nick_gr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έχω ένα WAG200G...Annex B (ISDN) και με καλύπτει πλήρως. Εύκολο/φιλικό στις ρυθμίσεις του, με το που το σύνδεσα δούλεψε αμέσως, ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα και έχει πολύ καλό σήμα στο wifi. Αλλάζω όμως τη γραμμή μου σε PSTN και δε βρίσκω το ίδιο μοντέλο σε Αnnex A. Έχετε να προτείνετε κάτι επίσης αξιόπιστο και δοκιμασμένο? Ποιό είναι το αντίστοιχο επόμενο μοντέλο της Linksys? (Επίσης πουλάω το WAG200G annex-b μου, αν ενδιαφέρεται κανείς, pm! )
koumos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δες και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201
nick_gr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μεταξύ D-LINK DSL-2640B και LINKSYS WAG160N-EW τί θα επιλέγατε?
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 a.den μπορεις να αλλαξεις τοfirmware σε annexa.b.οχι το dlink.εχουν χαλασει απειρα 2640b.το wag160n ειναι πολυ ωραιο.τωρα αμα θες να βρεις κανα μεταχειρισμενο wag200n σε annex a αυτο ειναι αλλο.αλλιως το wag160n που εδειξες.
Constant1ne Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το WAG54G2 δε θα μπορούσε να είναι μια λύση; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 και αυτο ειναι μια χαρα απλα ειχα ακουσει οτι με διαφορα firmware ψιλοαργουσε να παρει ip.τωρα δεν ξερω αν ειναι μονο με μια ετερεια η με διαφορες.
DDoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις να το αλλαξεις σε annex-b, αλλα χρειαζεσαι 3 πραγματα. 1) Συνδεση UART 2) Μηχανημα με Linux 3) Γνωση πως να το κανεις. Βασικα μετα το wag200, δυσκολα θα βρεις ρουτερ να σου τα κανει ολα τελεια οπως αυτο. Στη θεση σου θα πηγαινα σε κανα zyxel ή draytek. Δε θα σου προτεινω το wag160, asxeta an kai ayto einai arketa kalo, επειδη μου τη δινει λιγο το κρυφο μενου του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 προσοχή με το WAG160N, διάβασε πρώτα τα forums της Linksys και μετά αποφάσισε... http://forums.linksysbycisco.com/linksys/board?board.id=DSL
Constant1ne Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Έγω τελικά πήρα το WAG54G2 γιατί το πιο γρήγορο wireless του WAG160N θα μου πήγαινε χαμένο και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα. Ενθουσιάστηκα κιόλας γιατί το αρχαίο dlink μου κλείδωνε με το ζόρι στα 9 και αυτό κλείδωσε στα 17Mbit ;p Παρατήρησα και καλά ping. Edit: Ίσως υπάρχει ένα θέμα με τα p2p.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις να το αλλαξεις σε annex-b, αλλα χρειαζεσαι 3 πραγματα. 1) Συνδεση UART 2) Μηχανημα με Linux 3) Γνωση πως να το κανεις. Βασικα μετα το wag200, δυσκολα θα βρεις ρουτερ να σου τα κανει ολα τελεια οπως αυτο. Στη θεση σου θα πηγαινα σε κανα zyxel ή draytek. Δε θα σου προτεινω το wag160, asxeta an kai ayto einai arketa kalo, επειδη μου τη δινει λιγο το κρυφο μενου του η σειριακη για το Linksys τουλαχιστον για το wag454 συνδεοταν εσωτερικα και επρεπε να βρεις το Pinout .οποτε ποιος θα του το κανει αυτο...???? Έγω τελικά πήρα το WAG54G2 γιατί το πιο γρήγορο wireless του WAG160N θα μου πήγαινε χαμένο και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα.Ενθουσιάστηκα κιόλας γιατί το αρχαίο dlink μου κλείδωνε με το ζόρι στα 9 και αυτό κλείδωσε στα 17Mbit ;p Παρατήρησα και καλά ping. Edit: Ίσως υπάρχει ένα θέμα με τα p2p. για να κλειδωνε το dlink στα 9 η το ειχες σε g.dmt η ηταν απλα adsl οχι adsl2+. thresh οτι και ρουτερ να παρεις παντα θα ακουσεις προβληματα σε καθε φορουμ.και για ολα ισχυει αυτο.τιποτα δεν υπαρχει που να ειναι τελειο.οτι γινεται και με Mobo κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 thresh οτι και ρουτερ να παρεις παντα θα ακουσεις προβληματα σε καθε φορουμ.και για ολα ισχυει αυτο.τιποτα δεν υπαρχει που να ειναι τελειο.οτι γινεται και με Mobo κτλ το WAG160N έχει γνωστά προβλήματα που τρώω και εγώ στη μάπα... πχ ενώ έχω το AP Isolation disabled το router συμπεριφέρεται λες και το έχω enabled...αποτέλεσμα δεν βλέπω τα shared files των desktops από το netbook που είναι με wifi αλλά και το αντίστροφο
Constant1ne Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ναι ναι δεν ήταν adsl2+. Μάλλον γινόταν με firmware update αλλά είχε μια περίεργη διαδικασία που με κούρασε και γένικα είχε αρχίσει να τα παίζει σε αρκετούς τομείς μέχρι που μου κόλησε και σε μία προσπάθεια για update και είπα να το αλλάξω μετά από 4-5 χρόνια
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το dlink εχει ευκολο update.πιο dlink ειχες?το 624 και το 2640b ειναι adsl2+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.