Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί ενώ κάποια AVI με μέγεθος 800ΜΒ - 1.5GB παίζουν κανονικά στο PC, αλλά στο WD TV Live κολλάνε ;

btw:

1. https://market.android.com/details?id=com.osdmod.remote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vc2Rtb2QucmVtb3RlIl0.

2. https://market.android.com/details?id=com.wdc.wdremote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53ZGMud2RyZW1vdGUiXQ..

Το 2ο που είναι της μαμάς εταιρίας δεν μου παίζει.

Το 1ο παίζει κανονικά, απλά έχει αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

:)

μήπως επειδή: "*Not supported: WD TV Live and WD TV Live Plus HD Media Players (1st and 2nd Gen)"

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως επειδή: "*Not supported: WD TV Live and WD TV Live Plus HD Media Players (1st and 2nd Gen)"

Έτσι είναι, αλλά ο άλλος πως κατάφερε και το έκανε να δουλέψει ;

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μετα το τελευταίο firmware update εχω παρατηρήσει οτι κολλάει σε διάφορα βιντεο.

Το εχει παρατηρήσει κανεις αλλος ?

Δημοσ.

Έχει βγάλει κι άλλο πρόσφατα ;

Αυτό που θυμάμαι είναι 4-6 μήνες πριν.

Πάντως όπως γράφω πιο πάνω έχω θέμα με μεγάλα AVI βιντεάκια.

Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

λοιπον τωρα τελευταια αρχισα αν ασχολουμε με τα media players εβαλα ενα προγραμμα στον υπολογιστη το ps3 mediaplayer και το εχω συνδεδενεμο πανω στο modem και βλεπω τις ταινιες απο τον υπολογιστη απλα αυτο το προγραμμα δεν με εχει βοηθησει καθολου βασικα δεν μου παιζει τις ταινεις με κανονικη ροη και δεν ξερω το γιατι!

επειδη βαρεθηκα να ψαχνω πως να το φτιαξω σκεφτομαι να παρω αυτο εδω mediaplayer

αξιζει;επειδη δεν ξερω πολλα πραγματα για αρχαριους ειναι καλο αυτο;ειναι ευκολο στη χρηση;

Δημοσ.

προσπαθω να αναπαραγω μερικα mkv 1080p αλλα παιζει σε 720p ,παω στης ρυθμισεις κ επιλεγω 1080p 60hz αλλα κ παλι τιποτα,παιζει καμια αλλη ρυθμιση?

(αμα μπορουσε να μου πει καποιος usb wifi stick για to wd που να ειναι συμβατο..)

Δημοσ.

λοιπον τωρα τελευταια αρχισα αν ασχολουμε με τα media players εβαλα ενα προγραμμα στον υπολογιστη το ps3 mediaplayer και το εχω συνδεδενεμο πανω στο modem και βλεπω τις ταινιες απο τον υπολογιστη απλα αυτο το προγραμμα δεν με εχει βοηθησει καθολου βασικα δεν μου παιζει τις ταινεις με κανονικη ροη και δεν ξερω το γιατι!

επειδη βαρεθηκα να ψαχνω πως να το φτιαξω σκεφτομαι να παρω αυτο εδω mediaplayer

αξιζει;επειδη δεν ξερω πολλα πραγματα για αρχαριους ειναι καλο αυτο;ειναι ευκολο στη χρηση;

καποιος να με κατατοπησει λιγο;

Δημοσ.

@12mats: για αρχάριους είναι τα media players, βαζεις ενα usb stick και παίζει η ταινία που έχεις βάλει μέσα. Εξαρτάται τι παραπάνω θέλεις να κάνεις κι αν ξέρεις να το κάνεις από τη δική σου μεριά (πχ. win media server, να βάλεις wifi, custom firmware κτλ).

Παντως τα περισσότερα ερωτήματα αρχαρίων έχουν απαντηθεί εδώ , κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα (κουτάκι "αναζήτηση" πάνω δεξιά στη σελίδα).

Δημοσ.

Λόγω της πρόσφατης αγοράς ενός PS3, είπα να δοκιμάασω το PS3 Media server στο PC μου.

Το εγκατέστησα και το ρύθμισα το πρόγραμμα και είναι όλα ΟΚ, δηλαδή το PS3 παίζει κανονικά τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο δίσκο του PC, συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών υπότιτλων.

Είπα τότε να το δοκιμάσω και στην τηλεόραση μου (έχει την δυνατότητα να βλέπει media server), όλα εντάξει και εκεί κανονικά ταινίες και εξωτερικοί υπότιτλοι.

Φτάνει λοιπόν η ώρα να δοκιμάσω και το PS3 MS, μεσω του WD TV Live που έχω και .... έκπληξη. Παίζει κανονικά τις ταινίες μεν δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους δε.

Καμμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτή η ασυμβατότητα μέσω PS3MS και WDTV Live?

Y.Γ Μέσω δικτυου (Νetwork share) δεν εχω πρόβλημα, τα βλέπει κανονικά.

Δημοσ.

Λοιπον κοιτάχτε το tversity ακόμα δεν εχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με το WDTV Live. Ομως, τα folders του PC τα βλέπω κανονικά (χρειάζεται admin λογαριασμός + password κατά προτίμηση) και επομένως δεν βλέπω νόημα να παιδεύομαι να παίξει το DLNA. Πάντως το wdtv live αν και πιστοποιημένο ως DLNA v1.5 συσκευή, έχει προβληματάκια στον τομέα αυτό.. ;)

Nα συμπληρώσω οτι δεν έχω δοκιμάσει το media sharing που έχουν τα win7 γιατί το pc δεν βρίσκεται στον ίδιο χώρο και network με το wdtv live. Απ'οτι διαβάζω σε άλλα fora, ο συνδυασμός win7+wdtv live δουλεύει απροβλημάτιστα. :-D

Δημοσ.

εχω κολλησει εδω κ λιγες μερες κ δεν μπορω να κανω τα mkv 1080p να παιξουν full στην τηλεοραση μου,η τηλεοραση ειναι 100% σωστα ρυθμισμενη,κατι παιζει με το player,εχω βαλει σωστα στα settings 1080p 60hz αλλα παιζει με μαυρα κενα πανω κατω.καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Έχω αγοράσει το WD TV Live Media Player και αποφάσισα να πάρω ένα usb stick ώστε να κάνω ασύρματο δίκτυο καθαρά και μόνο για youtubε, δηλαδή δεν με νοιάζει να βλέπω αρχεία του η/υ.

Βρήκα την σελίδα http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3805 με τα συμβατα μηχανήματα και από αυτά αγόρασα από το you.gr το TP-Link Wireless N USB adapter TL-WN821N όπου με διαβεβαίωσαν πως είναι version2 όπως λέει στην λίστα. Όταν το πήρα όμως είδα πως είναι version3 Έτσι λοιπόν δεν το αναγνωρίζει.

Το κατάστημα δεν το δέχεται πίσω άρα τζάμπα τα 14 ευρώ και τώρα δεν ξέρω τι να το κάνω... Τέσπα.

Ξερει κάποιος από εσάς να με καθοδηγήσει είτε να το κάνω version 2 είτε να μου πει από ποιο μαγαζί να πάρω ποιο stick? Αλλά να είναι 100% σίγουρος ότι θα είναι συμβατό.

Επίσης αν κάποιος έχει κάποιο από τα stick της λίστας και ενδιαφέρετε για ανταλαγή με το TP-Link Wireless N USB adapter TL-WN821N που είναι του κουτιού αχρησιμοποίήτο ας μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

@cyber_funky πριν αγοράσεις έπρεπε να τσεκάρεις αυτό εδώ , το revision φαίνεται πάνω στο κουτί, πάνω στο barcode. Αν αγόρασες από internet βέβαια, την πάτησες... :(

Τώρα ψάχνω μήπως γίνεται κάτι μ'αυτό που πήρες, θα ποστάρω ξανά.

Nope, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της TPLink, την πάτησες. Κρίμα.. :(

Κοίτα κι αυτή τη λίστα και προσπάθησε να ψάξεις να αγοράσεις κάτι δίνοντας βάση στο chipset αντί της μάρκας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...