kingnick 999 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 την πηρα για ενα φιλο να τη βαλω σε pc χωρισ πολλες πολλες απαιτησεις(το κουτι δεν εχει μονταριστει ακομα,οποτε ελεγα μηπως τη γυρναγα πισω). απλα ειδα πανω στο κουτακι τησ 4670 πως για gaming προτεινεται και η χρηση ανεμιστηρα και ελεγα μηπως εχει προβλημα με θερμοκρασιες. αλλιως απο επιδοσεις ειχα την 4670 με κανονικη ψυξη και πανω κατω ξερω δυνατοτητες.
vassilis_pap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 την πηρα για ενα φιλο να τη βαλω σε pc χωρισ πολλες πολλες απαιτησεις(το κουτι δεν εχει μονταριστει ακομα,οποτε ελεγα μηπως τη γυρναγα πισω).απλα ειδα πανω στο κουτακι τησ 4670 πως για gaming προτεινεται και η χρηση ανεμιστηρα και ελεγα μηπως εχει προβλημα με θερμοκρασιες. αλλιως απο επιδοσεις ειχα την 4670 με κανονικη ψυξη και πανω κατω ξερω δυνατοτητες. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία (άλλωστε στις απαιτήσεις λέει για 400αρι τροφοδοτικό και εγώ έχω 300αρι), αλλά στο δικό μου κουτί δε βρήκα κάτι τέτοιο και μόλις το κοίταξα πάλι. Αντίθετα είδα ένα αυτοκόλλητο (όχι τυπωμένο) που λέει ότι για καλύτερη απόδοση είναι καλύτερο να έχει ένα ανεμιστήρα μέσα στο κουτί. Αυτό λες ή έχουμε άλλη έκδοση;
kingnick 999 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αυτο εννοω και γω!!τεσπα δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.