stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φιλαράκι μου πήρε το μηχάνημα αλλά το hdmi μετά απο τρεις μέρες μουλάρωσε και δεν δουλεύει με τίποτα,μαύρη οθονη.Έχουμε δοκιμασει 2 τηλεοράσεις και 4 διαφορετικά καλώδια Hdmi.Λέτε αν του κάνω καποια αναβαθμιση λογισμικού να στρώσει; Ή πάει για αντικατάσταση;.Με composite δουλεύει μια χαρά αλλά τι να το κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να κάνεις reset το μηχάνημα από μια τρυπούλα που έχει δίπλα στην πάνω usb θήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το έχω κάνει κι αυτό φίλε μου αλλά και πάλι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε αν έχεις βάλει καλά το καλώδιο hdmi και από τις δυο πλευρές γιατί πολλές φορές αν βγει λίγο δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και από την μια άκρη και από την άλλη άκρη,τα ίδια και με διαφορετικά καλώδια και τηλεοράσεις.Μόλις έκανα και update στην 1.01.11 χωρίς να αλλάξει τίποτα.Μάλλον πάπαλα το HDMI.Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...οχι τίποτα άλλο εγω έχω το παλιο wdtv και σκοπευα να το πάρω κι εγώ αλλά τώρα το φοβήθηκε το μάτι μου..χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas6670 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε, εχω το ιδιο προβλημα απο την αρχη, δεν μου αναγνωριζει καθολου το HDMI. Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι η εξοδος HDMI του WDTV ειναι λιγο βαθια και οτι ισως χρειαζεται να επεμβεις λιγο με ενα κοπιδι στο καλωδιο HDMI που χρησιμοποιεις για να μπορει να μπει λιγο πιο βαθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ή να αγοράσεις ένα άλλο καλώδιο που θα έχει ποιο μεγάλο βύσμα ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές στο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 σε 1080p ποσα hz εχετε ? εμενα σε 50/60hz δεν εχει ομαλη κινηση ... σε 24 εχει αρκετα πιο ομαλη αλλα και εκει αραια και που σαν να χανει frames και σπαει η κινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε, εχω το ιδιο προβλημα απο την αρχη, δεν μου αναγνωριζει καθολου το HDMI. Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι η εξοδος HDMI του WDTV ειναι λιγο βαθια και οτι ισως χρειαζεται να επεμβεις λιγο με ενα κοπιδι στο καλωδιο HDMI που χρησιμοποιεις για να μπορει να μπει λιγο πιο βαθια Κατάλαβα μάλλον πρέπει να θυσιάσουμε κάποιο καλωδιο στο χειρουργικό κρεβάτι.Το παράδοξο είναι οτι εξαρχής δούλεψε αλλά μετά μουλάρωσε.Θα το κόψω λίγο το καλωδιο και ο,τι γίνει. Ή να αγοράσεις ένα άλλο καλώδιο που θα έχει ποιο μεγάλο βύσμα ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές στο μηχάνημα. Τέσσερα διαφορετικά καλώδια δοκίμασε φίλε μου.Τοοοοσο άτυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι μια χαρά το δουλεύω με ένα απλό καλώδιο από το πλαίσιο. Είσαι σίγουρος ότι την ανάλυση την έχεις στο αυτόματο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έχω δοκιμάσει και αυτόματα και χειροκίνητα με αναλύσεις-hz που υποστηρίζουν οι τηλεοράσεις.Αν δεν δουλέψει και το κόλπο με το κόψιμο του καλωδίου παει να πει οτι εχει πρόβλημα το HDMI...Μπορεί να καεί να κάνει τσαφ απο το μπες βγες;.Μεταλλικές επιφάνειες είναι μπορεί να δημιουργήθηκε σπίθα ..Ξέρω εγώ,τι να πω άλλο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση σε 1.01.12 την εκανα εκανε επανεκινηση και κολησε στο λογοτυπο της εταιριας εβγαλα αναγκαστηκα την πριζα και τωρα μου ζηταει να βαλω usb με fw :@ βαζω τα bin fff ver αρχεια σε ενα usb για να κανει recovery αλλα δεν γινεται τπτ :S βλεπω σε ξενα φορουμ οσοι το βαλανε εχουν το ιδιο ακριβως προβλημα.... http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=17653048 ΕΛΕΟΣ WD και τωρα τι γινεται να το παω να τους το πεταξω στα μουτρα? θα μου δωσουν καινουργιο η θα το επισκευασουν ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ WD πρωτη φορα βλεπω με επισημο update εταιριας να χαλαει συσκευη ...απλα ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως που έβαλα την 1.01.12 δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασες να κάνεις το recovery firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως που έβαλα την 1.01.12 δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Δοκίμασες να κάνεις το recovery firmware? ναι το δοκιμασα οπως δοκιμασα να κατεβω και σε προηγουμενο fw δεν κανει τπτ... το ιδιο προβλημα το εχουν πολλοι και η wd κοιμαται, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ το απογευμα θα το παω πισω στο πλαισιο ελπιζω να μου δωσουν καινουργιο η τα χρηματα μου πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πως ακριβώς δοκίμασες να κάνεις recover firmware? Φίλε σου βρήκα λυση. Κανε τα παρακάτω κατά γραμμα και το μηχάνημα σου θα γυρίσει στην 1.01.11 και θα σου δουλεύει μια χαρά. Τα βήματα είναι τα εξής: 1. Βάλε σε ένα καθαρό(να μην έχει άλλα αρχεία μέσα) usb flash disk την έκδοση 1.01.11 2. Τέσταρε ότι όλα τα αρχεία αποσυμπιέστηκαν σωστά στο usb flash disk 3. Βγάλε το ρεύμα εντελώς από το wd tv live 4. Βάλε το usb flash disk με την 1.01.11 σε μια θήρα στο wd tv live 5. Έχοντας πατημένο το κουμπί "reset(Είναι η τρυπούλα δίπλα από την πλάγια usb θήρα)" με μια οδοντογλυφίδα βάλε το μηχάνημα στο ρεύμα και 6. Το 1.01.11 firmware θα ξεκινήσει να εγκαθιστάτε στο μηχάνημα Πες μου αν σου δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα