάρεις σου κανει τη δουλεια .

Εγώ χρησιμοποιω powerline για να συνδεσω το wd live στο υπνοδωματιο και παίζει μαι χαρα .

Mοντελα linksys plk300 200mbs

TP-LINK TL-PA201K ( αυτα έχω τώρα )

Στα 1080 παίζει οκ ?

Και μια ερώτηση ακόμα τα powerline πάνε υποχρεωτικά ανά ζεύγη ε? Μπορώ να έχω πάνω από ένα ζεύγος; Για να καταργήσω και το wifi pc με router άμα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...