Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Έχω το καινούριο star trek και το έφτιαξα με το tsmuxer. Αυτό έχει ήχο True HD AC3 Core+True HD

Αυτόν τον ήχο δεν τον παίζει το wd live. Πως θα κάνω convert τον ήχο αυτού του m2ts αρχείου από TrueHD σε AC3 για να δουλέψει στο wd live? Γίνεται?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει οκ, το βρήκα το πρόβλημα. Ένα τσεκάρισμα στο tsmuxer ήταν όλη η δουλειά για μετατροπή σε ac3...

Εχω ένα άλλο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί όλη μέρα από χθες και δεν το έλυσα τελικά. Έχω το Pink Panther (με στιβ μάρτιν) σε bluray δισκάκι. Προσπάθησα όλη μέρα να το κάνω ts ή m2ts για να το δουλέψω στο wd live. Δεν το δούλεψα με τίποτα! Όταν παίρνω απευθείας το μεγαλύτερο m2ts από το δισκάκι, μου παίζει με ήχο TrueHD και μου λέει unsupported format στο wd. Το δοκίμασα και με οπτική ίνα με ένα denon ενισχυτή που έχω στο digital και πάλι δεν μου παίζει! Πάω λοιπόν με το tsmuxer να βγάλω από μέσα τους περριτούς ήχους και να μετατρέψω τον trueHD σε AC3 για να παίξει, όπως ακριβώς έχω κάνει και με όλα τα άλλα δισκάκια bluray. Τελειώνει λοιπόν το tsmuxer και φτιάχνει είτε ένα ts αρχείο είτε m2ts ανάλογα με το τί θα επιλέξω. Το αρχείο όμως αυτό δεν παίζει με τίποτα εικόνα μετά! Παίζει μόνο τον AC3 ήχο που τον έχει μετατρέψει. Η εικόνα δεν φαίνεται ούτε στο pc μου, ούτε αν το βάλω στο wd live! Και στα 2 ακούω μόνο AC3 ήχο! Μια βοήθεια κανείς? Ξέρει τί παίζεται? Έχει κανείς το Pink Panther που να του δουλεύει? Το 1 το Pink Panther, όχι το 2. Το 2 το έφτιαξα κανονικά και παίζει...

Δημοσ.
το οποίο γράφει και στο "title" του post του :-)

Ναι, αλλά το thread αναφέρεται στο live :P. Είναι λίγο παραπλανητικό, κάποιος μπορεί να μην το προσέξει.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι κάποιος τόσο απρόσεκτος (να μην το προσέξει ούτε στο site) τότε είναι το λιγότερο που πρέπει να τον απασχολεί, θα έχει σοβαρότερα προβληματα στη ζωή του :P

Δημοσ.
Δεν είναι το Live αυτό, είναι "αναβαθμισμένη" έκδοση του πρώτου μοντέλου.

Που όμως είναι ουσιαστικά το Live χωρίς δυνατότητα δικτύωσης...

Δημοσ.

γεια σε όλους. Ειμαι νεο μελος του φόρουμ και έχω ενα προβληματάκι. Περασα το 1.0.1.11 firmware και απο εκεινη την στιγμή όταν κανω enter να παιξει η ταινια, του παιρνει κανα 3λεπτο για να την ξεκινήσει. Πριν δεν ειχε τετοιο θεμα. Έχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα?

Μπορω να το επαναφερω με καποιο τροπο στο αρχικό firmware, γιατι ειναι απιστευτα εκνευριστικό

Ευχαριστώ

Δημοσ.
γεια σε όλους. Ειμαι νεο μελος του φόρουμ και έχω ενα προβληματάκι. Περασα το 1.0.1.11 firmware και απο εκεινη την στιγμή όταν κανω enter να παιξει η ταινια, του παιρνει κανα 3λεπτο για να την ξεκινήσει. Πριν δεν ειχε τετοιο θεμα. Έχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα?

Μπορω να το επαναφερω με καποιο τροπο στο αρχικό firmware, γιατι ειναι απιστευτα εκνευριστικό

Ευχαριστώ

Αυτό το είχα πάθει κι εγώ και το μόνο που εκανα και λύθηκε το πρόβλημα είναι να συνδέσεις το σκληρό δίσκο στο pc σου και να του σβήσεις ένα φάκελο που λέγεται "wdtv" και να το ξανασυνδέσεις στο wd tv live και λογικά θα είναι οκ όλα.

Δημοσ.
Αυτό το είχα πάθει κι εγώ και το μόνο που εκανα και λύθηκε το πρόβλημα είναι να συνδέσεις το σκληρό δίσκο στο pc σου και να του σβήσεις ένα φάκελο που λέγεται "wdtv" και να το ξανασυνδέσεις στο wd tv live και λογικά θα είναι οκ όλα.

Tnx

Εχει όντως ενα φακελο που λέγεται .wd_tv και μεσα έχει κατι αρχειάκια .bin .db κτλ

Αυτον λες?

Δημοσ.
Tnx

Εχει όντως ενα φακελο που λέγεται .wd_tv και μεσα έχει κατι αρχειάκια .bin .db κτλ

Αυτον λες?

Ακριβώς σβήσε τον και βάλε πάλι το δίσκο στο μηχάνημα.

Θα τον ξαναδημιουργήσει βέβαια αλλά λογικά όλα θα τρέχουν μια χαρά.

Δημοσ.

καλησπερα σ' ολους. Εχω αγορασει το wd tv live και μεχρι στιγμης ολα καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι στη συνδεση του με το δικτυο, εχω δει τη λιστα με τα usb adaptors, που ειναι δοκιμασμενα οτι δουλευουν, και εχω αγορασει το Belkin F5D8055 Wireless USB Adapter N+ (300Mbps) αλλα και παλι δε το αναγνωριζει καν. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...