Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπερα Να κανω μια ερωτηση.... Εχω το WDTV Live και οταν βαζω μια ταινια μεσα αυτοματα κατεβαζει πληροφοριες απο το imbd. Υπαρχει κατι ή καποιο site να καυεβαζει τις πληροφοριες στα ελληνικα??
notist Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Το έβγαλα και εγώ από το συρτάρι που το είχα ξεχασμένο,το σύνδεσα στο εξωχικό να βλέπω καμιά σειρά με HDMI που έπαιζε παλιά,τζίφος.Με component και composite έχει εικόνα κανονικά.Με HDMI τίποτα.Δοκίμασα reset του έβαλα άλλο firmware 3 καλώδια HDMI άλλη τηλεόραση τίποτα.Κάηκε η HDMI όπως διαβάζω και αλλού?Αν ναι αυτή αλλάζει επισκευάζεται?Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2017 από notist
Orion2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Γεια σας! Μπήκα σήμερα στο YouTube και μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται πια. Υπάρχει άλλος τρόπος για να μπω στο YouTube από το WD TV Live;
PhoneKiller Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/7/2017 στις 7:27 ΜΜ, Orion2 είπε Γεια σας! Μπήκα σήμερα στο YouTube και μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται πια. Υπάρχει άλλος τρόπος για να μπω στο YouTube από το WD TV Live; Φίλε μου βρήκες λύση?
winlink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά το Live κυκλοφόρησε Οκτώβριο του 2009 (10+ χρόνια πίσω) και το τελευταίο firmware βγήκε Ιανουάριο του '13, 7 χρόνια πίσω. Και το διάδοχο μοντέλο το Live streaming, που παρουσιάστηκε το 2011, παρατήθηκε τον Απρίλιο του '16 με το τελευταίο firmware να αφαιρεί το YouTube. Το YouTube είναι πλέον σε HTML5 και όχι Flash. Ξεχάστε το, είναι πλέον παρωχημένο. Αγοράστε κάτι άλλο. Εγώ σαν αντικατάσταση του έκανα ακριβή αλλά VFM αγορά και πήραν το nVidia Shield, και το παρωχημένο πλην όμως τίμιο Live streaming πήγε στην κρεβατοκάμαρα για καμιά ταινία από το NAS, χωρίς όμως πολλά πολλά (Plex, Kodi) όπως στο Shield.
helicoid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Holy necroWDTVLive. Πραγματικά αθάνατα μηχανήματα, ίσως το πιο vfm media player στα χρονικά του σύμπαντος. Προσωπικά νομίζω οτι ο πιο vfm αντικαταστάτης του είναι το Xiaomi Mi Box S, χωρίς να το έχω, απλά διαβάζοντας reviews κτλ. Θεωρώ προϋπόθεση να υποστηρίζει επίσημα netflix. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από helicoid
PhoneKiller Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2020 στις 2:42 ΠΜ, winlink είπε Παιδιά το Live κυκλοφόρησε Οκτώβριο του 2009 (10+ χρόνια πίσω) και το τελευταίο firmware βγήκε Ιανουάριο του '13, 7 χρόνια πίσω. Και το διάδοχο μοντέλο το Live streaming, που παρουσιάστηκε το 2011, παρατήθηκε τον Απρίλιο του '16 με το τελευταίο firmware να αφαιρεί το YouTube. Το YouTube είναι πλέον σε HTML5 και όχι Flash. Ξεχάστε το, είναι πλέον παρωχημένο. Αγοράστε κάτι άλλο. Εγώ σαν αντικατάσταση του έκανα ακριβή αλλά VFM αγορά και πήραν το nVidia Shield, και το παρωχημένο πλην όμως τίμιο Live streaming πήγε στην κρεβατοκάμαρα για καμιά ταινία από το NAS, χωρίς όμως πολλά πολλά (Plex, Kodi) όπως στο Shield. 21 ώρες πριν, helicoid είπε Holy necroWDTVLive. Πραγματικά αθάνατα μηχανήματα, ίσως το πιο vfm media player στα χρονικά του σύμπαντος. Προσωπικά νομίζω οτι ο πιο vfm αντικαταστάτης του είναι το Xiaomi Mi Box S, χωρίς να το έχω, απλά διαβάζοντας reviews κτλ. Θεωρώ προϋπόθεση να υποστηρίζει επίσημα netflix. Κάπου διάβασα πως υπάρχει firmware που προσθέτει browser απο τον οποίο μπορείς να παίξεις youtube. Γνωρίζετε κάτι τέτοιο? http://forum.wdlxtv.com/viewforum.php?f=10 Εαν πάω σε άλλο Media player θα προτιμούσα κάποιον που να έχει έξοδο audio 5.1. Αυτά που προτείνετε έχουν? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από PhoneKiller
Orion2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2020 στις 2:06 ΠΜ, PhoneKiller είπε Φίλε μου βρήκες λύση? Δυστυχώς όχι! Σκεφτόμουν να πάρω το WIND VISION, αλλά δεν έχει έξοδο οπτικής ίνας το μηχάνημά τους για να φέρω ήχο 5.1 στον ενισχυτή μου και έτσι περιμένω πότε θα αλλάξουν το μηχάνημά τους. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Orion2
PhoneKiller Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Orion2 είπε Δυστυχώς όχι! Σκεφτόμουν να πάρω το WIND VISION, αλλά δεν έχει έξοδο οπτικής ίνας το μηχάνημά τους για να φέρω ήχο 5.1 στον ενισχυτή μου και έτσι περιμένω πότε θα αλλάξουν το μηχάνημά τους. Κάπου διάβασα πως το WD TV Live Streaming (WD TV Live 3rd Gen) 3ης γενιάς δηλαδή παίζει κανονικά youtube..... αλλά μάλλον δεν παίζει 5.1 oϋτε αυτό
Orion2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PhoneKiller είπε Κάπου διάβασα πως το WD TV Live Streaming (WD TV Live 3rd Gen) 3ης γενιάς δηλαδή παίζει κανονικά youtube..... αλλά μάλλον δεν παίζει 5.1 oϋτε αυτό Εγώ δεν εννοώ να παίζει YouTube 5.1. Θέλω να παίζει απλό YouTube (δηλαδή 2.0). Το 5.1, που αναφέρω είναι για να παίζω ταινίες 5.1 από το σκληρό δίσκο, που έχω συνδέσει στο WDTV Live, που με οπτική ίνα πηγαίνω στον ενισχυτή μου. Ενώ το WIND VISION, που θέλω να αγοράσω, δεν βγάζει οπτική ίνα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Orion2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα