Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα Κολαει συχνά. Απο τοτε που πήρα 50 άρα τηλεόραση και έβαλα media player σε ανάλυση 1080p σε 60hz Κολαει συχνά

Αν έχεις περασμένο το τελευταιο firmware γυρνα στο 2.01.86. Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το τελευταιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις περασμένο το τελευταιο firmware γυρνα στο 2.01.86. Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με το τελευταιο.

ναι αυτη εχω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο custom firmware να περασω και αν μετα μπορω να γυρισω ευκολα στο εργοστασιακο? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Επειδή υπάρχουν ήδη 113 σελίδες συζήτησης δεν ξέρω αν το πρόβλημά μου έχει απαντηθεί ήδη.

Έχω όλα μου τα έργα σε ένα wd mycloud συνδεδεμένο μέσω δικτύου με το wdtv και ενώ παίζει τα έργα, δεν εμφανίζει υπότιτλους. Στα εντελώς κουφά, σε ένα (!!) δουλεύει μια χαρά!!!

Έχει κανείς κάποια ιδέα ??

Ή αλλιώς πως κάνουν embed τους υπότιτλους στο έργο ??

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει ο υπότιτλος να έχει ίδιο όνομα αρχείου με την ταινία.

π.χ. starwars2015_1080.mkv η ταινία και starwars2015_1080.srt ο υπότιτλος.

Δες αν είναι έτσι.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι μεσω media server, δεν υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους. Μονο embedded.

Δημοσ.

Εγω παντως που εχω ενα δικτυακο nas, και παιζω απο εκει τις ταινιες, οταν παταω να τις παιξω απο network share παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι. Οταν παταω απο media server, δεν παιζουν. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα .

Αγορασα εναν σκληρο εξωτερικο της intenso και δεν μου τον αναγνωριζει το μηχανημα.

Οπουδηποτε αλλου τον συνδεσω ειναι κομπλε ( laptop pc tv) εκτος απο το wd tv live.

Καμια ιδεα ?

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω το wd tv live αλλα οταν παω να δω απο youtube βιντεο παταω το κουμπι του YouTube και αλλοτε παιζει αλλοτε κανει επανεκκίνηση. Τι φταιει??

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά (κάπου υπάρχει και ένα άρθρο εδώ) το youtube έχει σταματήσει να υποστηρίζει συσκευές που είχαν ενσωματωμένη τη δυνατότητα θέασης βίντεο από Youtube από κάποια χρονολογία και πίσω.

Αν όντως ισχύει αυτό στη συγκεκριμένη συσκευή, ίσως θα πρέπει να περάσεις κάποιο άλλο 3rd party firmware που να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.Μετά από καιρό στο ράφι σύνδεσα το WD TV Live HD Media Player-Part Number WDAAP0000NBK-Serial Number WNV110717617-Filmware Version 1.06.43_V σε μία τηλεόραση SAMSUNG με το καλώδιο HDMI και δεν έχει εικόνα.Σε άλλη τηλεόραση που το είχα συνδεδεμένο παλιά με την HDMI λειτουργούσε κανονικά.Έκανα τα εξής μπας και δω φώς αλλά τίποτα.

1)Reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα.

2)Άλλαξα καλώδιο HDMI τίποτα πάλι.

3)Έβαλα από την WD άλλο filmware παλαιότερο τίποτα.

4)Έβαλα στο πρώτο καλώδιο HDMI ένα άλλο ίδιο μηχανάκι WD δούλεψε κανονικά στην ίδια τηλεόραση.

5)Το σύνδεσα στην άλλη τηλεόραση που παίζει το δεύτερο μηχανάκι πάλι τίποτα.

Με τις συνδέσεις component(χρωμοδιαφορών) και composite(αναλογικών) έχει εικόνα κανονικά και στις δύο.

Συμβαίνει το εξής:Στις ρυθμίσεις audio-video όταν είναι συνδεδεμένο με component η composite και το γράφει,όταν του κουμπώσω το καλώδιο HDMI αλλάζει και γράφει HDMI ενώ στην είσοδο της τηλεόρασης είναι στην component η την composite ανάλογα.Όταν το γυρίζω στην τηλεόραση σε είσοδο HDMI γράφει χωρίς σήμα.Σαν να μπερδεύεται ένα πράγμα.

Καμιά ιδέα?Μήπως δεν είναι θέμα software αλλά hardware και τα έχει παίξει η είσοδος HDMI?Αλλά πως έτσι ξαφνικά και χωρίς χρήση εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο τα΄παιξε?Κανένας άλλος φίλος που να είχε το ίδιο πρόβλήμα?Ευχαριστώ.

Φιλικά Νότης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...