gesamgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 παιδια αυτος ειναι ο νεωτερος HD TV που παιζει MKV? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2419&v_Item=7878 και ποια η διαφορα του απο τον Live (εκτος απο το δικτυο) για να μη μπερδευτω και να ξερω δηλαδη thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 παιδια αυτος ειναι ο νεωτερος HD TV που παιζει MKV?http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2419&v_Item=7878 και ποια η διαφορα του απο τον Live (εκτος απο το δικτυο) για να μη μπερδευτω και να ξερω δηλαδη thanks Και ο παλιός και ο νεος παιζουν mkv.Το παλιο έχει 2 εκδοσεις generation 1 που δεν υποστηριζει dts downmix ενω η generation 2 υποστηριζει dts downmix.Το link που δινει ειναι το παλιο χωρις dts downmix.Επισης το Live εχει πιο δυνατό chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Και ο παλιός και ο νεος παιζουν mkv.Το παλιο έχει 2 εκδοσεις generation 1 που δεν υποστηριζει dts downmix ενω η generation 2 υποστηριζει dts downmix.Το link που δινει ειναι το παλιο χωρις dts downmix.Επισης το Live εχει πιο δυνατό chip. Το generation 2 και το Live εχουν το ιδιο chip,η διαφορα τους ειναι οτι το πρωτο δεν εχει θυρα ethernet κατι που εχει το δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 OK καταλαβα ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:18 ---------- Το generation 2 και το Live εχουν το ιδιο chip,η διαφορα τους ειναι οτι το πρωτο δεν εχει θυρα ethernet κατι που εχει το δευτερο. ενα σωστο λινκ για το generation 2 καθως το ethernet δεν με ενδιαφερει καθολου? αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα με το Live? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 OK καταλαβα ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:18 ---------- ενα σωστο λινκ για το generation 2 καθως το ethernet δεν με ενδιαφερει καθολου? αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα με το Live? thanks http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30897 Δεν εχει και component. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 EYXΑΡΙΣΤΩ και παλι παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδιά συγνώμη, άντε και του παίρνω συμβατό wirless adapter απο τη λίστα της wd, πρέπει και το router να είναι συμβατό από τη λίστα της wd? λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα αν είναι έτσι... άσε που για να πεις ότι ξεκινάς και με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι 802.11n και τα δυο (router και adapter) please help οι κάτοχοι που το έχουν δοκιμάσει με wifi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Η ανακοινωση της wd για το προβλημα που παρουσιαστηκε: A small percentage of our users are experiencing a problem with WD TV Media Players when they update to the newest firmware release (version 1.01.12). We’re investigating the issue. Until we indentify the root cause, we’ve removed update version 1.01.12. If you’ve successfully updated to version 1.01.12 there’s nothing further you need to do. If you are experiencing any problems with your WD TV player, contact our customer service. As soon as we learn more we’ll post the information here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδιά συγνώμη, άντε και του παίρνω συμβατό wirless adapter απο τη λίστα της wd, πρέπει και το router να είναι συμβατό από τη λίστα της wd? λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα αν είναι έτσι... άσε που για να πεις ότι ξεκινάς και με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι 802.11n και τα δυο (router και adapter) please help οι κάτοχοι που το έχουν δοκιμάσει με wifi! Δεν το αναγνωριζει καθολου ή δεν μπορεις να συνδεθείς στο νετ;δοκιμασε να βάλεις χειροκίνητα ip,getaway,dns κτλ κτλ. Το ρουτερ δεν είναι αναγκαιο να ειναι απο την λιστα αλλά για να πεις οτι έχεις ικανοποιητικά αποτελεσματα πρεπει να είναι οπωσδηποτε Ν.Με τα divx δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά με τα mkv σίγουρα δεν γίνεται δουλεία ειδικά σε αναλυση 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον μου ρθε μηνυμα στο κινητο οτι η συσκευη επισκευαστηκε και να παω... παω εκει και τους λεω οτι μου ηρθε το μηνυμα αυτο και μου λενε δεν επισκευαζετε θα παρετε καινουργιο και μου δινει ενα χαρτι και μου λεει πηγαινε διαλεξε και κατεβα ταμειο....... και ετσι πηρα καινουργιο... υποθετω οτι γινοταν να παρω πισω τα λεφτα αλλα λεω να δωσω ακομη μια ευκαιρια στην wd και ελπιζω να εμαθε απο το λαθος της... respect πλαισιο λοιπν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε ήτανε λογικό να στο αλλάξουν αφού έφταιγε η ίδια η wd για αυτό το πρόβλημα αυτό έλειπε να σου έλεγαν ότι δεν στο αλλάζουμε(Είτε το μαγαζί, είτε η wd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 εμένα σε windows 7 εξακολουθεί να μην βλέπει shares με αποτέλεσμα να έχω βάλει τον δίσκο μέσω usb στο wd και να το έχω 24/7 ανοιχτό . Τι να πώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις στα windows 7.Δεν αρκεί μόνο να κάνεις ένα φάκελο κοινόχρηστο .πρέπει να δώσεις και "Δικαιωματα" .Αν δώσεις "Σε όλους,Everyone" δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Μια χαρά συνεργάστηκε το μηχάνημα μου με Win7 Ultimate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 γινεται να βγαλει ταυτοχρονη εξοδο σε hdmi και composite??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 γινεται να βγαλει ταυτοχρονη εξοδο σε hdmi και composite??? Μ ενδιαφερει και μενα για hdmi + component ταυτοχρονα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα