Προς το περιεχόμενο

Μετά το Linksys WAG200G, TI???

nick_gr2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το WAG160N έχει γνωστά προβλήματα που τρώω και εγώ στη μάπα...

πχ ενώ έχω το AP Isolation disabled το router συμπεριφέρεται λες και το έχω enabled...αποτέλεσμα δεν βλέπω τα shared files των desktops από το netbook που είναι με wifi αλλά και το αντίστροφο

τι το δωσες το zyxel:P.θα το φτιαξουν και αυτο σε καποιο firmware.μου θυμισες με Linksys wag200 που με καλωδιο ειχα sharing αλλα με wi fi δεν τα εβλεπα οχι.αλλα ηταν pc με vista.σε xp επαιζε μια χαρα

Δημοσ.
το dlink εχει ευκολο update.πιο dlink ειχες?το 624 και το 2640b ειναι adsl2+

DSL-G604T Αρχικά πήγα να κάνω update μέσα από το interface. Τίποτα. Μετά διάβασα ότi πρώτα πρέπει να βάλεις μια έκδοση με .exe αλλά υπάρχει ασυμβατότητα με vista. H dlink επίσης στο ευρωπαϊκό site τουλάχιστον δεν είχε τα τελευταία firmware και τα ψαχνα σε κάτι ftp. Anyway στο τέλος κόλησε κιόλας και βαρέθηκα :P

Δημοσ.

στο 624 και 664 και 2640b αν θυμαμε τα μοντελα σωστα που εδινε η forthnet εκανα Update μεσα απο το interface και ειχαν παιξει μια χαρα.εννοω ειχε γινει το update κανονικα.

• Super Moderators
Δημοσ.
τι το δωσες το zyxel:P.θα το φτιαξουν και αυτο σε καποιο firmware.

το τελευταίο που βγήκε ήταν τον Μάιο και το πρόβλημα είναι γνωστό από τότε που βγήκε το router, χρειάζεται να πω κάτι άλλο? :P

ε παίζει λίγο πιο πάνω το linksys (rock stable) και έχω wifi N πλέον (μαζί με το usb stick της Linksys)

Δημοσ.

απο πλευρα db ναι ειναι μετρια απο πλευρα ποσο κλειδωνει για 30 db και ποσο σταθερη ειναι δεν ειναι μετρια.ειναι πολυ καλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...