aXer Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν και πότε θα αντικατασταθεί το συγκεκριμένο μοντέλο (Gen 3) με κάποιο άλλο; Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά επειδή κλείνει 2+ χρόνια είπα μήπως βγει κάποια επόμενη γενιά τώρα κοντά. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Έστω και "ψίθυρους".
janpap08 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω θέλω να κάνω μία ερώτηση.Εξωτερικούς υπότιτλους μέσω DLNA υποστηρίζει?
Highlander Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Από όσο θυμάμαι ναι. Απλά στο DLNA (software) σε εμένα καθυστερεί αρκετά να φορτώσει την ταινία, δεν κάνει εύκολα forward κλπ.
janpap08 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αυτό δεν με ενοχλεί,απλά είμαστε σίγουροι για τους υπότιτλους?
chrisargos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 ξερει κανεισ αν υπαρχει καποιο προγραμμα cover finder για να γινει η ζωη μας πιο ευκολη?
kostas_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέσω των εικόνων του Google δεν βρίσκεις cover; 1
pigeon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Για ταινίες συνήθως χρησιμοποιώ αυτό: http://www.movieposterdb.com/ και με google pictures search φυσικά πχ: inception poster ή ακόμα καλύτερα inception poster site:imdb.com σίγουρα στα 2-3 πρώτα αποτελέσματα θα βρεις ένα καθαρό μεγάλο cover. 1
chrisargos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ρωτάω αν υπάρχει κάτι που να του δίνεις το σκληρό και να το κάνει αυτόματα για όσους φακέλους με ταινίες έχεις!! Sent from my iPhone using Insomnia
pigeon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για κοίτα εδώ, http://thumbgen.org/ και σχετική συζήτηση εδώ: http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=3345.2310 1
ultrobyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σας και απο εμενα.Ψαχνω για την αγορα ενος νεου media player μιας και την πατησα με την αγορα του home cinema samsung ht-f5550 που πιστευα οτι θα παιζει τα παντα απροβληματιστα απο usb αλλα εχω θεμα με το cinavia στο 70% των ταινιων και σε καποιες με τους υποτιτλους.Επισης στην αναπαραγωγη απο εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ κολλαει μετα απο ενα 5λεπτο παiξιματος ενω απο στικακι 16gb αναπαραγει κανονικα.Με ενα μπατζετ στα 120€ πανω κατω τι θα προτεινατε?1)Εχω την Panasonic TX-P50U20E2)Δεν με ενδιαφερει το 3d3)Υποστηριξη ολων των φορματ,υποτιτλων κτλ4)Θα μου αρεσε να συνδεεται ασυρματα για stream απο το pc και γενικως με wi-fi σαν smart tv5)Συμβατοτητα με wireless mouse-keyboard θα ηταν επιθυμητοΕπισης για την καλυτερη αποδοση ηχου-εικονας πως θα πρεπει να ειναι η διασυνδεση? το MP με hdmi στην tv και οπτικη ινα το ΜP με το home cinema?Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!
CheOnWeb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σας και απο εμενα. Ψαχνω για την αγορα ενος νεου media player μιας και την πατησα με την αγορα του home cinema samsung ht-f5550 που πιστευα οτι θα παιζει τα παντα απροβληματιστα απο usb αλλα εχω θεμα με το cinavia στο 70% των ταινιων και σε καποιες με τους υποτιτλους. Επισης στην αναπαραγωγη απο εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ κολλαει μετα απο ενα 5λεπτο παiξιματος ενω απο στικακι 16gb αναπαραγει κανονικα. Με ενα μπατζετ στα 120€ πανω κατω τι θα προτεινατε? 1)Εχω την Panasonic TX-P50U20E 2)Δεν με ενδιαφερει το 3d 3)Υποστηριξη ολων των φορματ,υποτιτλων κτλ 4)Θα μου αρεσε να συνδεεται ασυρματα για stream απο το pc και γενικως με wi-fi σαν smart tv 5)Συμβατοτητα με wireless mouse-keyboard θα ηταν επιθυμητο Επισης για την καλυτερη αποδοση ηχου-εικονας πως θα πρεπει να ειναι η διασυνδεση? το MP με hdmi στην tv και οπτικη ινα το ΜP με το home cinema? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις! http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εχει βρει κανεις κανενα scraper που να κατεβαζει πληροφοριες για τις ταινιες αλλα στα ελληνικα? Αν και δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. Επισης μπορει να μου πει καποιος που μπορω να κατεβασω themes για το wdtv live gen3 ή γενικοτερα πραγματα που μπορω να εγκαταστησω στο εν λογο media player. Μεγα μλκια απο μεριας western digital που δεν εχει βαλει ποτε σε κανενα της media player να μπορεις να πηγαινεις μπρος-πισω την ταινια ενω τη βλεπεις χειροκινητα με progress bar και οχι με χρονο που εχει. Ευχαριστω πολυ.
andreas7919 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά,εχω κι εγω ενα WD LIVE media player εδω και 2 χρονια και είμαι παρα πολύευχαριστημένος. Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά (λογο προβλήματος usb) να δω ταινία μεσω local storage δικτύου και ενώ το βίντεο έτρεχε κανονικα οι υπότιτλοι πουθενα.Τους έχω στον ιδιο φάκελο,με ίδιο ονομα και καταληξη srt. Γνωρίζει κάποιος πως τους βλέπω μέσω δικτυου??????Διοτι επιλογη subtitles δεν μου έχει. Ευχαριστώ 1
shodan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα. Θα συνδεθείς μέσω μεσω της επιλογής network shares/windows shares ή κάπως ετσι. Τότε θα σου παίξει κανονικά. Sent from my iPhone using Insomnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα