Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Shodan ευχαριστώ για την απάντηση σου,έκανα αυτό που μου γράφεις αλλα μου ζητάει  username kai password

τα οποία δεν ξέρω ποιά είναι..............

Αυριο θα τα κοιτάξω περισσότερο και θα ενημερώσω.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρέπει να ρυθμίσεις τα shares από τον υπολογιστή σου να μην ζητάει username + pass

πχ στα 7άρια από το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης > Αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους > Οικία ή εργασία > Κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης απλά επέλεξε "Απενεργοποίηση".

Την πρώτη φορά που θα σου βγάλει το WD την οθόνη σύνδεσης και θα γράφει anonymous από όσο θυμάμαι πατάς απλά ΟΚ και δεις τον shared folder.

• Like 1
Δημοσ.

Shodan ευχαριστώ για την απάντηση σου,έκανα αυτό που μου γράφεις αλλα μου ζητάει  username kai password

τα οποία δεν ξέρω ποιά είναι..............

Αυριο θα τα κοιτάξω περισσότερο και θα ενημερώσω.

βαζεις το username και password που εχεις οταν μπαινεις στα windows.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα . Εδω και καμποσους μήνες μου έχει χαλάσει η θύρα HDMI της TV ( LCD του  2007) και δεν μπορω να χρησιμοποιησω το εργαλείο ( WDTVLive) που έχω εδω και δυο χρόνια. Ο αποκωδικοποιητής  crypto redi έχει θεμα με τον ήχο στα πιο πολλα αρχεία και τον εχω συνδεδεμενο με scart. 

Υπάρχει κάποια άλλη λύση συνδεσης του WD με την TV και να εχω και ήχο για να μην αγοράζω νεα τηλεόραση?

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα το κουτί με τα πράγματά του, θα βρεις μέσα το καλώδιο αυτό:

17.jpg

που μπαίνει στο AVout του WDTV live. Βρες τις αντίστοιχες υποδοχές στην τηλεόραση ή βάλε ένα scart με input , σαν αυτό:

images?q=tbn:ANd9GcRz1BNfpir1DHYnlqHfZc4

• Like 1
Δημοσ.

παιδες εχει προσπαθησει κανεις να βαλει κανα custom firmware πανω?και αν ναι ποιο?αξιζει το κοπο?εχω ακουσει οτι κανουν τρελα πραγματα οπως τορρεντ / browshing και αλλα πολλα...

Επισης εχετε να μου προτεινεται καποιο keyboard me mοusepad wireless κατα προτιμηση(η ενσυρματο εν αναγκη) σχετικα φτηνο που να το αναγνωριζει?

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια εχω αγορασει το WD TV και εχω προσεξει οτι αρχεια που εχουν καταληξει flv.δεν τα παιζει μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να τα παιξει χωρις να χρειαζετε να τα κανω σε αλλη μορφη ?

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Πρέπει να έχει σχέση με το codec εσωτερικά των αρχείων.

Εμένα τα περισσότερα τα παίζει κανονικά.

Ελάχιστα δεν παίζει.

Μπορείς να κάνεις μετατροπή τα αρχεία σε κάτι άλλο και θα τα δει κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να έχει σχέση με το codec εσωτερικά των αρχείων.

Εμένα τα περισσότερα τα παίζει κανονικά.

Ελάχιστα δεν παίζει.

Μπορείς να κάνεις μετατροπή τα αρχεία σε κάτι άλλο και θα τα δει κανονικά.

Σε ευχαριστω για την απαντηση , ακριβως αυτο ηθελα να αποφυγω να τα μετατρεπω αλλα ετσι το κανω μεχρι τωρα και παιζουν ολα οκ .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδια μη με παρεξηγειτε, εχω μπερδευτει λιγο..

Το  

WD TV Live Media Player ειναι το ιδιο με το Western Digital WD TV HD Media Player 1080p? 

Συγγνωμη αν εχει απαντηθει..

Θελω να ρωτησω   

1.αν κλειδώνει σε 23.976. Τι εννοω.. Το MM-BOX-2-G που ειχα, κλειδωνε καλα (απ'ο,τι μπορει να πιασει το ματι μου) σε οσες ταινιες εχω δει στα 23,976 fps, σε αντιθεση με τα 24 fps που εκανε καποια "πεταγματα" κατα την αναπαραγωγη. (Το ακριβως αντιθετο συνεβαινε με ενα xtreamer που ειχα παλαιοτερα.. πραγμα ενοχλητικο μιας και οι περισσοτερες ταινιες ειναι σε 23,976 fps)

2. αν μετατρεπει το dts σε stereo 

3.αν  ΔΕΝ εχει το προβλημα που ειχα με το MediaMatchbox 2 με την LG τηλεοραση που εχω. Τι εννοω.. Οταν το ειχα συνδεσει με την TV-->LG με HDMI και (ενω ηταν κλειστο) και πηγαινα να το ανοιξω, δεν ανοιγε!

Εδειχνε στην οθονη το σημα της Crystal Acoustic.. το εχανε.. το ξαναφερνε (και παλι απο την αρχη) αλλα δεν εμφανιζε το μενου του MM-BOX-2-G. Οταν εβγαζα το HDMI (ενω ειναι ανοιχτο) και το ξαναβαζα, το μενου εμφανιζοταν. Αλλα αυτο γινοταν συνεχεια. Καθε φορα επρεπει να βγαλω και να βαλω ξανα το HDMI για να μου εμφανισει (ανοιξει) το μενου".

4. αν μπορω να μετακινω τους υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη πανω κατω.

αν μπορω να τους μεγαλωσω-μικρυνω
αν η γραμματοσειρα  ειναι Arial (η σε ενα τετοιο στυλ.. και οχι με ουριτσες στα γραμματα - α-λ, .κ.τ.λ

5. αν εχει μια σχετικη υποστηριξη σε αναβαθμισεις

Και κατα δευτερο λογο

6. αν μπαινει (χωρις ιδιαιτερα προβληματα) στο ιντερνετ

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο ασαφής η ονοματοδοσία των μοντέλων. Εγώ τα ξεχωρίζω απ´ τα χαρακτηριστικά τους.

Νομίζω ότι υπήρχε ένα χωρίς δίκτυο, μετά βγήκε το Live μόνο με Ethernet (που έχω) και μετά το καινούριο (ίσως εκεί υπάρχουν 2 μοντέλα) που έχει και Wi-Fi. Αν πρόκειται για αγορά καινούργιου, φυσικά παίρνεις το τελευταίο μοντέλο.

1. Δεν είχα ποτέ θέμα με οποιοδήποτε frame rate.

2. Απ´ το δικό μου κα μετά, σίγουρα.

3. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας.

4. Τους μετακινείς πάνω-κάτω, τους ορίζεις μέγεθος και τους μετακινείς χρονικά μπρος-πίσω. Η γραμματοσειρά δεν είναι και η ωραιότερη του κόσμου αλλά είναι οκ. Λογικά θα υπάρχουν και custom themes να κατεβάσεις για το τελευταίο μοντέλο που ίσως να έχουν άλλη γραμματοσειρά, δεν είμαι σίγουρος όμως. Το πρόβλημα που δεν έχω λύσει είναι το μεγάλο κενό μεταξύ των αράδων.

5. "Κάτι" κάνουν, όχι τρελά πράγματα.

6. Δεν το έχω πολυ-παιδέψει αλλά σίγουρα θέλει την εφαρμογή σε smartphone ή tablet για να έχεις κανονικό πληκτρολόγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την ανταποκριση.

Αυτο με το  μεγάλο κενό μεταξύ των αράδων το ειδα και σε ενα PHILIPS ενος φιλου και δεν ειναι ο,τι καλυτερο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήρα προσφατα κι εγώ το WD TV ώστε να ξεφορτωθώ το tower απο το σαλόνι. Μέχρι σήμερα όλα πήγαιναν καλά. Το πρόβλημα όμως που εμφανιστηκε χθες δεν ξέρω πως να το λύσω. Εχθές προσπαθησα να παιξω μια ταινία (.mkv) από το NAS. Εκτώς του ότι έκανε πάνω από 2 λεπτά φορτώνοντας την ταινία την έπαζε με συνεχείς διακοπές. Όλα ειναι συνδεδεμένα με ethernet για καλύτερη μετάδωση δεδομένων. Καμία λύση στο πρόβλημα?

Δημοσ.

Το πρόβλημα μάλλον είναι στην πηγή.

Αν π.χ. έχεις συνδέσει κάποιο pc στο δίκτυο το PC δεν την παλεύει.

Εμένα επειδή το PC είναι ανοικτό 24/7 , κάποιες φορές (1 το μήνα συνήθως) κάνω restart γιατί αρχίζει τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...