Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημερα παιδια Χριστος Ανεστη  :-D

εχω ενα WD LTV LIVE με κωδικο 

WDBAAP0000NBK-00

ποια ειναι η διαφορα του με αυτο το μοντελο ? 

WDBAAP0000NBK-EESN

ευχαριστω!!!!

Καμία απολύτως. Το μοντέλο WDBAAP0000NBK-EESN είναι ο πρώτης γενιάς WD TV Live HD media player για την αγορά EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική). To μοντέλο WDBAAP0000NBK-00 είναι το generic μοντέλο του συγκεκριμένου μοντέλου. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με το http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=16779δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια διαφορά.

Αν δεν κάνω λάθος το -00 είναι παλαιότερο πριν η WD ξεχωρίσει τα μοντέλα ανά ήπειρο ή ότι άλλο τέλος πάντων.

Oops, δεν είδα την απάντηση του φίλτατου paredwse.

Επεξ/σία από Highlander
Δημοσ.

Νόμιζα πως μόνο εγώ χρησιμοποιώ ακόμα αυτόν τον media player. Επί τη ευκαιρία, πέρασα και το τελευταίο επίσημο firmware που σε σχέση με ένα παλιό custom που είχα (πόσο μάλλον σε σχέση με το 1ο επίσημο firmware που φόραγε) έχει βελτιωθεί πολύ. Πλέον βλέπει κανονικά το δίκτυο και παίζει κανονικότατα τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο NAS. Τίμιο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νόμιζα πως μόνο εγώ χρησιμοποιώ ακόμα αυτόν τον media player. Επί τη ευκαιρία, πέρασα και το τελευταίο επίσημο firmware που σε σχέση με ένα παλιό custom που είχα (πόσο μάλλον σε σχέση με το 1ο επίσημο firmware που φόραγε) έχει βελτιωθεί πολύ. Πλέον βλέπει κανονικά το δίκτυο και παίζει κανονικότατα τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο NAS. Τίμιο!

πραγματικα αψογο μηχανακι ..μηπως εχεις Link του firmware γιατι εχω να το αναβαθμισω 2 ετη?   :X

(το Τ100 ειναι καλο ταμπλετακι? το γλυκοκοιταζω.... :-) )

Επεξ/σία από gesamgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικα αψογο μηχανακι ..μηπως εχεις Link του firmware γιατι εχω να το αναβαθμισω 2 ετη?  :X

Αν το εχεις συνδεσει με το ιντερνετ και του εχεις πει μεσα απο το μενου, να ψαχνει για firmware update, θα στο βγαλει μονο του σαν ειδιποιηση. Εγω παντως με το τελευταιο firmware ειχα θεμα, με δικτυακο streaming. Πολλες φορες σταματουσε να δουλευει, ενω επαιζες την ταινια, σε τυχαια χρονικα σημεια. Αναγκαστηκα να παω στο προηγουμενο, και τωρα ολα μια χαρα.

Επεξ/σία από VasKag
  • Like 1
Δημοσ.

πραγματικα αψογο μηχανακι ..μηπως εχεις Link του firmware γιατι εχω να το αναβαθμισω 2 ετη?   :X

(το Τ100 ειναι καλο ταμπλετακι? το γλυκοκοιταζω.... :-) )

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

(Καλό είναι το T100, αλλά όχι για πολλά ως λάπτοπ. Όσο δυναμώνουν οι επεξεργαστές, τόσο το καλύτερο.)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω ένα wdtvlive live γύρω στα πέντε χρόνια. Από τότε που αποφάσισα να το βάλω στο δίκτυο του σπιτιού(γύρω στο 2012) είχα τη δυνατότητα να παίζω μουσική (όλα τα αρχεία εκτός από FLAC) του Η/Υ από το wdtvlive. Τελευταία δεν μπορω. Θα το τοποθετούσα χρονικά γύρω στο Δεκέμβρη του 2014. Η επιλογή "ανεύρεση συσκευων" των Windows δεν το βρίσκει πια (μετα από περίπου 30 προσπαθειες). Να σημειωθεί οτι:

1.δεν έχω αλλάξει τίποτα στον Η/Υ

2.έχω αλλάξει rooter, έχω πια ένα speedport vdsl του ΟΤΕ. Παλιότερα είχα ένα Adsl του ΟΤΕ και πιο παλιά της wind. Με όλα έπαιζε...με το vdsl δεν έχει παίξει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το rooter αφού μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του rooter από τον Η/Υ το βλέπει κανονικά στο δίκτυο.

3. Έχω το τελευταίο fw στο wdtvlive φορεμένο.

4. Όλα είναι με ethernet καλώδια πάνω στο rooter και αυτό ήταν το στήσιμο στο τοπικό δίκτυο πάντα

5. Έχω δοκιμάσει από το setup του wdtvlive να ρυθμιστει το δίκτυο με την "αυτόματη" επιλογη.

6. Δοκίμασα να διαγράψω τη συσκευή που ήταν αχνή στις συσκευές μου στον Η/Υ και να την ξαναβρίσκω αλλά τίποτα! !!.. Η συσκευή αρνείται πεισματικά να ανιχνευτεί.

Μήπως μπορεί κάποιος να πει κάποια καλή ιδέα ή έχει αντιμετωπισει παρόμοιο προβλημα ώστε να με βοηθησει; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από gigi2006
  • Like 1
Δημοσ.

Να το κάνεις ανάποδα δοκίμασες ;

Δηλαδή, να κάνεις ένα φάκελο "share" και να πεις στο wd να ψάξει ;
Προσωπικά έχω βάλει σταθερές IP για να μην έχω οποιοδήποτε θέμα.

Internet μπαίνει ; (Youtube πρέπει να έχει σταματήσει) Δοκίμασε κάποια εφαρμογή από αυτές που έχει μέσα.

Δημοσ.

Highlander σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις συμβουλές σου...αλλά έχω απογοητευτεί. Το wd μπαίνει στο ίντερνετ (ξέχασα να το αναφέρω αλλά το είχα δοκίμασει και αυτό που προτείνεις), αλλά δεν το ανιχνεύουν στο δίκτυο τα Windows όταν κάνω αναζήτηση συσκευών. Να θύμησω ότι στο menu του ρουτερ το εμφανίζει. Βοήθεια... Σας ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ρίξε μια ματιά σ'αυτό το link:

http://www.howtosolutions.net/2012/07/wd-tv-not-able-to-see-network-shares-on-windows/

Windows 7 έχεις; Δεν έχω κοντά μου το wdlive για να τσεκάρω τι αποτελέσματα δίνει αλλά αν θυμάμαι σωστά τα "τρελά" που μου έκανε και μένα στα 7άρια ήταν εξ'αιτίας ρυθμίσεων στο Master Browser (δες μέσα στο link).

Λογικά όταν γράφεις σε command prompt αυτό:

nbtstat -n

εκτός απο το όνομα του pc σου πρέπει να βλέπεις καταχώρηση για το wdlive ή/και όποιο άλλο pc έχεις συνδέσει σε δίκτυο. Αν όχι τότε ξεκινάς από εκεί (netbios , master browser κτλ). Μια άλλη κλασική δοκιμή είναι σε παράθυρο run (Start--->run) δίνεις αυτό:  \\to-onoma-tou-remote-pc και σου ανοίγει explorer με τα shared folders.

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pigeon σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Δοκίμασα αυτά που γράφεις και αυτά που λέει το link. Όλα τα είχα κάνει και από μόνος μου εκτός από ολα που σχετιζονται με την εντολή command prompt. Γράφοντας nbtstat -n μου βγάζει τη λίστα με τις συσκευές όπου Master αναφέρει την ομάδα. Η wdtvlive συνεχίζει να μην έχει καθόλου netshare δυνατότητα ενώ από τον Η/Υ μπορώ να δω αρχεία που έχω στο σκληρό μέσω usb που έχω πάνω της. Παλιότερα (και νομίζω λογικά), μπορούσα με ένα σωστά στημενο δικτυο και πρέπει να μπορώ από τη wdtvlive να χειριστώ κοινόχρηστους φακέλους του Η/Υ και να μπορώ να παίξω αρχεία του Η/Υ στη wdtvlive (με δεξί κλικ και επιλογή της εντολής "αναπαραγωγή σε..."). Επίσης η wdtvlive ήταν εμφανής στις συσκευές μου στον πίνακα ελέγχου του Η/Υ (Windows 7 home premium εχω). Τωρα τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει.. Αυτά.. Θα τρελαθώ..!

Επεξ/σία από gigi2006
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης η wdtvlive ήταν εμφανής στις συσκευές μου στον πίνακα ελέγχου του Η/Υ (Windows 7 home premium εχω). Τωρα τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει.. Αυτά.. Θα τρελαθώ..!

Αυτό είναι το σημαντικό, θυμάμαι 100% πως όταν είχα πρόβλημα συνδεσιμότητας δεν έβλεπα το εικονίδιο του wdtv στις συσκευές (Control Panel-->Devices & Printers). Οταν βλέπεις εικονίδιο παίζουν όλα όπως περιγράφεις.

Εχω μερικές ιδέες ακόμα για σκάλισμα:

* Τσέκαρε οτι είσαι σε group: "WORKGROUP" (κεφαλαία). Αυτό το βρίσκεις εδώ.

* Δώσε σε command prompt: "nbtstat -R" (κεφαλαίο R). Αυτό καθαρίζει την cache to netbios και ξανα-σκανάρει το δίκτυο.

* Βάλε προσωρινά στατικές IP στο κεντρικό PC και στο wdtv και ξαναδοκίμασε αφού σβήσεις και το login στο wdtv. 

* Κοίτα κι αυτό εδώ που βρήκα στα bookmarks μου ίσως κάτι ξέφυγε από τον έλεγχο.

* εξτραδάκι ένα λογικό διάγραμμα για troubleshooting από το technet.

...κι ο θεος βοηθός :unsure:

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 1
Δημοσ.

Pigeon δεν βγάζω άκρη. Τίποτα δεν καταφέρνω. Η εντολή nbtstat -R δεν λειτουργεί, έχω Windows home édition ενώ το bookmark ήταν γιΑ professional edition και από το διάγραμμα technet δεν καταλαβαίνω και πολλά πολλά. Θα δοκιμάσω με άλλο υπολογιστή και με άλλο media player να δω τι απο τα δύο φταίει και θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ πολύ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...