Προς το περιεχόμενο

Να την πληρώσω ή όχι?

koskarikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα πάει σε ένα ταβερνάκι με κατι φίλους μου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ξαφνικά βλέπω μια κουκλάρα τροχονόμησα να γράφει τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Για κακή μου τύχη

βρισκόταν και το δικό μου εκεί. Δεν έκανα τον κόπο να σηκωθώ γιατι ήμουν σίγουρος οτι την είχα φάει και γω. Και όντως έτσι έγινε! Συνεχίσαμε να πίνουμε τα κρασάκια μας και κάποια στιγμή σηκωθήκαμε.

Πάω στο αμάξι και έκπληκτος τι να δω. Η δοκιμήνα με είχε γράψει και στον υαλοκαθαριστήρα μου άφησε εκτός από το ροζ χαρτάκι και το καρμπόν και το άσπρο χαρτάκι!!

Έχω φάει πολλές κλήσεις πάντα μου δίνουν μόνο το ροζ χαρτί. Αυτή γιατί μου άφησε και το καρμπόν. Απ' ότι είδα το έκανε σε όλα τα αμάξια.

Αν δεν την πληρωσω θα μου ερθει πιο ακριβα με την εφορια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι διπλή η κλήση. Για παράνομο παρκάρισμα και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Θα πρέπει να πληρώσεις 2 φορές το ποσό που γράφει πάνω.

Το ξέρει, αλλά δε μπορεί να το αποδείξει εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό και αφήνει 2 ίδιες (φαινομενικά) κλήσεις, που όμως πρέπει να τις πληρώσει και τις 2 ο παραβάτης. Γίνεται συχνά έξω από ταβερνοκαπηλειά με κόσμο που τα ρίχνει αυτό. Και συνήθως βάζουν κουκλάρες αστυνομικίνες να γράφουν τα παρκαρισμένα για να χαζεύουν αυτές και όχι αυτό που κάνουν.

Τι λετε ρε παιδια ??? Ειναι δυνατον να φαμε κλιση επειδη τα πιναμε σε μια ταβερνα και ειχαμε παρκαρει απ εξω με αιτια οτι ημασταν πιωμενοι ?Δεν γινοντε αυτα τα παγματα...Ουτε στο Ελλαδισταν !!!!

Μάλλον ο koskarikis είχει πιεί κάτι παραπάνω και τα έβλεπε διπλά.

Σε αυτο συμφωνω απολυτα...Μου ευχε κι εμενα το περασμενο Σαββατο αλλα ειχα φροντησει να ειμαι μολις 500 μετρα απο το σπιτι μου.

Πάρε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία και ρώτησε. Δεν εννοώ να ρωτήσεις αν θα την πληρώσεις ή όχι την κλήση. Ρώτησε για ποιον λόγο άφησε δύο χαρτιά και αν ισχύει η κλήση (με έμμεσο τρόπο το ρωτάς και δικαίωμά σου αφού είναι κάτι που δε συνηθίζεται εκτός και αν πλέον αφήνουν και αντίγραφο της κλήσης!!). Από το τηλέφωνο που θα ρωτήσεις δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα.

βγαλε φωτο την κληση με τα 2 χαρτια σβηνοντας τα στοιχεια σου...ξανθια ηταν?

αν εκοψε και τα 2 τοτε πολυ απλα δεν φαινετε πουθενα η κληση...

ελπιζω να μην εννοεις 2ο χαρτι το ασπρο που λεει πανω για πληρωμη μεσω ελτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πόσα ακόμα ειρωνικά πόστ πρέπει να κάνει ο freedubus για να καταλάβετε οτι αστειεύεται? :-) :-) Είναι δυνατόν να σας γράψει για οδήγηση υπο επήρεια με παρκαρισμένο το αμάξι!!Σε ποιόν έκανε αλκοτέστ??Στα πιτσιλιτήρια? :-)

Τώρα όσο για το δεύτερο χαρτάκι, αν δεν είναι αυτό που λέει ο kage καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον γνωστό σου που να ξέρει καλύτερα ή ίσως στην τροχαία τηλεφωνικά..

Πάντως μου γεννάται η απορία, αν σε όλους άφηνε και το καρμπόν όπως λές..ΠΟΣΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!! :-) :-) :-) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...