Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το offtopic (αν είναι) αλλά τι επιπλέον έχει το τελευταίο?

Επίσης αξίζει η αγορά από το ebay που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω ή θα μας φάνε τα τελωνεία και τα μεταφορικά?

http://www.amazon.co.uk/WD-Live-Streaming-Media-Player/dp/B005NYOKC2/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3F6VG7TQPN3OH&coliid=I1B6EAZU7VIQ12

80 euro στο amazon με δωρεάν μεταφορικά.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα πριν 2 μερες το tv ilve και του εκανα το τελευταιο update που βγηκε ομως στην αναπαραγωγη mkv full hd τους ελληνικους υποτιτλους τους βγαζει κινεζικα με κατι συμβολα!Ξερει κανεις να μου πει γιατι γινεται?Κι αν υπαρχει λυση?Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι στο ψάξιμο για media player και ο συγκεκριμένος μου φαίνεται αρκετά καλός. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις δυνατότητες που θα μου δώσει το ενσωματωμένο wi-fi; (π.χ. θα μπορώ να παίζω αρχεία από το pc μου χωρίς να τα μεταφέρω με σκληρό ή usb stick και αν ναι ποιά).

Υ.Γ. (Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ) Με 35€ υπάρχει ο Crystal Audio Prime HD, που υποστηρίζει πολλά αρχεία και ελληνικούς υπότιτλους. Σε τι θα υπολείπονταν από ένα media player αξίας 80-100€ ώστε να μην το προτιμήσει κάποιος;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Με το ενσωματωμένο wi-fi, μπορείς όπως σωστά λες να κανεις streaming ταινιες απο το pc σου στο media player χωρίς να του ενώνεις δίσκους, στικάκια κτλ. Επίσης, έχει και κάποιες online εφαρμογές, όπως έχουν κάποιες νέες τηλεοράσεις (smart tv), δηλ. μπορείς να βλέπεις βιντεάκια youtube, τον καιρό, online radio, free τηλεοπτικές σειρές κτλ. Τέλος, κατεβάζεις (αν θες) και εξώφυλλα και λοιπά στοιχεία για τις ταινίες σου, ώστε να κάνεις μια ωραία ταινιοθήκη. Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι με wi-fi, τα πολύ βαριά αρχεία (1080p) δεν θα παίζουν "νεράκι", θα κάνουν σπασίματα. Καλύτερα να τον έχεις ενωμένο με καλώδιο (εχει και θυρα ethernet).

Όσο αφορά τον ψηφιακό δέκτη, όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Είναι δέκτης που απλά μπορεί και υποστηρίζει ταινίες από στικάκια. Δεν κάνει τίποτα από τα άλλα που σου είπα. Και μπορεί να παίζει τα περισσότερα αρχεία που θα του βάλεις, αλλά σίγουρα όχι όλα όσα θα μπορέσει ο WDTV media player. Βέβαια, τώρα βλέπω ότι ο συγκεκριμένος δέκτης κάνει και DTS downmix, οπότε θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη συμβατότητα αρχείων. Τι να σου πω, δεν ξερω. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα φρου-φρου που σου ειπα (online υπηρεσιες, streaming κτλ) και απλά θες να βλέπεις ταινίες από στικάκια, πάρε τον δέκτη και τα ρέστα φάτα σουβλάκια :-) . Αν είσαι home cinema maniac, το WDTV θα σε καλύψει καλύτερα. Διάβασε όμως πολύ καλά σε άλλα φόρουμ τι λένε για τον Crystal Audio Prime HD, αν έχει θέματα με τους υπότιλους, κάποια είδη αρχείων κτλ. ώστε να μην τα κλαις τα λεφτά σου και μετά θες πάλι media player για να κανεις τη δουλεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας άλλος φίλος στη παρούσα ενότητα, σ' ένα άλλο νήμα αναφέρει:

"Στον Κωτσόβολο βάλε το κουπόνι GTP59904 στο καλάθι και πάει 84,15€

Στο Electroworld βάλε το κουπόνι QQM30911 στο καλάθι και πάει 79,20€"

• Like 1
Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγώ από το electroworld, ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Οταν το παραλάβω πρέπει να το κάνω update ή είναι έτοιμο;

Πάντως θέλω να προσθέσω πως το site βοηθάει απίστευτα κυρίως άτομα σαν και εμένα που περιστασιακά ασχολούνται με ένα αντικείμενο χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις. Οι απαντήσεις ήταν άμεσες και πολύ κατατοπιστικές. Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγώ από το electroworld, ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Οταν το παραλάβω πρέπει να το κάνω update ή είναι έτοιμο;

Πάντως θέλω να προσθέσω πως το site βοηθάει απίστευτα κυρίως άτομα σαν και εμένα που περιστασιακά ασχολούνται με ένα αντικείμενο χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις. Οι απαντήσεις ήταν άμεσες και πολύ κατατοπιστικές. Σας ευχαριστώ πολύ!

Εξαιρετική επιλογή είναι, έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και 2+ χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαδικασία ώστε οι ταινίες που έχω μέσα στο σκληρό και συνδεμένο με το εν λόγω media player να εμφανίζουν πληροφορίες από το net; Πχ. εξώφυλλο ταινίας

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ στον φάκελο της ταινίας έχω βάλει και το ποστερ ή το cover αυτής και όταν πατάω τον φάκελο, εμφανίζεται η εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...