anast68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αγόρασ χθές το μηχάνημα και έχω το ίδιο πρόβλημα με τούς υπότιτλους και δεν εχω βρεί την ρύθμιση αν μπορείς να βοηθήσεις. Πηγαινε settings-->system-->enconding support και επελεξε greek 1253 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει greek1253 αλλά greek(iso) & windows(1253) και εγώ θα του πρότεινα να βάλει το windows(1253) γιατί το greek(iso) δεν εμφανίζει το κεφαλαίο τονισμένο άλφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoomgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 το πήρα εχθές από e-shop, το παρήγγειλα στις 12 το βράδυ τις πέμπτης και ήταν Αλεξανδρούπολη στις 6 το απόγευμα τις παρασκευής . Μαζί με το LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER, to οποίο είναι πολύ ποιο φτηνό από άλλα sites οπότε η διαφορα των 129 €με τα 109-10€ του WD TV LIVE μηδενίστηκε. Ο Βασικός λόγος που αγόρασα το WD TV live είναι γιατί ο προκάτοχος του δεν έστελνε DTS στο Home Cinema Panasonic PT850, μιας και δεν υποστηρίζει DTS από Optical input, το ίδιο βέβαια συμβαίνει και τώρα.. είχα υποθέσει ότι το WD TV LIVE θα μου έλυνε το πρόβλημα... την πάτησα.. . Όσον αφορά το Network, όλα δουλεύουν ρολόι, συνδέομαι κανονικά και βλέπω και παίζω τα πάντα από το PC. Στα αρχεία 1080p υπάρχουν τρελά κωλύματα, μιας και το modem router είναι 802.11.b-g, με την αγορά LINKSYS WAG160N-EZ WIRELESS-N ADSL2+ GATEWAY πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος -Αξιόλογο Player για να αντικαταστήσω αυτόν του Home Cinema ώστε να έχω κανονικά DTS από Optical input? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 με την αγορά LINKSYS WAG160N-EZ WIRELESS-N ADSL2+ GATEWAY πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα. πάρε το νέο WAG320N που έχει dual band wifi και gigabit switch, το WAG160N έχει 100mbit switch το οποίο κόβει το WiFi N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αυτο μου το βγάζει με τα ubuntu 9.10 και όχι με τα windows.Στα windows μου βγάζει wrong username and password ενώ τα έχω βάλει σωστά ή ενώ έχω ρυθμίσει να μπορεί να μπαίνει και χωρίς username kai password.Τώρα για τα linux μου βλέπει τα shares που έχω πάνω σε ext4 ενώ σε κάποιες φάσεις άκυρες μπορεί να δει κανονικά και τα υπόλοιπα που είναι σε ntfs.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε fat32 ώστε να πω με σιγουριά αν φταίει το filesystem και κατ' επεκταση τα linux ή αν φταίει το wd.Πάντως το σίγουρο είναι ότι το έχει το θέμα του με το δίκτυο αφού όταν δεν συνδέομαι ως anonymous στα ubuntu μου βγάζει το κλασικό μήνυμα no media found ενώ όταν κάνω πάλι clear login info διαβάζει κανονικά τα shares που έχω στο ext4.Στο media sharing πάντως δουλεύει μια χαρά συνήθως και σε tversity(windows) και σε mediatomb(ubuntu) Τελικά έφταιγαν τα ubuntu 9.10 έχουν πρόβλημα με το samba sharing.Έβαλα τα 9.04 και όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batlad Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πηγαινε settings-->system-->enconding support και επελεξε greek 1253 Ευχαριστώ πολύ. Δουλεύει τέλεια!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ---------- Δεν υπάρχει greek1253 αλλά greek(iso) & windows(1253) και εγώ θα του πρότεινα να βάλει το windows(1253) γιατί το greek(iso) δεν εμφανίζει το κεφαλαίο τονισμένο άλφα. Ευχαριστ'ω και εσένα θα σε εχω στο μυαλό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 covers πως μπαίνουν στις ταινίες ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μετονομάζεις το όνομα του αρχείου του εξώφυλλο της κάθε ταινίας και το αλλάζεις σε ακριβώς ίδιο με το αρχείο ταινίας και των υπότιτλο της αλλά χωρίς την επέκταση. και αν θελεις να έχει και διαφορετική εικόνα κάθε φάκελος τότε βάζεις μέσα σε κάθε φάκελο την εικόνα που θες με όνομα folder.jpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν κατεχω σχεδόν τίποτε από media palyers θα ήθελα τα φώτα σας.Με ενδιαφέρει να πάρω εναν ο οποίος εκτός τα divx να παίζει και τα mkv.δεν έχω home cinema όπότε ο ήχος θα είναι μόνο από την tv(για τα mkv το αναφέρω) και προς το παρόν θα το χρησιμοποιώ με εξωτερικό σκληρό.Ο WD LIVE με καλύπτει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μόλις παράγγειλα το WESTERN DIGITAL TV LIVE μαζι με usb wireless Που το υποστηρίζει και επισημα. Όλα μαζι 143.81 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν κατεχω σχεδόν τίποτε από media palyers θα ήθελα τα φώτα σας.Με ενδιαφέρει να πάρω εναν ο οποίος εκτός τα divx να παίζει και τα mkv.δεν έχω home cinema όπότε ο ήχος θα είναι μόνο από την tv(για τα mkv το αναφέρω) και προς το παρόν θα το χρησιμοποιώ με εξωτερικό σκληρό.Ο WD LIVE με καλύπτει??? Απόλυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μετονομάζεις το όνομα του αρχείου του εξώφυλλο της κάθε ταινίας και το αλλάζεις σε ακριβώς ίδιο με το αρχείο ταινίας και των υπότιτλο της αλλά χωρίς την επέκταση. και αν θελεις να έχει και διαφορετική εικόνα κάθε φάκελος τότε βάζεις μέσα σε κάθε φάκελο την εικόνα που θες με όνομα folder.jpg. thx δουλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Απόλυτα Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ημουν έτοιμος να το αγοράσω και είδα ένα μήνυμα ενός φίλου πιο πάνω που το πήρε από το e-shop και έχει πρόβλημα με τον ήχο και κάπου προβληματίστηκα διότι αυτό που μου είπανε τηλεφωνικά απο κατάστημα στο internet είναι ότι μια από τις κύριες διαφορές του wd live από το προηγούμενο είναι ότι παίζει κανονικά ήχο στα mkv όπου το προηγούμενο είχε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoomgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ημουν έτοιμος να το αγοράσω και είδα ένα μήνυμα ενός φίλου πιο πάνω που το πήρε από το e-shop και έχει πρόβλημα με τον ήχο και κάπου προβληματίστηκα διότι αυτό που μου είπανε τηλεφωνικά απο κατάστημα στο internet είναι ότι μια από τις κύριες διαφορές του wd live από το προηγούμενο είναι ότι παίζει κανονικά ήχο στα mkv όπου το προηγούμενο είχε πρόβλημα. αδερφέ αν λες για μένα, δεν τα παίζει το home cinema, δεν δέχεται DTS από Optical Input. δεν φταίει το WD TV LIVE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 αδερφέ αν λες για μένα, δεν τα παίζει το home cinema, δεν δέχεται DTS από Optical Input.δεν φταίει το WD TV LIVE. Ναι σε εσένα αναφερόμουν.Δεν έχω home cinema και δεν το κατάλαβα.Εγώ που ήχο έχω μόνο από την τηλεόραση θα έχω πρόβλημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα