Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πως ακριβώς δοκίμασες να κάνεις recover firmware?

Φίλε σου βρήκα λυση.

Κανε τα παρακάτω κατά γραμμα και το μηχάνημα σου θα γυρίσει στην 1.01.11 και θα σου δουλεύει μια χαρά.

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. Βάλε σε ένα καθαρό(να μην έχει άλλα αρχεία μέσα) usb flash disk την έκδοση 1.01.11

2. Τέσταρε ότι όλα τα αρχεία αποσυμπιέστηκαν σωστά στο usb flash disk

3. Βγάλε το ρεύμα εντελώς από το wd tv live

4. Βάλε το usb flash disk με την 1.01.11 σε μια θήρα στο wd tv live

5. Έχοντας πατημένο το κουμπί "reset(Είναι η τρυπούλα δίπλα από την πλάγια usb θήρα)" με μια οδοντογλυφίδα βάλε το μηχάνημα στο ρεύμα και

6. Το 1.01.11 firmware θα ξεκινήσει να εγκαθιστάτε στο μηχάνημα

Πες μου αν σου δούλεψε.

το εχω δοκιμασει

So I

- put the original .11 back on a clean USB stick

- verified it with an md5

- disconnected the Live from power

- attached the stick

- kept pressing the hard reset button with an unfolded paper clip

- attached power to the Live

and the old firmware got flashed and the Live worked again.

Does this method work for any of you who bricked their Live with the .12 update?

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=17654360#post17654360

με μια προχειρη αναζητηση υπαρχουν παρα πολλες αναφορες με το ιδιο προβλημα και λυση καμια!!! ΑΙΣΧΟΣ WD

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1172446&page=101

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=3304.0

http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=9399

Επεξ/σία από appleuser
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δοκίμασες και δεν σου διορθώθηκε?

Πάντως εγώ αρχικά εκανα αναβάθμιση από την 1.01.11 στην 1.01.12 μεσώ νετ και μετά επειδή είχα μια διαφωνία με κάποιον ότι δεν μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση fw τότε το γύρισα πάλι στην 1.01.11 και του ξαναπέρασα την 1.01.12 μέσω usb flash disk.

Καλό είναι αν βρεις λυση να την πεις εδώ για όποιον αντιμετώπιση το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλό είναι αν βρεις λυση να την πεις εδώ για όποιον αντιμετώπιση το ίδιο πρόβλημα.

η λυση φαινεται να ειναι μια. επιστροφη και αν γινεται επιστροφη χρηματων. σκετη απογοητευση η wd ..αλιμονο μια εταιρια να χαλαει τα προιοντα της με επισημες αναβαθμισεις... το απογευμα θα το παω πισω στο πλαισιο ..θα ενημερωσω

και δεν εχουν βγαλει ουτε μια ανακοινωση ενω η "αναβαθμισμενη" εκδοση που κατα τ αλλα θα ελυνε προβληματα ειναι στον αερα για να παρασυρει και αλλα θυματα

Δημοσ.

Τι να σου πω σε εμένα δούλεψε μια χαρά και από δίκτυο και από usb flash disk.

Μήπως έκανες κάτι λάθος στη διαδικασία αναβαθμίσεις fw?

Εγώ πάντως προτείνω να γίνετε η αναβαθμίσει μέσω usb flash disk και όχι μέσω δικτύου.

Δημοσ.
Τι να σου πω σε εμένα δούλεψε μια χαρά και από δίκτυο και από usb flash disk.

Μήπως έκανες κάτι λάθος στη διαδικασία αναβαθμίσεις fw.

ναι φιλε μου ολοι το ιδιο λαθος καναμε :P

εχουν γεμισει σελιδες σε φορουμς με το ιδιο προβλημα και κραζουν την wd και δικαιολογημενα

Δημοσ.

Ok, i called the support. They told me the firmware is corrupted, so it broke the unit, and it could not be recovered. I supected they may have different copies of firmware out there, and most of them are corrupted, but few of them are good, so that's why some people have no issue.

Anyway, I did the advance RMA, so they are going to send me a new unit within 3 to 5 business day, and i have 30 days to return the brick.

πφφφ ..να δω τι θα μου πουνε εμενα στο πλαισιο.. 10 ημερων ειναι η συσκευη.υποθετω δεν θα ειναι ενημεροι για το προβλημα αυτο

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σήμερα σκέφτομαι να πάω να αγοράσω το εν λόγω μηχάνημα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν υποστηρίζει σίγουρα 2.1 ή 5.1 ήχο?

Δημοσ.
Ok, i called the support. They told me the firmware is corrupted, so it broke the unit, and it could not be recovered. I supected they may have different copies of firmware out there, and most of them are corrupted, but few of them are good, so that's why some people have no issue.

Anyway, I did the advance RMA, so they are going to send me a new unit within 3 to 5 business day, and i have 30 days to return the brick.

πφφφ ..να δω τι θα μου πουνε εμενα στο πλαισιο.. 10 ημερων ειναι η συσκευη.υποθετω δεν θα ειναι ενημεροι για το προβλημα αυτο

Αν από το plaisio δε βγάλεις άκρη, απευθείας RMA στη WD.

Δημοσ.
Αν από το plaisio δε βγάλεις άκρη, απευθείας RMA στη WD.

λοιπον το πηγα και ειχαν αλλα δυο με το ιδιο προβλημα. στο καταστημα δεν ειχε συσκευες και μου ειπαν θα μου απαντησουν σε 24 ωρες.

αυτοι γραψανε οτι δεν αναβει

Δημοσ.

νομιζω τα λεει ολα:

I just called WD Support 1 800 275 4932

They told me there is no fix and nothing they have tried yet will revive it. He also told me they are getting many calls.

I was instructed to return it to the store if possible, if not send it back to them.

προσωπικα δεν νομιζω να φτιαχνει με το να βγαλουν ενα αλλο fw (αν ηταν ετσι θα εφτιαχνε και με το 1.11)...αναγκαστηκα θα τα αντικαταστησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...