Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να υποθέσω πως δεν έχει άλλη είσοδο HDMI. Δοκίμασε να ρυθμίσεις το WD σε χαμηλή ανάλυση και σύνδεσέ το πάλι. Από εκεί και πέρα πιθανόν να έχεις θέμα στην τηλεόραση.
notist Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να υποθέσω πως δεν έχει άλλη είσοδο HDMI. Δοκίμασε να ρυθμίσεις το WD σε χαμηλή ανάλυση και σύνδεσέ το πάλι. Από εκεί και πέρα πιθανόν να έχεις θέμα στην τηλεόραση. Καλημέρα.Αν εννοείς για την τηλεόραση,ναι δεν έχει άλλη είσοδο HDMI αλλά δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης.Στην ίδια είσοδο με το ίδιο καλώδιο σύνδεσα ένα άλλο μηχανάκι ακριβώς το ίδιο που έχω σε άλλο χώρο και παίζει κανονικά.Όπως επίσης αυτό που έχει πρόβλημα το πήγα σε 2 άλλες τηλεοράσεις με διαφορετικά καλώδια HDMI και δεν παίζει,οπότε το πρόβλημα εστιάζεται σε αυτό.Ευχαριστώ.
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε να αλλάξεις ανάλυση. Καλύτερα δες τι ανάλυση είναι αυτό που παίζει και βάλε την ίδια. 1
normal40 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν παράγει αρχεία πανω απο 20 γιγα; τουλάχιστον το δικό μου δεν το κάνει.
konstantin79 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μαλλον κάτι δεν λειτουργεί σωστα, εγω το ταίζω μόνο πάνω από 20 γίγα αρχεια. τι firmware φορας?δοκίμασε κανένα reset και να σβήσεις την βιβλιοθηκη αν είναι ανοιχτή
normal40 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μαλλον κάτι δεν λειτουργεί σωστα, εγω το ταίζω μόνο πάνω από 20 γίγα αρχεια. τι firmware φορας?δοκίμασε κανένα reset και να σβήσεις την βιβλιοθηκη αν είναι ανοιχτή reset πως γινεται ; την πρωτη εκδοση φοραω δεν το πειραξα ποτε.
notist Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 reset θα κάνεις με ένα συνδετήρα σε μία τρυπούλα που έχει στην πλαινή θύρα usb. 1
normal40 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 reset θα κάνεις με ένα συνδετήρα σε μία τρυπούλα που έχει στην πλαινή θύρα usb. και τι ακριβως κανει αυτο ;
notist Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Δεν ξέρω αν λύσει το πρόβλημα σου που λες αλλά το κάνουμε όταν για κάποιο λόγο έχει τραβήξει κάποιο κόλλημα.Φιλικά Νότης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από notist
normal40 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Δεν ξέρω αν λύσει το πρόβλημα σου που λες αλλά το κάνουμε όταν για κάποιο λόγο έχει τραβήξει κάποιο κόλλημα.Φιλικά Νότης. κοιτα κολληματα δεν εχω αλλα ισως χρειαζεται update κατι το οποιο δεν εχω ιδεα πως γινεται. Διαδικασια ξερεις να μου γραψεις ;
notist Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ποιό μοντέλο έχεις?Με το ethernet έχεις?Σε κάθε περίπτωση αν είναι με το ethernet και είναι συνδεδεμένο θα σου είχε εμφανίσει new filmware να το εγκαταστήσεις.Αν δεν είναι αυτό πας στη σελίδα της WD βλέπεις για το μοντέλο σου αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση,την κατεβάζεις την βάζεις σε ένα usb stick το κοτσάρεις σε μία usb θύρα του WD και ακολουθείς τα βήματα που σου λέει.Κάνει φόρτωση το νέο filmware,επαν/σεις και είσαι έτοιμος.Ελπίζω να σε βοήθησα και να λυθεί το πρόβλημα σου.Φιλικά Νότης. 1
normal40 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ποιό μοντέλο έχεις?Με το ethernet έχεις?Σε κάθε περίπτωση αν είναι με το ethernet και είναι συνδεδεμένο θα σου είχε εμφανίσει new filmware να το εγκαταστήσεις.Αν δεν είναι αυτό πας στη σελίδα της WD βλέπεις για το μοντέλο σου αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση,την κατεβάζεις την βάζεις σε ένα usb stick το κοτσάρεις σε μία usb θύρα του WD και ακολουθείς τα βήματα που σου λέει.Κάνει φόρτωση το νέο filmware,επαν/σεις και είσαι έτοιμος.Ελπίζω να σε βοήθησα και να λυθεί το πρόβλημα σου.Φιλικά Νότης. με την ethernet εχω αλλα δεν το εχω συνδεσα ποτε ! Σε ευχαριστω για την βοηθεια !!
DIMSAV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το θεμα δεν ειναι μονον να κλεινουν κανονικα οι δισκοι η WD ειχε και ενα αλλο θεμα και ηταν το οτι ειχε μονο μια usb και αυτη δεν δεχοταν usb hub.
_Drakos_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Nα αναφερω κι εγώ ενα πρόβλημα που έλυσα εχθές. Έβαλα να δω ενα βίντεο και παρουσιάζε κάτι ακανόνιστες μπλε γραμμές. Να τονισω οτι οι γραμμές δεν ηταν καθετες ή οριζόντιες αλλά καμπύλες. Αλλάζω καλώδιο και συνέχησε να το κάνει. Κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων το ίδιο. Επειδή εχω 2 media player ,ενα σε κάθε τηλεόραση, δοκίμασα και το 2ο εκεί που ειχα πρόβλημα ώστε να αποκλείσω βλάβη του media player και κανει το ιδιο ακριβώς πρόβλημα. Πρόβλημα του αρχείου βιντεο δεν ηταν γιατί στην άλλη τηλεόραση επαιζε κανονικά. Τελικά πως μου έκοψε και πηρα το φιαλάκι με τον αέρα που εχω για την σκόνη στο pc και φυσικά τόσο τις θυρες HDMI όσο και τα βυσματα του καλωδιου. Και ως δια μαγίας έπαιξε . Μου φάνηκε τελείως κουλό μιας και εγώ ξέρω οτι το ψυφιακό σημα δεν επιρεάζεται από σκόνη. Το ψηφιακό η παίζει η δεν παίζει. Δεν γίνεται να μισοπαίζει. Τελικά αυτό όμως ήταν το πρόβλημα.
normal40 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Nα αναφερω κι εγώ ενα πρόβλημα που έλυσα εχθές. Έβαλα να δω ενα βίντεο και παρουσιάζε κάτι ακανόνιστες μπλε γραμμές. Να τονισω οτι οι γραμμές δεν ηταν καθετες ή οριζόντιες αλλά καμπύλες. Αλλάζω καλώδιο και συνέχησε να το κάνει. Κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων το ίδιο. Επειδή εχω 2 media player ,ενα σε κάθε τηλεόραση, δοκίμασα και το 2ο εκεί που ειχα πρόβλημα ώστε να αποκλείσω βλάβη του media player και κανει το ιδιο ακριβώς πρόβλημα. Πρόβλημα του αρχείου βιντεο δεν ηταν γιατί στην άλλη τηλεόραση επαιζε κανονικά. Τελικά πως μου έκοψε και πηρα το φιαλάκι με τον αέρα που εχω για την σκόνη στο pc και φυσικά τόσο τις θυρες HDMI όσο και τα βυσματα του καλωδιου. Και ως δια μαγίας έπαιξε . Μου φάνηκε τελείως κουλό μιας και εγώ ξέρω οτι το ψυφιακό σημα δεν επιρεάζεται από σκόνη. Το ψηφιακό η παίζει η δεν παίζει. Δεν γίνεται να μισοπαίζει. Τελικά αυτό όμως ήταν το πρόβλημα. και εμενα το κανει αυτο -θα δοκιμασω καθαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα