KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άφησέ το ανοικτό μερικές ώρες (και το pc επίσης) και θα στρώσει. Το έχει κάνει και σε εμένα. το εχω αφησει ανοιχτο 2 μερες τωρα. το προβλημα λογικα πρεπει να βρισκεται στα win7ultimate 64bit,αφου εχω 2 wdtv στο σπιτι και τα δυο σταματησανε να βλεπουν τα network folders την ιδια μερα. Το θεμα ειναι οτι τα windows δεν τα εχω πειραξει περαν απο ενα windows update που εκανα.Ισως κατι αλλαξε στις ρυθμισεις και παρουσιαστηκε το προβλημα Εγω παντως τα ξαναστησα τα shares απο την αρχη,εκανα reset και στις ρυθμισεις του wdtv,καταφερα να το κανει να δει τα shares αλλα οταν παω να τρεξω καποιο αρχειο μου βγαζει error: there is no media file in the folder.ελεοσ. Στο site της WD ειδα οτι το τελευταιο firmware ειναι το 1.08 αλλα για το 3rd generation wdtv live. Eγω εχω το 2nd generation με το τελευταιο firmware να ειναι το 1.06 απο περυσι.που σημαινει οτι πλεον εχει σταματησει η υποστηριξη του απο την WD. Yπαρχει τροπος να βαλω το 1.08 στο δικο μου,η ειναι τελειως ασυμβατα; να δω μηπως φτιαχτει το προβλημα με το firmware... ειμαι στο τσακ να πεταξω τα wdtvlive και να τα σκασω για ενα htpc.τουλαχιστον θα τρεχω το software που θελω και θα το ρυθμιζω οπως θελω.νυσαφι πια.
Highlander Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 το εχω αφησει ανοιχτο 2 μερες τωρα. το προβλημα λογικα πρεπει να βρισκεται στα win7ultimate 64bit,αφου εχω 2 wdtv στο σπιτι και τα δυο σταματησανε να βλεπουν τα network folders την ιδια μερα. Το θεμα ειναι οτι τα windows δεν τα εχω πειραξει περαν απο ενα windows update που εκανα.Ισως κατι αλλαξε στις ρυθμισεις και παρουσιαστηκε το προβλημα Εγω παντως τα ξαναστησα τα shares απο την αρχη,εκανα reset και στις ρυθμισεις του wdtv,καταφερα να το κανει να δει τα shares αλλα οταν παω να τρεξω καποιο αρχειο μου βγαζει error: there is no media file in the folder.ελεοσ. Στο site της WD ειδα οτι το τελευταιο firmware ειναι το 1.08 αλλα για το 3rd generation wdtv live. Eγω εχω το 2nd generation με το τελευταιο firmware να ειναι το 1.06 απο περυσι.που σημαινει οτι πλεον εχει σταματησει η υποστηριξη του απο την WD. Yπαρχει τροπος να βαλω το 1.08 στο δικο μου,η ειναι τελειως ασυμβατα; να δω μηπως φτιαχτει το προβλημα με το firmware... ειμαι στο τσακ να πεταξω τα wdtvlive και να τα σκασω για ενα htpc.τουλαχιστον θα τρεχω το software που θελω και θα το ρυθμιζω οπως θελω.νυσαφι πια. Και εγώ έχω 2 τέτοια σπίτι. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε, όταν έκανα μεταφορά το σύμπαν όλο και το έβαλα σε άλλο shared φάκελο. Δεν έβλεπε τίποτα. Έκανα restart το PC, (Win7 64bit), το ίδιο και τα WD Live και την επόμενη μέσα αφού τα είχα αφήσει ανοικτά ήταν ΟΚ. Καλησπερα σε ολους! Εχω μια panasonic 50'' την TX-P50U20E και αποφασισα να παρω ενα mp και καθως εχω ακουσει οτι τα πλεον αξιοπιστα ειναι τα wdtv ηθελα να γνωριζω ποιο θα μου προτεινατε για προβολη ταινιων 1080p,mkv κτλ. Επισης,στο μελλον πιθανον να αγορασω καποιο home cinema 5.1,πρεπει να υποστηριζει DTS το mp για να ειναι συμβατο με το home cinema? Και τελευταιο,πρεπει να προχωρησω και σε αγορα εξωτερικου σκληρου οπου θα φορτωνω τις ταινιες ή υπαρχει τροπος αφου λογικα το mp θα εχει wifi να τις βλεπει απο το pc μου?? Υ.Γ και καποια προταση για σκληρο usb3 θα ηταν ευπροσδεκτη! Εγώ δεν έχω θέμα κανένα με τα WD Live, αλλά από DTS και ιστορίες ήχου, δεν μπορώ να σε κατατοπίσω. Όσο αφορά το δίσκο, μπες στο site της WD και στο συγκεκριμένο προϊόν, κοίτα τις συμβατότητες.
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) NVM επιτελους το εφτιαξα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2012 από KilliK
neofix Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Καλημερα παιδια. Εμενα εχει το εξης προβλημα, μεσω ethernet (powerline 200mbs)παιζω mkv και χανει το συγχρονισμο των υποτιτλων. Επισης η ταινια πεταγεται 5-10 δευτερολεπτα πισω σαν να πατησα rewind. Με το τελευταιο firmware... Any ideas?
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Το WD-Live δεν κάνει καλύτερη αναπαραγωγή υλικού HD μέσω του καλωδίου HDMI απ' ότι η σύνδεση σκληρού δίσκου απευθείας με την τηλερόραση μέσω usb; Δηλαδή μια ταινία δεν θα έχει καλύτερη απόδοση αν είναι: σκληρός-wd live-τηλεόραση; Ή δεν παίζει ρόλο;
ultrobyr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 guys αυτο ειναι το τελευταιο 3d generation ετσι? Link
Neuro22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει δωθεί απάντηση στην παρακάτω ερώτηση μου, αλλά με την αναζήτηση δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα και συνέδεσα το WTDTVLIVE (2nd Gen) με το Laptop και μπορώ να streamαρω video από έναν shared folder του Laptop στο WTDTVLIVE. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο φάκελος περιέχει και τους υπότιτλους (οι οποίοι εμφανίζονται κανονικά όταν τους παίζω στο Laptop ή όταν παίζουν από usb stick στο WTDTVLIVE) δεν εμφανίζονται κατά την αναπαραγωγή από το δίκτυο. Τα φώτα σας παρακαλώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά
johni41 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδια εχω 2 προβληματα με το wd live το τελευταιο που κυκλοφορει... το πρωτο ειναι οτι ενω συνδεεται αυρματα στο ρουτερ μετα απο καποια ωρα αποσυνδεεται και το θεμα ειναι οτι κανει σαν να μην υπαρχει wifi γιατι εξαφανιζεται απο το μενου η επιλογη να δεις τα δικτυα που εχεις συνδεθει κ δεν πιανει ip με τιποτα. επισης πολλες φορες,σχεδον καθημερινα, σταματαει να αποκρινεται στις εντολες του τηλεχειριστηριου και στην περιπτωση που εκεινη την ωρα παιζει κατι,συνεχιζει να παιζει το συγκεκριμενο αρχειο κ μετα σταματαει κ συνεχιζει κολλημενο. σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο? απο τριτη το παω στο μαγαζι που το αγορασα πριν 2 μηνες για να το κοιταξουν αλλα θελω να μαθω αν ειναι κατι συχνο ή ετυχα στο ελλατωματικο...
ultrobyr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 δεν γνωριζω πολλα μιας και δεν εχω παρει ακομα το media player αλλα ξερω οτι οι περισσοτεροι το πρωτο πραγμα που προσπαθουν ειναι αναβαθμιση στο τελευταιο firmware...
Jaiel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Έχω 3-4 δίσκους ανοιχτούς στο δίκτυο από το desktop και το λάπτοπ τους διαβάζει κανονικά. Πώς μπορώ να κάνω το media player να τους δει, συνδέοντάς το με το λάπτοπ με καλώδιο ethernet;
johni41 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 παιδια εχει βγει καινουριο firmware για το gen3 live player, το εχει βαλει κανεις?εχει τιποτα σπουδαιο καλο ή κακο...
katsikoula Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παιδιά εμένα μου ανοίγει στο άσχετο και θέλω να το στείλω για service. το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα είναι κλειστό για διακοπές. που μπορώ να το στείλω για service?
speedy23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Υποστηριζει bluray .iso?Το εχω δυο χρονια περιπου και τωρα λεω να δοκιμασω αν παιζει. Ναι,τοσο πολυ εχω ασχοληθει μαζι του....
pigeon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 παιδιά εμένα μου ανοίγει στο άσχετο (...) WakeOnLan???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα