Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως το έχω δοκιμάσει όταν μπαίνει HDMI ακυρώνει όλες τις άλλες,προφανώς έχει προτεραιότητα.Ο μόνος συνδυασμός που λειτουργεί είναι HDMI για εικόνα ,optical για ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πιο βασικο ειναι να εχεις συμβατο wifi stick με το WDTV.Το ρουτερ δεν παιζει κανενα ρολο.Αν ειναι και Ν ακομα καλυτερα. γιατι με b+g θα αντιμετωπισεις προβληματα στην αναπαραγωγή mkv υψηλης αναλυσης πχ 1080

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρες, έχω το wd live tv λίγες μέρες και το λειτουργώ μέσω ethernet. Το έχω συνδέσει με hdmi-optical σε δυνατό ενισχυτή onkyo και πάει καλά [αν και ο onkyo που έχει δικτυακές δυνατότητες αναπαράγει τα αρχεία ήχου καλύτερα].

Ακόμα στο θέμα εικόνα ψάχνομαι. Προς το παρόν συνδέω το hdmi πρώτα στον ενισχυτή αλλά δεν νομίζω πως έχω να κερδίσω κάτι από το καλύτερο upscaling του ενισχυτή. Ο λόγος που το πιστεύω είναι πως δεν βλέπω διαφορετικά mode απεικόνισης όπως pass through. To live tv δεν πρέπει να κάνει upscale ποιοτικά στην εικόνα. Απλά προσαρμόζει το μέγεθος του pixel στην καθορισμένη απεικόνιση. Εφ όσων επιλέξω εικόνα στο live tv πχ 1080p -24frames ο ενισχυτής διαβάζει σήμα που δεν χρειάζεται upscale και το αφήνει απείραχτο. Αν βάλω κατώτερη απεικόνιση για να εκβιάσω upscale, δεν ξέρω, μάλλον θα χάνω σε ποιότητα απ το υλικό που έιναι ήδη 1080p.

έχω βρει κάποια bug.

έχω 3 pc στο δίκτυο και τον δικτυακό σκληρό. Απ τη στιγμή που θα ανοίξω το live tv στάνταρ θα βρει το σκληρό [αυτό έλλειπε, είναι επίσης western digital] αλλά τα pc κάποιες φορές δεν τα βλέπει στο δίκτυο. Λύση μέχρι νεωτέρας: να ανοίγει το pc μετά το western digital ή στην περίπτωσή μου, μια αποσύνδεση του κεντρικού switch και άνοιγμα ξανά.

δεύτερο σοβαρό πρόβλημα οι υπότιτλοι στο μενού βίντεο. Στην επιλογή media library [σετάρoνται οι φάκελοι στο pc μεσω windows media player], ΔΕΝ αναγνωρίζει υπότιτλους! Στην επιλογή του μενού network shares όμως διαβάζει υπότιτλους κανονικά. Πρόβλημα λοιπόν. Επειδή δεν γνωρίζω πως να μεταβάλλω τα network shares μου στα windows xp, αν μπορεί κανείς να εξηγήσει πως για να λύσω προσωρινά το πρόβλημα μέχρι να βγεί κάποιο firmware fix... αυτή τη στιγμή έχω τα default folder των xp "κοινόχρηστοι φάκελοι".

Για να μη γκρινιάζω μόνο, σε ποιότητα εικόνας το μηχανάκι είναι εξαιρετικό. Πάρα πάρα πολύ όμορφο interface. Ταχύτατο. Πολύ καλό στο youtube επίσης. Οι φωτογραφίες προβάλλονται ωραία αλλά η εναλλαγή εκεί καθυστερεί ελάχιστα. Ίσως να φταίνε και τα 2 1000άρια switch που παρεμβάλλονται σ αυτή τη λεπτομέρεια, δεν είμαι σίγουρος.

Επεξ/σία από jorgeM

Παιδες εχτες το πηρα και εγω !!!!!

πολυ καλο ολα ωραια , αλλα οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι! το εχω στο 40 αλλα δεν ξερω πολυ μικρα τα βλεπω , μαλλον συνηθισα μεγαλους , μηπως υπαρχει καμια λυση? εχω την εκδοση 1.01.00

ρε παιδια....

Για πείτε και σε μένα τον ασχετο...πως στο καλο δουλευουν αυτα?

δηλαδη ,εξηγουμε, κατεβαζω μια ταινια στο pc ,μετα τι κανω? την αντιγραφω στο media player για να την δώ? ή μπορώ να την αποθηκέυσω κατευθειαν στον σκληρο του media player την ωρα που την κατεβαζω?

δουλευει και σαν δικτυακός δίσκος? αν ναι τοτε λογικα μπορω να κανω το δευτερο ετσι δεν είναι?

μην με παρετε με τισ πέτρες αν λέω λαλακίες....:o

ρε παιδια....

Για πείτε και σε μένα τον ασχετο...πως στο καλο δουλευουν αυτα?

δηλαδη ,εξηγουμε, κατεβαζω μια ταινια στο pc ,μετα τι κανω? την αντιγραφω στο media player για να την δώ? ή μπορώ να την αποθηκέυσω κατευθειαν στον σκληρο του media player την ωρα που την κατεβαζω?

δουλευει και σαν δικτυακός δίσκος? αν ναι τοτε λογικα μπορω να κανω το δευτερο ετσι δεν είναι?

μην με παρετε με τισ πέτρες αν λέω λαλακίες....:o

Σκληρό δεν έχει. Κατεβάζεις την ταινία, την γράφεις σε εξωτερικό σκληρό και τον συνδέεις με το wd για να την δεις ή συνδέεσαι μέσω δικτύου με το PC σου.

Παιδες εχτες το πηρα και εγω !!!!!

πολυ καλο ολα ωραια , αλλα οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι! το εχω στο 40 αλλα δεν ξερω πολυ μικρα τα βλεπω , μαλλον συνηθισα μεγαλους , μηπως υπαρχει καμια λυση? εχω την εκδοση 1.01.00

Κανεις? ειναι δυνατον?

Κανεις? ειναι δυνατον?

Ανεξαρτήτως έκδοσης firmware οι υπότιτλοι δεν μεγαλώνουν άλλο, ούτε επιδέχονται πολλές παραμετροποιήσεις.

Είναι κάτι που όλοι περιμένουμε...

Ως τότε...συνηθίζεις...

Όπως το έχω δοκιμάσει όταν μπαίνει HDMI ακυρώνει όλες τις άλλες,προφανώς έχει προτεραιότητα.Ο μόνος συνδυασμός που λειτουργεί είναι HDMI για εικόνα ,optical για ήχο.

γίνετε να το έχω συνδεδεμένο με composite και να έχω οπτικό ήχο στον ενισχυτή μου?

Τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις στα windows 7.Δεν αρκεί μόνο να κάνεις ένα φάκελο κοινόχρηστο .πρέπει να δώσεις και "Δικαιωματα" .Αν δώσεις "Σε όλους,Everyone" δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Μια χαρά συνεργάστηκε το μηχάνημα μου με Win7 Ultimate

Τις έχω τσεκάρει, έχουν όλοι δικαιώματα! Είμαι πολύ μπερδεμένος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...