Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μάλλον είναι στην πηγή.

Αν π.χ. έχεις συνδέσει κάποιο pc στο δίκτυο το PC δεν την παλεύει.

Εμένα επειδή το PC είναι ανοικτό 24/7 , κάποιες φορές (1 το μήνα συνήθως) κάνω restart γιατί αρχίζει τέτοια.

υπάρχει δηλαδή περίπτωση το πρόβλημα να δημηουργήθηκε, επειδή συγχρόνως αντέγραφα ταινίες μέσα στο NAS?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το ρωτάς?

Είτε συστοιχία RAID να είναι, είτε ένας μόνο δίσκος, όταν γράφει δεδομένα σαφώς επιβραδύνεται και το διάβασμα. Αν είναι και αργοί οι δίσκοι, τότε άκρως αναμενόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Ok. Ευχαριστώ. Θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα με τα ίδια αρχεία την ώρα που το NAS δεν θα κάνει καμία άλλη εργασία και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Τελικά έχω καλωδιακό πρόβλημα. Έχουν πρόβλημα σχεδόν όλα τα πατσάκια που φεύγουν από το ρούτερ και πάνε στα πριζακια του τοιχου για να δώσουν δυκτιο σε όλο το σπίτι. Πήρα ένα εργαλείο από την δουλειά και έκατσα και μέτρησα όλο το δύκτιο μου και τα συγκεκριμένα καλωδιακια έχουν πρόβλημα. Οπότε εντωπίστηκε το πρόβλημα της μετάδωσης δεδομένων.

Δημοσ.

τα πατσάκια που φεύγουν από το ρούτερ και πάνε στα πριζακια του τοιχου

τι ειναι τουτο?  :whistle: 

Δημοσ.

Patch cables μάλλον. Δεν έχει ρίξει μονοκόμματα utp, έχει πριζάκια για ευκολία ;)

Ακριβώς. Έχω  περάσει καλώδια σε καναλάκια μέσα τα οποία καταλοίγουν σε πριζάκια για να έχω ευκολία ενσήμαρτου δικτύου σε όλο το σπίτι. Εκεί λοιπόν που ειναι το ρούτερ από πίσω υπάρχουν 4 πριζάκια. Τα καλωδιακια που φεύγουν από το μόντεμ και καταλίγουν στα πριζάκια αυτά έχουν πρόβλημα. Είτε δεν κάνουν καλή επάφη, και ένα μάλιστα είναι και λάθος φτιαγμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Patch cables μάλλον. Δεν έχει ρίξει μονοκόμματα utp, έχει πριζάκια για ευκολία ;)

Αν το πρόβλημα ήταν το ότι έχει πρίζες , το πρόβλημα θα ήταν σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιεί patch cables και πρίζες.

Ίσως το πρόβλημα είναι στη συνδεσμολογία.

Στο σπίτι μου, με 3COM switch 100 και patch cables τερματίζει την ταχύτητα (μετρημένο).

Σε άλλη περίπτωση οι πρίζες που είχαν χρησιμοποιηθεί ήταν Legrand και η επαφή ήταν gtp.

Ήταν ένα φθηνό μοντέλο και τελικά αφού άλλαξαν πρίζες όλα πήγαν ρολόι :)

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα ήταν το ότι έχει πρίζες , το πρόβλημα θα ήταν σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιεί patch cables και πρίζες.

Ίσως το πρόβλημα είναι στη συνδεσμολογία.

Στο σπίτι μου, με 3COM switch 100 και patch cables τερματίζει την ταχύτητα (μετρημένο).

Σε άλλη περίπτωση οι πρίζες που είχαν χρησιμοποιηθεί ήταν Legrand και η επαφή ήταν gtp.

Ήταν ένα φθηνό μοντέλο και τελικά αφού άλλαξαν πρίζες όλα πήγαν ρολόι :)

Το προβλημα δεν ειναι στις πριζες. Στα patch cables ειναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πρόβλημα ήταν το ότι έχει πρίζες , το πρόβλημα θα ήταν σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιεί patch cables και πρίζες. Ίσως το πρόβλημα είναι στη συνδεσμολογία.

Ποιό πρόβλημα ότι έχει πρίζες; Εγώ απάντησα τι ειναι το "πατσάκι". :blink:

Κανάλια και πρίζες έχω περάσει κι εγώ παντού στο σπίτι, μόνο ένα μονοκόμματο υπάρχει λόγω μεσοτοιχίας και βαρέθηκα.

ΥΓ: Πολύ ένταση βλέπω στο insomnia τώρα τελευταία, εντελώς τυχαία μόλις γράψω κάτι. Χμμ μάλλον είμαι άτυχος... :ph34r:

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

Σχώρα με.

Με 1-2 ώρες ύπνο βλέπω τα μισά :-D

Κατάλαβα (χωρίς να δώσω έμφαση στα πιο πάνω μηνύματα) πως του λέτε ότι το πρόβλημα είναι τα patch cables.

Ενώ εσύ εξηγούσες στον αποπάνω τι είναι τα "πατσάκια". :shock:

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πολύ ωράιο εργαλείο το WD TV. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω όλα τα download μου χωρίς πολλά πολλά. Πήρα και 2ο για την τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας και όλα δουλεύουν ρολόι. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια Χριστος Ανεστη  :-D

εχω ενα WD LTV LIVE με κωδικο 

WDBAAP0000NBK-00

ποια ειναι η διαφορα του με αυτο το μοντελο ? 

WDBAAP0000NBK-EESN

ευχαριστω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...