Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς αγόρασα μέσω ιντερνετ και όπως μου είπες το λέει πάνω στο κουτί. Μακάρι να το ήξερα... Αν ξέρεις κάποιο στικάκι σε συγκεκριμένο μαγαζί να πάρω θα το εκτιμούσα. Φοβάμαι μην πληρώσω τζάμπα κ άλλα χρήματα.

Εξακολουθεί να ισχυει η πρόταση αν καποιος θέλει να ανταλάξει το παλιό του με ένα καινούριο usb stick :D

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

η τελευταία version του wd tv live έχει ενσωματωμένο ναι...

το βασικό του wd tv live hub είναι ότι έχει 1ΤΒ hdd μέσα...

Δημοσ.

η τελευταία version του wd tv live έχει ενσωματωμένο ναι...

το βασικό του wd tv live hub είναι ότι έχει 1ΤΒ hdd μέσα...

και πως θα καταλάβουμε ποιο μηχανηματακι θα παρουμε...?

βασικα αυτο κανει?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005NYOKC2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A31K3276Y1W1NL

Δημοσ.

πηρα σημερα το wd live το εχω συνδεσει με dlna στον υολογιστη μου παιζει ταινιες αλλα δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους τους εχω ιδιο ονομα σε ενα φακελο αλλα τιποτα....μπορει να με βοηθησει καποιος

Δημοσ.

τι εννοεις κοινοχρηστους;εχω βαλει σε κοινοχρηστο φακελο την ταινια και τους υοτιτλους στον ιδιο φακελο.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: έχω το τελευταίο WD Live και εδώ και μια βδομάδα δε μπορεί να συνδεθεί στο wireless του σπιτιού μου παρότι το βλέπει. Τι μπορεί να φταίει?

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

τι εννοεις κοινοχρηστους;εχω βαλει σε κοινοχρηστο φακελο την ταινια και τους υοτιτλους στον ιδιο φακελο.

οταν πας να συνδεθεις σε media servers (upnp/dlna) εχεις προηγουμένως ορίσει σε 3ο προγραμμα, στην περιπτωση των windows τον wmp ή το tversity, καποιους φακελους (οχι απαραιτητα κοινοχρηστους) να τους ''βλέπει'' και οποια συμβατα μηχανήματα ψαχνουν για multimedia υλικό να τους εμφανίζει το περιεχόμενό τους. Ετσι δεν μπορεις να δεις εξωτερικούς υποτιτλους. Για να μπορεις να τους δεις θα πρεπει απλά να κανεις τους φακελους κοινοχρηστους μεσω του λειτουργικού σου και δεν απατείται η χρήση ειδικού software. Σ' αυτή την περιπτωση στο media player θα πρεπει να επιλεξεις να ψαξει σε share κι οχι σε σερβερ. Ελπιζω να εγινα κατανοητός

Δημοσ.

Σε ταινίες με ανάλυση 1280x544 όπου φαίνονται τα μαύρα πλαίσια υπάρχει επιλογή να μεγαλώσει η εικόνα και να γίνει full screen?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...