FaDeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ok, θα το βάλω. thanks guys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος... πήρα και εγώ τοWestern Digital TV HD Media Player του έχω κάνει και update και όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει ήχο από την οπτική έξοδο, έχω ήχο μόνο στην τηλεόραση, ενώ στον ενισχυτή μου δεν μπορώ να πάρω ήχο μέσω τις οπτικής ίνας, δοκίμασα και δεύτερη οπτική ίνα αλλά τίποτα, έχω πελαγώσει τι να κάνω? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2009 από nektarios1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Άλλαξες την επιλογή από το μενού ώστε να βγαζει τον ήχο από την οπτική ίνα? Αν όχι είναι απολύτως λογικό να μην ακούς ήχο στο ηχοσύστημα σου. Αν δεν ξέρεις που είναι αυτό το μενού τότε πήγαινε: Settings ->audio/video ->audio output -> optical. Δεν ήτανε και τόσο δύσκολο έτσι δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Άλλαξες την επιλογή από το μενού ώστε να βγαζει τον ήχο από την οπτική ίνα?Αν όχι είναι απολύτως λογικό να μην ακούς ήχο στο ηχοσύστημα σου. Αν δεν ξέρεις που είναι αυτό το μενού τότε πήγαινε: Settings ->audio/video ->audio output -> optical. Δεν ήτανε και τόσο δύσκολο έτσι δεν είναι? στο audio output μου έχει μόνο 2 επιλογες: digital και stereo ούτε αυτό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Στην λιστα με τα usb wireless adapters εχει το Belkin F5D8055 V2 Ειναι αυτο του πλαισιου ; http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Cards-Adapters/Belkin-F5D8055-Wireless-USB-Adapter-Np-300Mbps-F5D8055.htm Ρωταω διοτι δεν αναγραφει πουθενα εαν ειναι V1 η V2 Εαν ξερει καποιος ας απαντησει η εαν εχει παρει καποιος την εκδοση V2 ας πει απο που την πηρε. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios1973 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος... πήρα και εγώ τοWestern Digital TV HD Media Player του έχω κάνει και update και όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει ήχο από την οπτική έξοδο, έχω ήχο μόνο στην τηλεόραση, ενώ στον ενισχυτή μου δεν μπορώ να πάρω ήχο μέσω τις οπτικής ίνας, δοκίμασα και δεύτερη οπτική ίνα αλλά τίποτα, έχω πελαγώσει τι να κάνω? δεν μου βγάζει ήχο με τίποτα τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) μολις το πηρα και φαινεται αψογο... αλλα μου βγαζει τους υποτιτλους αλλαμπουρνεζικα... μηπως θελει ρυθμιση ? οκ ακυρο βρηκα την ρυθμιση!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ---------- πολυζεστενεται ομως.......μην παρω καμια φωτια Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2009 από appleuser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclocker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Έχει δοκιμάσει κανένας φίλος αρχείο mkv με profile μεγαλύτερο από 4.1 όπως για παράδειγμα το παρακάτω ; Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι φυσικά βίντεο όπως αυτό ή αυτό και τα τρέχει μια χαρά αφού έχει πολύ δυνατότερο chiset απο το πρωτο μηχάνημα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2009 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 παιδιά το πήρα κι εγώ το μηχάνημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζει άψογα στα 1080p σε αρχεία της τάξης των 14 - 15 gb ενώ δεν μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται ιδιαίτερα , όπως σημείωσαν κάποιοι νωρίτερα... πιστεύω είναι οικονομική και ιδεώδης επιλογή για H.D. αφού διαθέτει δικτυακή πρόσβαση αλλά και αποκωδικοποιητή DTS ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καθαρά πληροφοριακά για να ξέρεις ένα αρχείο βίντεο δεν κρίνεται από το πόσα gb είναι αν είναι βαρύ ή όχι(Αλλά από την κωδικοποίηση που του έχει γίνει). Π.χ. τα 2 αρχεία βίντεο που εχω ποστάρει ποιο πάνω άντε να είναι μόλις 200mb κι όμως είναι από τα βαρύτερα αρχεία βίντεο που μπορείς να παίξεις σε τέτοια μηχανήματα οπότε μην έχεις ποτέ σαν κριτήριο το πόσο μεγάλο είναι το κάθε αρχείο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Στην λιστα με τα usb wireless adapters εχει το Belkin F5D8055 V2Ειναι αυτο του πλαισιου ; http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Cards-Adapters/Belkin-F5D8055-Wireless-USB-Adapter-Np-300Mbps-F5D8055.htm Ρωταω διοτι δεν αναγραφει πουθενα εαν ειναι V1 η V2 Εαν ξερει καποιος ας απαντησει η εαν εχει παρει καποιος την εκδοση V2 ας πει απο που την πηρε. Ευχαριστω. ουτε εγώ είμαι σίγουρος αλλά ΜΑΛΛΟΝ θα σου παίξει κανονικά. επειδή ομως είναι ακριβό (50-55 ευρώ), σκέψου λίγο και το Linksys WUSB600N (για version μην ρωτήσεις) το οποιο είναι φθηνότερο (γύρω στα 30-32 ευρώ) Το usr ούτε σε εμένα έπαιξε (και να πω ο άνθρωπος οτι δεν το είπε? λολ) . Πάντως η λίστα με τους προτεινόμενους adapters είναι εδω http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805#wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εγω μαλλον εφαγα ταπα.. το πηρα 129 ενω το βλεπω σε καποια site 110e... δεν ειναι η πρωτη φορα που μου την κανει το πλαισιο πριν κανα μηνα πηρα ενα ssd 79ε και τωρα τον κατεβασαν 59... το ιδιο θα γινει και με το wd live θα παει το παλιο 79 και το καινουργιο 99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πάντως με το δίκτυο μέσω samba έχει πρόβλημα το wd.'Οποτε θέλει βγάζει no media found in the current folder.Με το media server δουλεύει πάντα αλλά δεν μπορείς να έχεις υπότιτλους.Πάντως το τσιπάκι του είναι πάρα πολύ δυνατό.Παίζει 1080p me 16 reframes το οποίο σημαίνει ότι δεν θα κολλάει σε κανένα mkv.Ελπίζω να λυσουνε με επομενο firmware και το πρόβλημα με το δίκτυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ναι φυσικά βίντεο όπως αυτό ή αυτό και τα τρέχει μια χαρά αφού έχει πολύ δυνατότερο chiset απο το πρωτο μηχάνημα. Στο NBA πιάνω 50% στον επεξεργαστή. Στο άλλο 35% Στο PC πάντα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα