kotsos_licious Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα... Θέλω αν γίνεται να μπορώ να εκτυπώνω ασύρματα τα έγγραφα μου... Με κάτι τέτοιο μπορώ να το κάνω αυτό..? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612376 Θα υπάρξει μήπως πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση μου στο Internet...? Ευχαριστώ.
smartdeal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 To εχω δοκιμάσει και δουλεύει χωρις προβλημα. Το ρουτερ για το ασυρματο Ιντερνετ που έχω είναι της Otenet. Απλα αργεί και δεν εχει αποκριση σε μεγάλη απόσταση.
alexandr0s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έχω έναν εκτυπωτή που έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Αργεί αρκετά...σε βαθμό που το έχω καταργήσει τελείως και τελικά τον σύνδεσα με USB. Μόνο αν έχεις μονίμως σήμα καμπάνα σκέψου το.
kotsos_licious Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έχω έναν εκτυπωτή που έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Αργεί αρκετά...σε βαθμό που το έχω καταργήσει τελείως και τελικά τον σύνδεσα με USB. Μόνο αν έχεις μονίμως σήμα καμπάνα σκέψου το. Hmmm... Επειδή βρίσκομαι στο σαλόνι πολλές φορές και δν θέλω για τον (Α) ή (Β) λόγο να μετακινώ το λαπτοπ στο δωμάτιο όπου και βρίσκεται ο εκτυπωτής... Κατά αυτό τον τρόπο το σκέφτομαι... Δηλαδή μία απόσταση το πολύ 10 μέτρων... όταν λέτε αργεί εννοείται ότι το στέλνεται για εκτύπωσε τώρα και μετά από 5 λεπτά αρχίζει να τυπώνει..? δεν κατάλαβα τι γίνεται ακριβώς με την σύνδεση στο Net και αν την επηρεάζει...
sam4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγω εχω εναν Canon mp510 και εχει υποδοχη για usb και υποστηριζει bluetooth.Το bluetooth της canon ομως ηταν ακριβο και δε σκεφτομουν να το παρω. Τυχαια ομως διαβασα στο net οτι καποια usb bluetooth δουλευουν και ας μην ειναι της canon. Το δοκιμαζα και δουλευε αλλα καθυστερησουμε οπως λενε και τα παιδια. Την εντολη την εδινε αμεσως απλα αργουσε η εκτυπωση. Ειδικα σε μεγαλα αρχεια φωτογραφιες κ.α. Αυτα με bluetooth μεσω ethernet no problem.Για wi-fi δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.