Προς το περιεχόμενο

Τελειοφοιτος - Tροπος Αποκτησης Φοιτητικου Πασου?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το να βγαζεις μηνιαια καρτα με 18 αντι 35 (που παλιοτερα 18 εκανε το ολοκληρο και 8 το φοιτητικο) τοτε ναι βασιλιας των τζαμπατζηδων σε αυτην την χωρα της φθήνιας.

Εμένα μ αρέσει που κατηγορείς τη χώρα της φθήνιας κι εσύ για 17 ευρώ το μήνα θες να κόψεις μια θέση στου Πανεπιστήμιου απο ένα παιδάκι.

Εύγε

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα μ αρέσει που κατηγορείς τη χώρα της φθήνιας κι εσύ για 17 ευρώ το μήνα θες να κόψεις μια θέση στου Πανεπιστήμιου απο ένα παιδάκι.

Εύγε

Ναι ειμαι η πηγη του κακου. Μολις εντοπισες τι δεν παει καλα με αυτην την χωρα ευγε και σε σενα

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάει. Το 'χει το δίκιο του μεταξύ μας, αν θες να πάρεις απλά πάσο βρες κονέ και πάρε πάσο, δε χρειάζεται να κάνεις κανονική εγγραφή σε κάποιο πανεπιστήμιο απλά και μόνο για 200 ευρώ/χρόνο, λογικό δεν είναι;

Το γαλάζιο που έχει φέτος είναι ακριβώς το χρώμα που φοράνε στα μικρά αγοράκια για να τα ξεχωρίζουν από τα μικρά κοριτσάκια που φοράνε ροζ. Ή αλλιώς το γαλάζιο του πάγου. Ή το γαλάζιο που έχουν τα ρίζλα. Τα ΓΑΛΑΖΙΑ ρίζλα.

Δημοσ.
Σοβαρά μιλάει. Το 'χει το δίκιο του μεταξύ μας, αν θες να πάρεις απλά πάσο βρες κονέ και πάρε πάσο, δε χρειάζεται να κάνεις κανονική εγγραφή σε κάποιο πανεπιστήμιο απλά και μόνο για 200 ευρώ/χρόνο, λογικό δεν είναι;

Το γαλάζιο που έχει φέτος είναι ακριβώς το χρώμα που φοράνε στα μικρά αγοράκια για να τα ξεχωρίζουν από τα μικρά κοριτσάκια που φοράνε ροζ. Ή αλλιώς το γαλάζιο του πάγου. Ή το γαλάζιο που έχουν τα ρίζλα. Τα ΓΑΛΑΖΙΑ ρίζλα.

Ελεος ρε παιδια, αντε να μπω σε καμμια σχολη με το 10% με βαθμο 3 φαση γερμανικης φιλολογιας ή ξερω γω ποια υπαρχει τωρα που ειναι αηδιαστικα πεσμενη. Δηλαδη αν καταφερω και μπω το οτι θα αποκλεισω μια θεση σας πειραξε, ή πως καποιος δεν καταφερε να μπει σε μια σχολη που θελει βαθμο πανελληνιων 3? Ας διαβαζε λιγο περισσοτερο, εγω φταιω που τη πηρα την θεση? Και κανενος δεν του τσακιστηκαν τα ονειρα απο το να μην περασει σε τετοις σχολες. Και στο κατω κατω σε τετοιες σχολες οι περισσοτεροι μπαινουν μονο για να μπουν.

Δημοσ.

Πλέον δεν υπάρχουν σχολές με 3-4 και τέτοια, μίνιμουμ 9,.

Δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να σου μιλήσω γι' αυτό που θίγεις παραπάνω. Εφόσον ως απόφοιτος πανεπιστημίου δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς γιατί είναι παράλογο το να είσαι εγγεγραμμένος σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα απλά και μόνο επειδή θες έκπτωση στο αστικό, ε.

Δημοσ.

Κατ'αρχας δεν ειπα οτι θα μπω, το ανεφερα σαν επιλογη, απλως οι ευαισθητοι θιχτηκαν.

Κατα δευτερον δεν ηξερα πως οι σχολες εχουν ανεβει στο 9, κατι που σχεδον αποκλειει την επιλογη του να μπω, οχι επειδη δεν τα καταφερνω αλλα αποτι φαινεται τα στανταρ εχουν ανεβει και οντως δεν θελω να παρω απο καποιον σχολη με 9-10.

Το αστικο ηταν ενα παραδειγμα. Τα καραβια που απο 4 ευρω ο επιβατης πηγαν 11 ευρω, αυτο τι σου λεει? Αμα και αυτο δεν ειναι τιποτα τοτε μαλλον μιλαω με πλουσιους.

Δημοσ.

Ναι διαβασα πως ισχυει μονο για 2 χρονια, και μετα πρεπει να ξαναδωσεις, κατι τετοιο τελοσπαντων, αρα θελω-δεν θελω δεν θα ακολουθησω αυτον τον δρομο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...