naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα παιζει τους 3D υποτιτλους Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
stylatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ποιος ειναι ο κωδικος id χρηστη δυκτιου και ο κωδικος εισοδου; ειναι το ονομα του υπολογιστη μου; και το κλειδι του δυκτιου μου; βοηθηστε με ρε παιδια ... δεν βγαζω ακρη ποιος ειναι ο κωδικος id χρηστη δυκτιου και ο κωδικος εισοδου; ειναι το ονομα του υπολογιστη μου; και το κλειδι του δυκτιου μου; βοηθηστε με ρε παιδια ... δεν βγαζω ακρη να σημειωσω οτι εχω xp στον υπολογιστη.. το media μου ζηταει κωδικους για να μπει.. τι πρεπει να κανω και δεν μπορω.. ???
pigeon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Σου ζητάει το όνομα του χρήστη του υπολογιστή σου πχ "Mitsos" και για password αν το έχεις κενό -οπως συνηθίζαμε στα winxp- πρέπει να βάλεις υποχρεωτικά στο λογαριασμό σου για να μπορείς να συνδεθείς από το live. Για αλλαγή password πηγαίνεις start --> click στη φωτογραφία --> Change Password. Φρόντισε φυσικά να μην έχεις πειράξει/κλείσει το "server" service και να έχεις shared κάποιο κατάλογο με ταινίες ή μουσική στο pc για να μπορέσεις να τα δείς από το live.
mrbictor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το WDTV Live απο την οπτικη εξοδο μπορει να στείλει αποκωδικοποιημένο ηχο DTS σε home cinema ετοιμο για αναπαραγωγή ή πρεπει να μπορει να κανει την αποκωδικοποίηση το home cinema(δλδ να υποστηρίζει DTS)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 νομίζω ότι πρέπει να υποστηρίζει το home cinema, ουσιαστικά κάνει passthrough αν δεν κάνω λάθος...
winlink Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το WDTV Live απο την οπτικη εξοδο μπορει να στείλει αποκωδικοποιημένο ηχο DTS σε home cinema ετοιμο για αναπαραγωγή ή πρεπει να μπορει να κανει την αποκωδικοποίηση το home cinema(δλδ να υποστηρίζει DTS)? Υπάρχει home cinema το οποίο δεν αναπαραγάγει DTS ήχο??? Νομίζω, ότι όχι, αλλιώς δεν είναι cinema, αλλά σκέτο home. Στέλνει 5.1 ήχο DTS και Dolby Digital (AC3) και απο την οπτική αλλά και την HDMI. Η αποκωδικοποίηση που λές είναι η δυνατότητα να ξεχωρόζει τα κανάλια του surround ήχου. Αλλιώς κάνε downmix σε stereo στο live και στείλε το στον ενισχυτή, αλλά πάπαλα surround.
mrbictor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι στην αναζητηση για αγορα ενος home cinema αλλα θελω κατι οικονομικό και βρηκα ΑΥΤΟ αλλα δεν βλεπω να λεει οτι υποστηρίζει DTS αλλα Dolby Digital γι'αυτο ρωταω!
pigeon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει DTS το LG HT806PH που θες, πρέπει να πας στο HX806PH. (330 euro) Βρήκα κι αυτό εδώ το θέμα.
mrbictor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μαλιστα και πρεπει να ανέβουμε στα 300+ για να εχουμε DTS και οι περισσότεροι λενε πως δεν αξιζει η αγορα τέτοιου home cinema..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και φτηνότερα home cinemas που θα υποστηρίζουν DTS...
niyo66 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 LOL !! Porsche Panamera GTS vs Tata Nano σχετικά με τη σύγκριση της πόρσε με το τάτα το θέμα είναι που θες να πας. δηλαδή αν πχ κάθε πρωί πας από τα τρίκαλα στην καρδίτσα και το μεσημέρι επιστρέφεις τότε η πόρσε δε νομίζω ότι σου είναι απαραίτητη εκτός κι αν θες να κάνεις επίδειξη. άλλο παράδειγμα: έχεις έναν υπολογιστή με celeron (512kb ram) και έχεις και έναν τετραπύρηνο (4gb ram). Ε, άμα τον χρησιμοποιείς για να γράφεις κείμενα στο word, δεν έχει καμία σημασία. επί του προκειμένου τώρα υπάρχει ένα μηχάνημα (το veolo) που παίζει τα πάντα και έχει και ίντερνετ. Αυτός ο συνδυασμός (θεωρώ ότι) είναι κορυφαίος.
tempo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά, έχω ένα αρχείο mkv το οποίο έχει ενσωματωμένους υπότιτλους (αγγλικά) και εγώ στον ίδιο φάκελο έχω τοποθετήσει Ελληνικούς υπότιτλους (αρχείο .srt με το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία). Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν καθόλου οι Ελληνικοί υπότιτλοι. Χωρίς υπότιτλους ή με Αγγλικούς υπότιτλους είναι όλα οκ! άλλα οι Ελληνικοί δεν εμφανίζονται καθόλου...... καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;;
archi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 θελω να συνδεσω το wd tv μου με το laptop μου(macbook pro)τι usb wifi adaptor μπορω να του βαλω?θα το παρω απο το ebay κ θελω κατι οικονομικο,διαβασα τα προηγουμενα post αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ποιο ειναι το πιο καλο firmware.
pigeon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 σχετικά με τη σύγκριση της πόρσε με το τάτα (..) Ολα καλά αυτά που λες, όμως το νόημα ήταν οτι στην τιμή απέχουν παρασάγγας. Οταν συγκρίνουμε κάτι, πρώτα κοιτάμε να είναι στην ίδια κατηγορία τιμής και μετά τα επιμέρους χαρακτηριστικά. Μια χαρά μηχάνημα είναι το A.C.Ryan Veolo που αγόρασες αλλά κοστίζει ~235ε σε σύγκριση με το WDTV live που κοστίζει ~130ε.
Highlander Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί ενώ κάποια AVI με μέγεθος 800ΜΒ - 1.5GB παίζουν κανονικά στο PC, αλλά στο WD TV Live κολλάνε ; btw: 1. https://market.android.com/details?id=com.osdmod.remote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vc2Rtb2QucmVtb3RlIl0. 2. https://market.android.com/details?id=com.wdc.wdremote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53ZGMud2RyZW1vdGUiXQ.. Το 2ο που είναι της μαμάς εταιρίας δεν μου παίζει. Το 1ο παίζει κανονικά, απλά έχει αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα