Teacher Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση: Έχω μια LG 42 Scarlet και το μηχανάκι συνδεδεμένα με HDMI και όλα καλά. Πρόσφατα, ψάχνοντας το υπόγειο, ανακάλυψα ένα σετ ηχείων για PC 5.1. Αυτό μπορεί να συνδεθεί κάπως με το WD ή την τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση: Έχω μια LG 42 Scarlet και το μηχανάκι συνδεδεμένα με HDMI και όλα καλά. Πρόσφατα, ψάχνοντας το υπόγειο, ανακάλυψα ένα σετ ηχείων για PC 5.1. Αυτό μπορεί να συνδεθεί κάπως με το WD ή την τηλεόραση; Την έχω κι εγώ αυτή την απορία. Μάλλον θα μπορέσουν να συνδεθούν στο audio out της τηλεόρασης, στο βύσμα που είναι για ακουστικά, και θα λειτουργούν σαν 2.1. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Την έχω κι εγώ αυτή την απορία. Μάλλον θα μπορέσουν να συνδεθούν στο audio out της τηλεόρασης, στο βύσμα που είναι για ακουστικά, και θα λειτουργούν σαν 2.1. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Υπάρχει καλώδιο που να συνδέει την οπτική έξοδο ήχου του WD ή της TV με το audio καλώδιο των ηχείων; TV WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παιδια αν το κλεινω απο διακοπτη του πολυπριζου (τα χω συνδεσει ολα και τα κλεινω το βραδυ) θα εχει προβλημα το wd tv ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoomgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ναι σε εσένα αναφερόμουν.Δεν έχω home cinema και δεν το κατάλαβα.Εγώ που ήχο έχω μόνο από την τηλεόραση θα έχω πρόβλημα?? όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αφού κλάνει downmix σε στέρεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά όταν κάνουμε με το tsmuxer ένα m2ts αρχείο, μπορούμε να διατηρήσουμε τον υπότιτλο μέσα από το bluray (pgs μορφή) και να το δει το wd hd live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αφού κλάνει downmix σε στέρεο Το δικό μου δεν "κλάνει", λέτε να έχει πρόβλημα; Να το γυρίσω πίσω; lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς αλλά το wd tv live δεν θα βλέπει τον pgs υπότιτλο μόνο αν εισάγεις με το ίδιο πρόγραμμα έναν srt υπότιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabalaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδια! Σκέφτομαι να αγοράσω εναν media player και θέλω την βοήθειά σας. Έχω απλά μια τηλεόραση ούτε home cinema ουτε ενισχυτές! Απλά θέλω να βλέπω στην τηλεόραση τις hd ταινίες. Επίσης δεν θέλω να συνδέομαι δικτυακά γιατί το router και η τηλεόραση είναι σε διαφορετικά δωμάτια. Να αγοράσω το απλό WD TV ή το live? Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στα χρήματα αλλά να καταλάβω τι είναι αυτό το DTS downmix. Αν δεν έχω ενισχυτή θέλω dts downmix? Ή δεν παίζει κανένα ρόλο? Επίσης ακόμα μια απορία έχω! Τo WD MyPassport που έχω είναι διαμορφωμένο σε FAT και δεν με αφήνει να μεταφέρω απο το laptop στο MyPassport αρχεία πανω απο 4GB. Τις ταινίες δηλαδή που είναι πάνω απο 4 GB πως θα τις μεταφέρω στον δίσκο για να παίξουν με το media player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclocker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδια! Σκέφτομαι να αγοράσω εναν media player και θέλω την βοήθειά σας. Έχω απλά μια τηλεόραση ούτε home cinema ουτε ενισχυτές! Απλά θέλω να βλέπω στην τηλεόραση τις hd ταινίες. Επίσης δεν θέλω να συνδέομαι δικτυακά γιατί το router και η τηλεόραση είναι σε διαφορετικά δωμάτια. Να αγοράσω το απλό WD TV ή το live? Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στα χρήματα αλλά να καταλάβω τι είναι αυτό το DTS downmix. Αν δεν έχω ενισχυτή θέλω dts downmix? Ή δεν παίζει κανένα ρόλο? Πάρε το καινούργιο μοντέλο [Live] γιατί δεν θα έχεις πρόβλημα με τον ήχο από τα mkv στην τηλεόρασή σου & έχει και πιο δυνατό chip από το παλιό μοντέλο. Επίσης ακόμα μια απορία έχω! Τo WD MyPassport που έχω είναι διαμορφωμένο σε FAT και δεν με αφήνει να μεταφέρω απο το laptop στο MyPassport αρχεία πανω απο 4GB. Τις ταινίες δηλαδή που είναι πάνω απο 4 GB πως θα τις μεταφέρω στον δίσκο για να παίξουν με το media player? Πρέπει να το διαμορφώσεις σε NTFS. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδια! Σκέφτομαι να αγοράσω εναν media player και θέλω την βοήθειά σας. Έχω απλά μια τηλεόραση ούτε home cinema ουτε ενισχυτές! Απλά θέλω να βλέπω στην τηλεόραση τις hd ταινίες. Επίσης δεν θέλω να συνδέομαι δικτυακά γιατί το router και η τηλεόραση είναι σε διαφορετικά δωμάτια. Να αγοράσω το απλό WD TV ή το live? Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά στα χρήματα αλλά να καταλάβω τι είναι αυτό το DTS downmix. Αν δεν έχω ενισχυτή θέλω dts downmix? Ή δεν παίζει κανένα ρόλο? Επίσης ακόμα μια απορία έχω! Τo WD MyPassport που έχω είναι διαμορφωμένο σε FAT και δεν με αφήνει να μεταφέρω απο το laptop στο MyPassport αρχεία πανω απο 4GB. Τις ταινίες δηλαδή που είναι πάνω απο 4 GB πως θα τις μεταφέρω στον δίσκο για να παίξουν με το media player? Αν θέλεις να βλέπεις hd ταινίες με dts ήχο τότε πρέπει να πάρεις το live. Όσο για τον δίσκο, πρέπει να τον κάνεις format σε ntfs για να μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα αρχεία μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabalaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πάρε το καινούργιο μοντέλο [Live] γιατί δεν θα έχεις πρόβλημα με τον ήχο από τα mkv στην τηλεόρασή σου & έχει και πιο δυνατό chip από το παλιό μοντέλο. Πρέπει να το διαμορφώσεις σε NTFS. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται δες εδώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Ξέρω πως να τον διαμορφώσω σε NTFS απλά ήθελα να το αποφύγω αν υπήρχε κάτι άλλο να κάνω. Δηλαδή για να καταλάβω μερικές ταινίες μπορεί να έχουν DTS κωδικοποίηση ήχου και αν δεν έχω το LIVE τότε δεν θα μπορώ να ακούσω ήχο καθόλου ή θα ακούω απλά ήχο stereo για παράδειγμα? Και κάτι τελευταίο! Συγκριτικά ποιο θα επιλέγατε? To LIVE ή αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717&sid=1 της EGREAT. Νομίζω κάνει τα ίδια σχετικά πράγματα και έχει και bittorent client πάνω! Στο live έχει κάτι ανάλογο? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2009 από kabalaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Ξέρω πως να τον διαμορφώσω σε NTFS απλά ήθελα να το αποφύγω αν υπήρχε κάτι άλλο να κάνω. Δηλαδή για να καταλάβω μερικές ταινίες μπορεί να έχουν DTS κωδικοποίηση ήχου και αν δεν έχω το LIVE τότε δεν θα μπορώ να ακούσω ήχο καθόλου ή θα ακούω απλά ήχο stereo για παράδειγμα? Και κάτι τελευταίο! Συγκριτικά ποιο θα επιλέγατε? To LIVE ή αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717&sid=1 της EGREAT. Νομίζω κάνει τα ίδια σχετικά πράγματα και έχει και bittorent client πάνω! Στο live έχει κάτι ανάλογο? οχι δεν εχει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:30 ---------- παιδια αν το κλεινω απο διακοπτη του πολυπριζου (τα χω συνδεσει ολα και τα κλεινω το βραδυ) θα εχει προβλημα το wd tv ? καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosnt74 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ωπα, γιατι μπερδευτηκαμε!!! η wd παρουσιασε 2 μοντελα το live και την δευτερη γενια του wd hd... σωστα??? απ' οτι εχω καταλαβει και τα 2 κανουν dts downmix σε stereo, οποτε εχεις ηχο στην τ.β. εχουν τον ιδιο επεξεργαστη, απλα το ενα εχει και δικτυο... οποτε γιατι να παρει το live και οχι το wd hd gen2???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αν θέλεις να βλέπεις hd ταινίες με dts ήχο τότε πρέπει να πάρεις το live. Όσο για τον δίσκο, πρέπει να τον κάνεις format σε ntfs για να μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα αρχεία μέσα... Δεν είναι απαραίτητο να τον κάνει φορματ αφου υπάρχουν προγράμματα(Π.χ. norton partition magic & Acronis disk director) που μπορούν να μετατρέψουν έναν fat , fat32 δίσκο σε ntfs δίσκο χωρίς να χάσεις τίποτα από τα δεδομένα που έχει ο δίσκος πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα