Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν λέει 1-2 εργάσιμες το e-shop τί εννοεί? Αν το παραγγείλω τώρα, θα έρθει Σάββατο ή Δευτέρα?

Ρίξε ένα τηλεφωνάκι και δες τι παίζει ... 210 8178700

Από Τρίτη εγώ νομίζω θα το έχεις ! Απ' ότι κατάλαβα η WD από Δευτέρα έδωσε εντολή για μαζική πώληση!

Μερικοί προφανώς έπεσαν στην περίπτωση και τα πήραν ήδη!

Κάντε υπομονή παιδιά .. και προτείνω μην πέσετε όλοι με τα μούτρα , ποτέ δεν ξέρετε τι προβλήματα θα παρουσιάζει!

Κάντε και μια έρευνα σε ξένα φόρουμ να δείτε τι θα λένε όσοι το πάρουν!;)

Πάντως χαλαρά θα σκίσει σαν συσκευή ! Από χαρακτηριστικά φυσάει! Η ποιότητα WD είναι δεδομένη!

Ελπίζω να έχει και αυτό 2 χρόνια εγγύηση σαν το προηγούμενο!

(ο αντίπαλός του, E-Great, έχει μόνο ένα χρόνο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τιμη παντως εχει περιθωρια να

ΚΑΤΕΒΕΙ.

120$ = 80€ (+19% ΦΠΑ = 100€)

Να βγαλουν απο τις πωλησεις, οχι γδερνοντας τον κοσμακη...

Ψηφίζω Furious δαγκωτό...έτσι είναι τα πράγματα!!!

By the way, που πέτυχες την τιμή αυτή;

Η τιμη παντως εχει περιθωρια να

ΚΑΤΕΒΕΙ.

120$ = 80€ (+19% ΦΠΑ = 100€)

Να βγαλουν απο τις πωλησεις, οχι γδερνοντας τον κοσμακη...

Φίλε καλά τα λες ... ΑΛΛΑ, ως Ελληνάρες-καταναλωτές που είμαστε και ανυπόμονοι , δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν ΟΛΟΙ με τα μούτρα στην αγορά του!

Το σωστό θα ήταν να ΜΗΝ πάει ΚΑΝΕΙΣ να το πάρει από το E-SHOP μέχρι να το κατεβάσουν!

Πως γίνετε ρε γαμ@το να το έχει το ένα μαγαζί 118 και το κωλοe-shop να το έχει 129 και γενικά στο εξωτερικό να έχει γύρω στο 100αρικο! Είμαι σίγουρος ότι ήδη στο E-shop είναι SOLD OUT η πρώτη παρτίδα , μιλάω για τις προ παραγγελίες!

Δεν φταίνε όμως αυτοί , ΕΜΕΙΣ φταίμε!!!! ΚΑΛΑ μας κάνουν!!!

Για περισσότερα δες την πρώτη σελίδα του τοπικ.

Δηλαδή δεν θέλεις να ακούσεις περισσότερες κριτικές και από χρήστες που μόλις το παρέλαβαν;

Τι σόι δηλαδή πολυφωνία μας παρέχεται από τον ιστό;

Αν είναι να μην ξαναμπώ καθόλου εδώ μέσα....

Όχι γιατί πολύ απλά εχω είδη ακούσει από ξένα φορουμ και από μερικά ελληνικά και εχω σχηματίσει πλήρη άποψη για το μηχάνημα και το πόσο καλό είναι.

Ένα θα σου πω μόνο ότι αρχές του μήνα θα το χτυπήσω αλύπητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όχι γιατί πολύ απλά εχω είδη ακούσει από ξένα φορουμ και από μερικά ελληνικά και εχω σχηματίσει πλήρη άποψη για το μηχάνημα και το πόσο καλό είναι.

Ένα θα σου πω μόνο ότι αρχές του μήνα θα το χτυπήσω αλύπητα.

Ωραίος είσαι εσύ....αφού τα ξέρεις ΟΛΑ για το μηχάνημα, πές μου κι εμένα που τα διάβασες όλα αυτά που ξέρεις γιατί εγώ ψάχνομαι 20 ημέρες τώρα για να καταλήξω κάπου...

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xtreamer...

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω εμπεριστατωμένες κριτικές και tests για το WD Live TV...

Δώσε τα links που διάβασες περί αυτού για κριτικές (ελπίζω να διάβασες κριτικές με τεκμηρίωση ικανοποιητική και όχι προσωπικές απόψεις χωρίς tests) και μετά θα σε αποθεώσω!

Και καλά θα κάνεις να μοιράζεσαι τη γνώση που αποκτάς με κόπο από εδώ μέσα...εκτός και αν είσαι από τις ηλεκτρονικές βδέλλες που υπάρχουν κατά εκατομμύρια στον ιστό και συμπεριφέρονται ανάλογα με τον τρόπο που μου απάντησες παραπάνω...

Ελπίζω να με βοηθήσεις, λοιπόν!

Επεξ/σία από Dachtus

Ωραίος είσαι εσύ....αφού τα ξέρεις ΟΛΑ για το μηχάνημα, πές μου κι εμένα που τα διάβασες όλα αυτά που ξέρεις γιατί εγώ ψάχνομαι 20 ημέρες τώρα για να καταλήξω κάπου...

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xtreamer...

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω εμπεριστατωμένες κριτικές και tests για το WD Live TV...

Δώσε τα links που διάβασες περί αυτού για κριτικές (ελπίζω να διάβασες κριτικές με τεκμηρίωση ικανοποιητική και όχι προσωπικές απόψεις χωρίς tests) και μετά θα σε αποθεώσω!

Και καλά θα κάνεις να μοιράζεσαι τη γνώση που αποκτάς με κόπο από εδώ μέσα...εκτός και αν είσαι από τις ηλεκτρονικές βδέλλες που υπάρχουν κατά εκατομμύρια στον ιστό και συμπεριφέρονται ανάλογα με τον τρόπο που μου απάντησες παραπάνω...

Ελπίζω να με βοηθήσεις, λοιπόν!

με αυτα που γραφεις 99.999% δεν προκειται να σε βοηθησει σε τιποτε φιλε μου.

με ενα απλο search string στο google "xtreamer vs wd tv" λοιπον βγαινουν τα πιο κατω links:

http://www.philmug.ph/forum/showthread.php?t=52700

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/78/What+is+the+Difference+between+Xtreamer+and+other+mediaplayers+%3F ( αυτο δεν πιανεται καθως ειναι του κατασκευαστη, αλλα εχει comparison tables)

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1155845 (xtreamer review)

http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnaGpqZGCa/Xtreamer_media_player_test/ (κι αλλο review)

http://reviews.cnet.co.uk/accessories/0,39100115,49302830,00.htm (WD TV Live review)

μην τα θελεις ολα στο πιατο, ριξε διαβασμα και αποφασισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...