elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν το να βγαζεις μηνιαια καρτα με 18 αντι 35 (που παλιοτερα 18 εκανε το ολοκληρο και 8 το φοιτητικο) τοτε ναι βασιλιας των τζαμπατζηδων σε αυτην την χωρα της φθήνιας. Εμένα μ αρέσει που κατηγορείς τη χώρα της φθήνιας κι εσύ για 17 ευρώ το μήνα θες να κόψεις μια θέση στου Πανεπιστήμιου απο ένα παιδάκι. Εύγε
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μ αρέσει που κατηγορείς τη χώρα της φθήνιας κι εσύ για 17 ευρώ το μήνα θες να κόψεις μια θέση στου Πανεπιστήμιου απο ένα παιδάκι. Εύγε Ναι ειμαι η πηγη του κακου. Μολις εντοπισες τι δεν παει καλα με αυτην την χωρα ευγε και σε σενα
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν καταλαβαινω αν κανεις πλακα ή αν μιλας σοβαρα
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σοβαρά μιλάει. Το 'χει το δίκιο του μεταξύ μας, αν θες να πάρεις απλά πάσο βρες κονέ και πάρε πάσο, δε χρειάζεται να κάνεις κανονική εγγραφή σε κάποιο πανεπιστήμιο απλά και μόνο για 200 ευρώ/χρόνο, λογικό δεν είναι; Το γαλάζιο που έχει φέτος είναι ακριβώς το χρώμα που φοράνε στα μικρά αγοράκια για να τα ξεχωρίζουν από τα μικρά κοριτσάκια που φοράνε ροζ. Ή αλλιώς το γαλάζιο του πάγου. Ή το γαλάζιο που έχουν τα ρίζλα. Τα ΓΑΛΑΖΙΑ ρίζλα.
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σοβαρά μιλάει. Το 'χει το δίκιο του μεταξύ μας, αν θες να πάρεις απλά πάσο βρες κονέ και πάρε πάσο, δε χρειάζεται να κάνεις κανονική εγγραφή σε κάποιο πανεπιστήμιο απλά και μόνο για 200 ευρώ/χρόνο, λογικό δεν είναι; Το γαλάζιο που έχει φέτος είναι ακριβώς το χρώμα που φοράνε στα μικρά αγοράκια για να τα ξεχωρίζουν από τα μικρά κοριτσάκια που φοράνε ροζ. Ή αλλιώς το γαλάζιο του πάγου. Ή το γαλάζιο που έχουν τα ρίζλα. Τα ΓΑΛΑΖΙΑ ρίζλα. Ελεος ρε παιδια, αντε να μπω σε καμμια σχολη με το 10% με βαθμο 3 φαση γερμανικης φιλολογιας ή ξερω γω ποια υπαρχει τωρα που ειναι αηδιαστικα πεσμενη. Δηλαδη αν καταφερω και μπω το οτι θα αποκλεισω μια θεση σας πειραξε, ή πως καποιος δεν καταφερε να μπει σε μια σχολη που θελει βαθμο πανελληνιων 3? Ας διαβαζε λιγο περισσοτερο, εγω φταιω που τη πηρα την θεση? Και κανενος δεν του τσακιστηκαν τα ονειρα απο το να μην περασει σε τετοις σχολες. Και στο κατω κατω σε τετοιες σχολες οι περισσοτεροι μπαινουν μονο για να μπουν.
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πλέον δεν υπάρχουν σχολές με 3-4 και τέτοια, μίνιμουμ 9,. Δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να σου μιλήσω γι' αυτό που θίγεις παραπάνω. Εφόσον ως απόφοιτος πανεπιστημίου δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς γιατί είναι παράλογο το να είσαι εγγεγραμμένος σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα απλά και μόνο επειδή θες έκπτωση στο αστικό, ε.
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κατ'αρχας δεν ειπα οτι θα μπω, το ανεφερα σαν επιλογη, απλως οι ευαισθητοι θιχτηκαν. Κατα δευτερον δεν ηξερα πως οι σχολες εχουν ανεβει στο 9, κατι που σχεδον αποκλειει την επιλογη του να μπω, οχι επειδη δεν τα καταφερνω αλλα αποτι φαινεται τα στανταρ εχουν ανεβει και οντως δεν θελω να παρω απο καποιον σχολη με 9-10. Το αστικο ηταν ενα παραδειγμα. Τα καραβια που απο 4 ευρω ο επιβατης πηγαν 11 ευρω, αυτο τι σου λεει? Αμα και αυτο δεν ειναι τιποτα τοτε μαλλον μιλαω με πλουσιους.
evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μήπως να πιάσεις καμια δουλειά της προκοπης και να κόψεις τις βλακείες?
Nomikaria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Απ'ότι έχω ακούσει πάντως,το 10% έχει καταργηθεί πια.
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι διαβασα πως ισχυει μονο για 2 χρονια, και μετα πρεπει να ξαναδωσεις, κατι τετοιο τελοσπαντων, αρα θελω-δεν θελω δεν θα ακολουθησω αυτον τον δρομο.
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν είσαι κάτω απο 25 δικαιούσαι την ίδια έκτπωση (25%)
therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν είσαι κάτω απο 25 δικαιούσαι την ίδια έκτπωση (25%) Για καραβια λες?
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ΚΤΕΛ,ΟΣΕ,αστικά δεν ξέρω και νομίζω και καράβια Απο 16 ως 24 ή 25 ετών ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.