Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλιστα εαν εχω καταλαβει καλα ομως αυτος δεν ειναι ο προηγούμενος WD TV?

Αρα για τον τωρινό μπορει να ισχυουν διαφορετικοί περιορισμοί..

Εαν μπορουσαμε να βρουμε κατι αντίστοιχο για το μοντελο που κυκλοφορεί τωρα.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Έχω την LG LW4500 όπως και ο φίλος από πάνω. Φυσικά έχω το ίδιο πρόβλημα με το media player της τηλεόρασης. Δεν παίζει σχεδόν τίποτα.

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το WD TV Live.

1. Υποστηρίζει DTS ήχο?

2. 3D περιεχόμενο μπορεί να μεταφέρει? (τα 3D αρχεία πάντως mkv είναι)

3. Αν ισχύει το 2, υπότιτλους 3D υποστηρίζει?

4. Ποια είναι η καλύτερη τιμή του? Το βρήκα 129 ευρώ από multirama (πολλά είναι ρε γαμώτο :P )

5. Το wifi και ethernet που έχουν είναι απλά για streaming? Ή μήπως έχει και κανένα browser?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Edit: Τώρα που ξαναείδα την παρουσίαση, πρόσεξα πως αναφέρει ότι έχει HDMI 1.3. Άρα δεν μπορεί να αναπαράγει 3D! :-(

Δημοσ.

Το πηρα τελικα το "μαραφετακι" και προς το παρον ειμαι ευχαριστημένος!

Ωραιο UI και εχει παιξει οτι εχω βαλει μεχρι τωρα, (και 3D mkv), δεν εχω δοκιμάσει ISO.

Αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι εαν αξίζει να τον συνδέσω με ΑΥΤΑ τα ηχεια της creative που εχω και καθονται.

Λογικα ο μονος τροπος θα ειναι στην εισοδο AUX των ηχειων με εναν ανταπτορα σαν AYTO

rear.jpg

θα εχει καποιο αποτελεσμα αυτο που σκεφτομαι ή δεν θα παιζει καν? :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

hm, νομίζω ότι θα χρειάζεται decoder, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

• Super Moderators
Δημοσ.

not really, για αυτό είπα ότι δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

πάντως η επιλογή στο WD TV Live για optical only κάνει passthrough...

Δημοσ.

Εαν με το καλώδιο AV συνδέσω τα δυο RCA(κόκκινο-ασπρο) και αφησω στον αερα το κιτρινο τοτε θα παιζει ο ηχος απο το AV OUT και το VIDEO απο το HDMI ή θα βγαινει και η εικονα υποχρεωτικά απο το AV?

Ευχαριστώ για την απαντηση!

• Super Moderators
Δημοσ.

με το AV όμως δεν θα βγαίνει stereo? τι νόημα έχει να τα συνδέσεις με τα 7.1?

Δημοσ.

Χμμ.. αν τα ηχεία σου είχαν SPDIF είσοδο θα είχε νόημα να πάρεις κάτι τέτοιο. Και πάλι με πολύ ψάξιμο γιατί κυμαίνονται από $40 ως $120 ανάλογα το μαγαζί και τα μεταφορικά.

Ομως, στην περίπτωση σου με τις αναλογικές εισόδους δεν αξίζει καν τον κόπο για τέτοιο converter που είναι και πανάκριβο (αρχίζουν από $100), οπότε η λύση είναι μία, παίρνεις με RCA :P

Δημοσ.

εδώ

Γεια σας παιδιά! Έχω την LG LW4500 όπως και ο φίλος από πάνω. Φυσικά έχω το ίδιο πρόβλημα με το media player της τηλεόρασης. Δεν παίζει σχεδόν τίποτα.

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το WD TV Live.

1. Υποστηρίζει DTS ήχο?

2. 3D περιεχόμενο μπορεί να μεταφέρει? (τα 3D αρχεία πάντως mkv είναι)

3. Αν ισχύει το 2, υπότιτλους 3D υποστηρίζει?

4. Ποια είναι η καλύτερη τιμή του? Το βρήκα 129 ευρώ από multirama (πολλά είναι ρε γαμώτο :P )

5. Το wifi και ethernet που έχουν είναι απλά για streaming? Ή μήπως έχει και κανένα browser?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Edit: Τώρα που ξαναείδα την παρουσίαση, πρόσεξα πως αναφέρει ότι έχει HDMI 1.3. Άρα δεν μπορεί να αναπαράγει 3D! :-(

1. Ναι κάνει DTS downmix σε stereo. Με τις άλλες ρυθμίσεις πάει ο DTS ήχος στον ενισχυτή σου και αναλαμβάνει εκείνος.

2. Όπως γράφουν σε όλα τα fora υποστηρίζει side by side 3D. Δεν με ενδιαφέρει το 3D, δεν το έχω δοκιμάσει.

3. ???

4. Βλέπω ότι παίζει σε πολλά μαγαζιά γύρω στα 110€. Εγώ το πήρα από Γαλλία.

5. Για Youtube, ψηφιακά ραδιόφωνα, άλλες ευκολίες και πρώτα απ' όλα DLNA αναπαραγωγή. Όχι, δεν έχει browser.

Edit: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για HDMI 1.4. Το side by side 3D έχει την ίδια ανάλυση με το 2D,άρα χρειάζεται και το ίδιο bandwidth. Δες εδώ

Δημοσ.

Καλημέρα!!! Έχω κ εγω το tv live. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Οποία ταινία βάλω .mkv .avi , οτιδήποτε με ξεχωριστούς υπότιτλους ,τους δείχνει κινέζικους, πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

εδώ

1. Ναι κάνει DTS downmix σε stereo. Με τις άλλες ρυθμίσεις πάει ο DTS ήχος στον ενισχυτή σου και αναλαμβάνει εκείνος.

2. Όπως γράφουν σε όλα τα fora υποστηρίζει side by side 3D. Δεν με ενδιαφέρει το 3D, δεν το έχω δοκιμάσει.

3. ???

4. Βλέπω ότι παίζει σε πολλά μαγαζιά γύρω στα 110€. Εγώ το πήρα από Γαλλία.

5. Για Youtube, ψηφιακά ραδιόφωνα, άλλες ευκολίες και πρώτα απ' όλα DLNA αναπαραγωγή. Όχι, δεν έχει browser.

Edit: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για HDMI 1.4. Το side by side 3D έχει την ίδια ανάλυση με το 2D,άρα χρειάζεται και το ίδιο bandwidth. Δες εδώ

Αχά ενδιαφέρον φαίνεται αυτό! Στο 3 εννούσα αν θα μπορέσει να προβάλει 3D υπότιτλους. Τα formats τους είναι sub/idx (δεν ξέρω αν χρειάζονται και τα 2).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...