polakis21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Έχω πχ το gladiator bluray σε iso 46gb. Το βάζω στο wd hd tv 2 και μου παίζει μόνο μια σκήνη 18 λεπτά κι όχι όλη την ταινία. Ανοίγω το iso στο pc με εικονικό dvd, πάω στα αρχεία και βλέπω στον φάκελο stream πολλά αρχεία m2ts αλλά μικρά, κι όχι ένα μεγάλο που είναι όλη η ταινία. Τί παίζει σε αυτή την περίπτωση? Πως θα δω όλη την ταινία στο wd? Σας έχει τύχει?
tasos22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το πηρα χτες απο το saturn που δουλευω και το αναβαθμησα μεσω δικτυου χωρις προβλημα. πολυ γρηρορο, πολυ σταθερο του συνδεσα εναν wd 2,5 500gb εξωτερικο γεματο ταινιες και μετα απο πολλες δοκιμες δεν ειχε κανενα θεμα να αναγνωρισει και να παιξει ολα τα αρχεια με σωστουσ υποτιτλους κ σωστα ηχητικα. πολυ καλη επιλογη. δεν ειχα το προηγουμενο αλλα πιστευω οτι αξιζει οτι ζηταει!
anast68 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το πηρα χτες απο το saturn που δουλευω και το αναβαθμησα μεσω δικτυου χωρις προβλημα. πολυ γρηρορο, πολυ σταθερο του συνδεσα εναν wd 2,5 500gb εξωτερικο γεματο ταινιες και μετα απο πολλες δοκιμες δεν ειχε κανενα θεμα να αναγνωρισει και να παιξει ολα τα αρχεια με σωστουσ υποτιτλους κ σωστα ηχητικα. πολυ καλη επιλογη. δεν ειχα το προηγουμενο αλλα πιστευω οτι αξιζει οτι ζηταει! Ποσο το πηρες;
gtsamour Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το Media Markt το έχει φέρει παιδιά? Αν ναι πόσο το έχει?
polakis21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα bluray original terminator 2. Το laptop μου έχει bluray πάνω. Πως κάνω image to δισκάκι? Με ποιό πρόγραμμα? Η δεν χρειάζεται το image και απλώς παίρνω το m2ts το μεγάλο?
mdd45 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πάντως με το δίκτυο μέσω samba έχει πρόβλημα το wd.'Οποτε θέλει βγάζει no media found in the current folder.Με το media server δουλεύει πάντα αλλά δεν μπορείς να έχεις υπότιτλους.Πάντως το τσιπάκι του είναι πάρα πολύ δυνατό.Παίζει 1080p me 16 reframes το οποίο σημαίνει ότι δεν θα κολλάει σε κανένα mkv.Ελπίζω να λυσουνε με επομενο firmware και το πρόβλημα με το δίκτυο... δες το post μου εδω: http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=8870&st=0&gopid=12979entry12979
tiniakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 καλό μηχανηματάκι. Πήρα τα 2 τελευταία όπως μου είπανε από το pc1.gr 109 το ένα, πολύ αξιόπιστο μαγαζί.Σε 3 μέρες στο νησί με Ελτα. Με το lan έχω δυσκολευτεί! Κοινόχρηστους φακέλους από εξωτερικό δίσκο συνεδεμένο στο pc τους βλέπει?
denis72 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ουτε εγώ είμαι σίγουρος αλλά ΜΑΛΛΟΝ θα σου παίξει κανονικά. επειδή ομως είναι ακριβό (50-55 ευρώ), σκέψου λίγο και το Linksys WUSB600N (για version μην ρωτήσεις) το οποιο είναι φθηνότερο (γύρω στα 30-32 ευρώ) Το usr ούτε σε εμένα έπαιξε (και να πω ο άνθρωπος οτι δεν το είπε? λολ) . Πάντως η λίστα με τους προτεινόμενους adapters είναι εδω http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805#wireless Συμβατό, το Linksys WUSB100. Και Linksys και Wireless N Βρείτε εδώ διαθέσιμο http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30898
chrispen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα με το δίκτυο. Ενώ έχω κάνει share, οταν πάει να τα δει μου λεει invalid username or password. το θέμα είναι οτι το έχω ρυθμίσει σε λογαριασμό που έχει password. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ---------- το έψαξα λιγάκι και φαίνεται οτι πάρα πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με το δίκτυο και κυρίως αλλα όχι μόνο με τα windows 7. Περιπτώσεις που διάβασα είναι να παίζει ταινία και ξαφνικά να χάνονται τα shares να μην εμφανίζονται τα shares να ζητάει κωδικό και όνομα χρήστη ενώ τα έχει να μην εμφανίζει mkv αρχεία και τους φακέλους τους για να δούμε τι θα γίνει γιατί μου ακούγεται λιγο προχειροκατάσταση άρον άρον να βγεί πριν τα χριστούγεννα
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δες το post μου εδω: http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=8870&st=0&gopid=12979entry12979 Αυτο μου το βγάζει με τα ubuntu 9.10 και όχι με τα windows.Στα windows μου βγάζει wrong username and password ενώ τα έχω βάλει σωστά ή ενώ έχω ρυθμίσει να μπορεί να μπαίνει και χωρίς username kai password.Τώρα για τα linux μου βλέπει τα shares που έχω πάνω σε ext4 ενώ σε κάποιες φάσεις άκυρες μπορεί να δει κανονικά και τα υπόλοιπα που είναι σε ntfs.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε fat32 ώστε να πω με σιγουριά αν φταίει το filesystem και κατ' επεκταση τα linux ή αν φταίει το wd.Πάντως το σίγουρο είναι ότι το έχει το θέμα του με το δίκτυο αφού όταν δεν συνδέομαι ως anonymous στα ubuntu μου βγάζει το κλασικό μήνυμα no media found ενώ όταν κάνω πάλι clear login info διαβάζει κανονικά τα shares που έχω στο ext4.Στο media sharing πάντως δουλεύει μια χαρά συνήθως και σε tversity(windows) και σε mediatomb(ubuntu)
chrispen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Στο media sharing πάντως δουλεύει μια χαρά συνήθως και σε tversity(windows) και σε mediatomb(ubuntu) Το tversity σου παίζει hd ; Άν ναι πώς ;
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 απλά βάζεις το φάκελο που είναι τα αρχεία σου και τα κάνει streaming.Και το streaming ton windows 7 το κάνουν.Δεν χρειάζεται transcoding
tasos22 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ποσο το πηρες; 129e με δικτυο παιζει μεσω ethernet (dlna) apo laptop poy einai πανω σε ασυρματο router. μεχρι τωρα παιζει τα παντα...και δεν κολαει...1080p με dts kai ac3.
nek4d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 παιδιά το πήρα κι εγώ το μηχάνημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζει άψογα στα 1080p σε αρχεία της τάξης των 14 - 15 gb ... Αυτό θα έλειπε, να μην τα παίζει τέτοια μεγάλα αρχεία! Τα μικρά και πιο "συμπιεσμένα" αρχεία είναι το πρόβλημα...
batlad Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 μολις το πηρα και φαινεται αψογο... αλλα μου βγαζει τους υποτιτλους αλλαμπουρνεζικα... μηπως θελει ρυθμιση ? οκ ακυρο βρηκα την ρυθμιση!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ---------- πολυζεστενεται ομως.......μην παρω καμια φωτια Αγόρασ χθές το μηχάνημα και έχω το ίδιο πρόβλημα με τούς υπότιτλους και δεν εχω βρεί την ρύθμιση αν μπορείς να βοηθήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα