Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 παρατηρήσεις θέλω να κάνω που έχω διαπιστώσει από τη χρήση του WD TV Live:

1. Όταν η συσκευή είναι κλειστή (δεν ανάβει το μπροστινό led φωτάκι) πρέπει να διαρρέεται από ρεύμα, γιατί είναι ζεστή! :confused: Είναι φυσιολογικό αυτό; Μάλιστα, είναι τόσο ζεστή, που από τη στιγμή που το παρατήρησα, πλέον, κάθε φορά που την κλείνω, βγάζω και το καλώδιο του ρεύματος.

2. Στους ελληνικούς υπότιτλους, το κεφαλαίο γράμμα "Α", όταν είναι τονισμένο, δηλαδή το "Ά", δεν εμφανίζεται και στη θέση του υπάρχει μόνο ο τόνος, "΄" Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο μήπως;

Και τα 2 μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση πάντως.

Δημοσ.

2 παρατηρήσεις θέλω να κάνω που έχω διαπιστώσει από τη χρήση του WD TV Live:

1. Όταν η συσκευή είναι κλειστή (δεν ανάβει το μπροστινό led φωτάκι) πρέπει να διαρρέεται από ρεύμα, γιατί είναι ζεστή! :confused: Είναι φυσιολογικό αυτό; Μάλιστα, είναι τόσο ζεστή, που από τη στιγμή που το παρατήρησα, πλέον, κάθε φορά που την κλείνω, βγάζω και το καλώδιο του ρεύματος.

2. Στους ελληνικούς υπότιτλους, το κεφαλαίο γράμμα "Α", όταν είναι τονισμένο, δηλαδή το "Ά", δεν εμφανίζεται και στη θέση του υπάρχει μόνο ο τόνος, "΄" Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο μήπως;

Και τα 2 μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση πάντως.

Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα από τότε που το αγόρασα. Οπότε φυσιολογικό. Όχι αποδεκτό βέβαια αλλά φυσιολογικό...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν το συγκεκριμένο μοντέλο

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-WD-TV-Live-Wi-Fi-WDBGXT0000NBK-WDBGXT0000NBK.htm

συνδέεται ασύρματα στο ιντερνετ μου κ βρίσκει όλα τα αρχεία του υπολογιστή μου για να τα βλέπω από τον Media player?

και αν τα βλέπει θα τα παίζει κανονικά ή με κολλήματα?(όπως π.χ το ps3?)

Δημοσ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν το συγκεκριμένο μοντέλο

http://www.plaisio.g...BGXT0000NBK.htm

συνδέεται ασύρματα στο ιντερνετ μου κ βρίσκει όλα τα αρχεία του υπολογιστή μου για να τα βλέπω από τον Media player?

και αν τα βλέπει θα τα παίζει κανονικά ή με κολλήματα?(όπως π.χ το ps3?)

Ναι συνδεεται ασυρματα φιλε μου!!!και ενοειτε οτι μεσο σερβερ βλεπει ανετα ολλα τα αρχεια απο την συνδεση με τον υπολογιστη που θα εχεις κανει.Και παιζει τα παντα!!!!χωρις κολληματα εγω γενικως τον εχω λιωσει στις ματροσκες,αγορασε τον αφοβα.

Δημοσ.

Ερωτηση: Για να "διαβασει" srt υποτιτλους απο σκληρο δισκο ή ασυρματα σε υπολογιστη ,πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με το βιντεο;

Δημοσ.

Εγώ τα έχω με ίδιο όνομα.

Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο διαφορετικό.

Με ο,τι να 'ναι ονομα δεν μου τους διαβαζει.Ελεγα μηπως μου ξεφευγει κατι.

Δημοσ.

Δες αν είναι από τις ρυθμίσεις εξ' ορισμού ενεργοποιημένοι.

Αν δεν είναι πατάς Options και το ενεργοποιείς προσωρινά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αν είναι από τις ρυθμίσεις εξ' ορισμού ενεργοποιημένοι.

Αν δεν είναι πατάς Options και το ενεργοποιείς προσωρινά.

Νομιζω,χθες που ειδα,οτι ηταν ενεργοποιημενοι αλλα θα κοιταξω οταν παω σπιτι.Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.

edit: εβαλα ιδιο ονομα και στο srt και ολα μια χαρα.θενξ

Επεξ/σία από chaplin1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω το WD TV Live και γενικά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την επόμενη εβδομάδα περιμένω καινούρια τηλεόραση που είναι και 3D. Ο player μου παίζει αρχεία 3D?

Επεξ/σία από Ksaraf
Δημοσ.

ρε παιδια βοηθεια...παιζω το πρωτο επεισοδιο downton abbey και παιζει κομπλε (mp4) το δευτερο και το τριτο ομως που ειναι επισης mp4 δεν τα παιζει καθολου και βγαζει μηνυμα να συμβουλευτω το manual για το ποια αρχεια υποστηριζει...καμια ιδεα;τα πηρα και απο αλλου τα επεισοδια και κανει το ιδιο πραγμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...