ababapanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 παιδια το δικο μου wd live εχει νεκρωσει... ανοιγει κλινει κανονικα απο το τηλεκοντρολ αναβουν κανονικα τα λαμπακια του αλλα συνδεμενο με hdmi στην tv εχει μαυρη οθονη συννεχεια, με αποτελεσμα ουτε update να μπορω να κανω κλπ... δοκιμασα και hard reset απο την τρυπουλα που εχει διπλα στην usb αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω η να το πεταξω?
pigeon Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε να βάλεις ένα usb stick που του έχεις περάσει στο root το παλιότερο firmware, να το ανοίξεις και να το αφήσεις λίγη ώρα να κάνει τα γνωστά reset κτλ. Ας μη δείχνει τιποτε η οθόνη, κοίτα από τα led αν κάνει reset. Αντε μηπως και σου ξεκολλήσει έτσι.. Αναλυτικές οδηγίες και αρχεία θα βρείς εδώ (είναι πολύ εύκολη διαδικασία): How to roll back the firmware on a WD TV Live HD Media Player or WD TV Live Plus HD Media Player Πως το έπαθε αυτό που συμβαίνει τώρα, έτσι στα καλά καθούμενα;
ababapanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε να βάλεις ένα usb stick που του έχεις περάσει στο root το παλιότερο firmware, να το ανοίξεις και να το αφήσεις λίγη ώρα να κάνει τα γνωστά reset κτλ. Ας μη δείχνει τιποτε η οθόνη, κοίτα από τα led αν κάνει reset. Αντε μηπως και σου ξεκολλήσει έτσι.. Αναλυτικές οδηγίες και αρχεία θα βρείς εδώ (είναι πολύ εύκολη διαδικασία): How to roll back the firmware on a WD TV Live HD Media Player or WD TV Live Plus HD Media Player Πως το έπαθε αυτό που συμβαίνει τώρα, έτσι στα καλά καθούμενα; ναι ακριβος στα καλα καθουμενα... Το θεμα ειναι οτι πριν το παθει του ειχα περασει custom firmware και δεν ξερω αν αυτο επειρεαζει την διαδικασια.
mpregos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) re call Επεξ/σία 20 Απριλίου 2012 από mpregos
Orion2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όλα τα .mkv torrent μου παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα όμως 1080p ή αρνείται να παίξει ή παίζει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά κολλάει. Το περίεργο είναι ότι αν μετά πάω στο Home και διαλέξω άλλα αρχεία βίντεο ή και μουσικής, που πριν έπαιζαν,δεν παίζει κανένα. Άν πατήσω OFF και το ξαναανοίξω, παραμένει κολλημένο!!! Ξεκολλάει μόνο αν το βγάλω από την πρίζα και το ξαναβάλλω. Έσβησα το .mkv αυτό, το ξαναφόρτωσα, τα ίδια. Φόρτωσα την 720p έκδοση του, τα ίδια. Κάπου διάβασα με το mkvmerge GUI να κάνω σε κάθε αρχείο του Compression none. Έκανα, αλλά πάλι τίποτε. Υπάρχει κάποια λύση;
Highlander Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εμένα μου κάνει τα ίδια σε μεγάλου όγκου AVI. Δεν έχω βρει λύση. Ενώ σε PC παίζουν κανονικά, η συσκευή αρνείται να τα παίξει.
johni41 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω κατι,εχω αγορασει εδω κ 2 μηνες το wd live tv player (το καινουριο το τετραγωνο) και εχω παρατηρησει οτι τρωει μερικες φορες κατι κολληματα καιμονο αν το βγαλω απο την πριζα ξεκολλαει.τωρα τελευταια ομως και χθες συνεχεια μου κανει το εξης, εκει που ειναι συνδεδεμενο μεσω wifi ξαφνικα χανει την συνδεση και ειναι σαν να μην εχει wifi.δεν το βρισκω στο μενου του setup και επισης χανεται η επιλογη previously connected networks(ή καπως ετσι). δεν του εχω κανει update το firmware και απο οτι εχω δει εχει βγει καινουριο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να μη μου παιζει τις ταινιες μετα?γιατι σε αλλο site που ασχολειται με ηχο κ εικονα μονο διαβαζα κατι για το cinavia και οτι οσοι εχουν κανει update στα bluray players εχουν θεμα με τις ταινιες τις κατεβασμενες και στο 20λεπτο περιπου τους βγαζει μυνημα οτι ειναι αντιγραμμενο το υλικο κ σταματαει να παιζει. υπαρχει και στα media players τετιο προβλημα,εσεις εχετε κανει update to firmware?να το κανω ή θα κλαιω μετα? ευχαριστω κ συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!
Highlander Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Για κοίτα μήπως έχει εγγύηση να το πας στο service.
winlink Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω κατι,εχω αγορασει εδω κ 2 μηνες το wd live tv player (το καινουριο το τετραγωνο) Άρα εγγύηση έχεις. υπαρχει και στα media players τετιο προβλημα,εσεις εχετε κανει update to firmware?να το κανω ή θα κλαιω μετα? Μπορείς να κάνεις upgrde το firmware και αν για κάποιο λόγο δεν σου κανεί να κάνεις downgrade σε όποιο προηγούμενο θέλεις.
freedoom Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αφού λοιπόν τσίμπησα τη νέα Sony και ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν στο θέμα, δοκίμασα τον media player της τηλεόρασης και δεν εξεπλάγην από τη μη υποστήριξη πολλών τύπων αρχείων και τη μη εμφάνιση υποτίτλων. Μονόδρομος λοιπόν, το μαραφέτι της WD, το οποίο χαλβαδιάζω καιρό, αλλά έπρεπε να πάρω πρώτα την τηλεόραση! Επιτέλους θα δω HD ταινία, όπως της αξίζει και όχι από την οθόνη του pc. 1-2 ερωτησούλες θέλω να κάνω, αν και διάβασα κάποια σχετικά σχόλια στο θέμα με μια σύντομη αναζήτηση που έκανα. 1. Υποστηρίζει 3D περιεχόμενο; Αν ναι, το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος; Αναρωτιέμαι επίσης, η tv αναγνωρίζει την προβολή του 3D σήματος, ώστε να ενεργοποιηθούν και τα γυαλιά; (Να θυμίσω ότι η Sony πχ, έχει ενεργό 3D). Μου γεννάται αυτή η απορία, γιατί σε επίδειξη 3D που είδα στα καταστήματα, έπαιζε κάποιος δίσκος Bluray, αλλά τώρα το υλικό θα αναπαράγεται στον WD και θα μεταφέρεται με HDMI στην τηλεόραση. Συγχωρέστε με, αν η απορία είναι κουτή, αλλά είναι η 1η μου επαφή με τέτοια τεχνολογία και αναρωτιέμαι τι ακριβώς ισχύει. 2. Από πλευράς ήχου, τι ακριβώς ισχύει; Είστε ικανοποιημένοι; Υποθέτω η ποιότητά του, εξαρτάται από το hardware της συσκευής και δευτερευόντως από την τηλεόραση.
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το WTDTVLIVE τελειως ξαφνικα δεν βλεπει τα shared folders στο pc μου. Πηγαινω στο network shares του wdtv και το pc μου δεν εμφανιζεται. Απο το Pc δεν εχω πειραξει κατι,ουτε απο το player. Ti στο καλο εγινε και ξαφνικα δεν βλεπει τα shared folders? στο ιντερνετ παντως συνδεεται κανονικα. καμια ιδεα τι να κοιταξω στις ρυθμισεις στα windows?
Highlander Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Άφησέ το ανοικτό μερικές ώρες (και το pc επίσης) και θα στρώσει. Το έχει κάνει και σε εμένα.
ultrobyr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Καλησπερα σε ολους! Εχω μια panasonic 50'' την TX-P50U20E και αποφασισα να παρω ενα mp και καθως εχω ακουσει οτι τα πλεον αξιοπιστα ειναι τα wdtv ηθελα να γνωριζω ποιο θα μου προτεινατε για προβολη ταινιων 1080p,mkv κτλ. Επισης,στο μελλον πιθανον να αγορασω καποιο home cinema 5.1,πρεπει να υποστηριζει DTS το mp για να ειναι συμβατο με το home cinema? Και τελευταιο,πρεπει να προχωρησω και σε αγορα εξωτερικου σκληρου οπου θα φορτωνω τις ταινιες ή υπαρχει τροπος αφου λογικα το mp θα εχει wifi να τις βλεπει απο το pc μου?? Υ.Γ και καποια προταση για σκληρο usb3 θα ηταν ευπροσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα