Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν και πότε θα αντικατασταθεί το συγκεκριμένο μοντέλο (Gen 3) με κάποιο άλλο;

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά επειδή κλείνει 2+ χρόνια είπα μήπως βγει κάποια επόμενη γενιά τώρα κοντά.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Έστω και "ψίθυρους". :ph34r:

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω θέλω να κάνω μία ερώτηση.Εξωτερικούς υπότιτλους μέσω DLNA υποστηρίζει?

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι ναι.

Απλά στο DLNA (software) σε εμένα καθυστερεί αρκετά να φορτώσει την ταινία, δεν κάνει εύκολα forward κλπ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για ταινίες συνήθως χρησιμοποιώ αυτό: http://www.movieposterdb.com/

και με google pictures search φυσικά πχ:

inception poster

ή ακόμα καλύτερα

inception poster site:imdb.com

σίγουρα στα 2-3 πρώτα αποτελέσματα θα βρεις ένα καθαρό μεγάλο cover.

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω αν υπάρχει κάτι που να του δίνεις το σκληρό και να το κάνει αυτόματα για όσους φακέλους με ταινίες έχεις!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας και απο εμενα.

Ψαχνω για την αγορα ενος νεου media player μιας και την πατησα με την αγορα του home cinema samsung ht-f5550 που πιστευα οτι θα παιζει τα παντα απροβληματιστα απο usb αλλα εχω θεμα με το cinavia στο 70% των ταινιων και σε καποιες με τους υποτιτλους.

Επισης στην αναπαραγωγη απο εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ κολλαει μετα απο ενα 5λεπτο παiξιματος ενω απο στικακι 16gb αναπαραγει κανονικα.

Με ενα μπατζετ στα 120€ πανω κατω τι θα προτεινατε?

1)Εχω την Panasonic TX-P50U20E

2)Δεν με ενδιαφερει το 3d

3)Υποστηριξη ολων των φορματ,υποτιτλων κτλ

4)Θα μου αρεσε να συνδεεται ασυρματα για stream απο το pc και γενικως με wi-fi σαν smart tv

5)Συμβατοτητα με wireless mouse-keyboard θα ηταν επιθυμητο

Επισης για την καλυτερη αποδοση ηχου-εικονας πως θα πρεπει να ειναι η διασυνδεση? το MP με hdmi στην tv και οπτικη ινα το ΜP με το home cinema?

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!

Δημοσ.

Καλησπερα σας και απο εμενα.

Ψαχνω για την αγορα ενος νεου media player μιας και την πατησα με την αγορα του home cinema samsung ht-f5550 που πιστευα οτι θα παιζει τα παντα απροβληματιστα απο usb αλλα εχω θεμα με το cinavia στο 70% των ταινιων και σε καποιες με τους υποτιτλους.

Επισης στην αναπαραγωγη απο εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ κολλαει μετα απο ενα 5λεπτο παiξιματος ενω απο στικακι 16gb αναπαραγει κανονικα.

Με ενα μπατζετ στα 120€ πανω κατω τι θα προτεινατε?

1)Εχω την Panasonic TX-P50U20E

2)Δεν με ενδιαφερει το 3d

3)Υποστηριξη ολων των φορματ,υποτιτλων κτλ

4)Θα μου αρεσε να συνδεεται ασυρματα για stream απο το pc και γενικως με wi-fi σαν smart tv

5)Συμβατοτητα με wireless mouse-keyboard θα ηταν επιθυμητο

Επισης για την καλυτερη αποδοση ηχου-εικονας πως θα πρεπει να ειναι η διασυνδεση? το MP με hdmi στην tv και οπτικη ινα το ΜP με το home cinema?

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!

http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html

Δημοσ.

Παιδια εχει βρει κανεις κανενα scraper που να κατεβαζει πληροφοριες για τις ταινιες αλλα στα ελληνικα?

Αν και δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο.

Επισης μπορει να μου πει καποιος που μπορω να κατεβασω themes για το wdtv live gen3 ή γενικοτερα πραγματα που μπορω να εγκαταστησω στο εν λογο media player.

Μεγα μλκια απο μεριας western digital που δεν εχει βαλει ποτε σε κανενα της media player να μπορεις να πηγαινεις μπρος-πισω την ταινια ενω τη βλεπεις χειροκινητα με progress bar και οχι με χρονο που εχει.

Ευχαριστω πολυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,εχω κι εγω ενα WD LIVE media player εδω και 2 χρονια και είμαι παρα πολύευχαριστημένος.

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά (λογο προβλήματος usb) να δω ταινία μεσω local storage δικτύου και ενώ το

βίντεο έτρεχε κανονικα οι υπότιτλοι πουθενα.Τους έχω στον ιδιο φάκελο,με ίδιο ονομα και καταληξη srt.

Γνωρίζει κάποιος πως τους βλέπω μέσω δικτυου??????Διοτι επιλογη subtitles δεν μου έχει.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Θα συνδεθείς μέσω μεσω της επιλογής network shares/windows shares ή κάπως ετσι. Τότε θα σου παίξει κανονικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...