Προς το περιεχόμενο

Roboform Password Manager

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι έχει και φαίνεται να είναι αρκετά ασφαλές -->https://lastpass.com/safety.php

" Your decrypted data never leaves your computer

All encryption/decryption occurs on your computer, not on our servers. This means that it does not travel over the Internet and it never touches our servers."

Μάλλον το αντίθετο λέει Στεφανή!!!

Αλλά πίστεψε με... Τσάπα και ασφαλές... Χμμμμ... Ότι πληρώνεις παίρνεις λέω εγώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:23 ----------

"Backup & Restore

Never lose another password - ever!

An encrypted backup copy of your data is stored in your account at Lastpass.com. Securely and seamlessly restore your passwords if you change computers."

Αυτό το γράφει στα features του lastpass. Τελικά έχεις δίκιο φίλε Στεφανή!!! Έχει και premium έκδοση με αντίτιμο.

Προσωπικά αγόρασα το Roboform ως market leader. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το όνομα του Roboform να το ακολουθεί ίσως και εγώ να κοίταζα την λύση lastpass γιατί είναι όντως ενδιαφέρουσα.

Δημοσ.
Όχι αλλά επιταγές (ακόμα και ημέρας) μπορώ να αφήσω... Για να τις εισπράξης χρειάζεται πράξη ταυτοπροσωπείας... Ότι ακριβώς κάνει και το Roboform δηλαδή ζητώντας σου κωδικό...;)

Tο αφήνω εδώ γιατί δεν αισθάνομαι καλά πλέον, αλλά δεν είναι έτσι. και στην τελική αυτό που θέλω να πω έιναι ότι όλοι μας θα πρέπει να προσέχουμε πολύ με τέτοια πράγματα.

Δημοσ.
Tο αφήνω εδώ γιατί δεν αισθάνομαι καλά πλέον, αλλά δεν είναι έτσι. και στην τελική αυτό που θέλω να πω έιναι ότι όλοι μας θα πρέπει να προσέχουμε πολύ με τέτοια πράγματα.

Κάτσε ρε φίλε... Το Roboform θεωρείται market leader και έχει κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς...Εσύ πως το βγάζεις αναξιόπιστο; Εκατομμύρια το χρησιμοποιούν και αν δεις στα forums υπάρχει υψηλό customer satisfaction... Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.

Αν ήταν αναξιόπιστο δεν θα έμενε στην κορυφή τόσα χρόνια... Αν ο κόσμος που έχει περασμένους τους κωδικούς του Ebanking/πιστωτικές (αλλά και άλλα ευαίσθητα δεδομένα) διαπίστωνε την παραμικρή ατασθαλία νομίζω θα το κατέστρεφε επικοινωνιακά. Θα γεμίζαν τα φόρουμς με παράπονα θεωρώ άσε που η ίδια η εταιρεία δεν θα άντεχε στις αλλεπάληλες μηνύσεις (όχι μόνο από τις δικές μάς αλλά και από μυνήσεις προερχόμενες από τις ίδιες τις τράπεζες...).

Προσωπικά το θεωρώ ασφαλές γιατί έχει τεσταριστεί από εκατομμύρια πελάτες και από δισεκατομμύριες αλλεπάληλες φορές χρήσης και ναι θα του έδινα και κωδικούς πιστωτικών για φύλαξη (ασχέτος αν αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχω...)

Βέβαια, θα συμφωνήσω με την λογική σου του να προσέχουμε όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια πράγματα. Η προσοχή μας όμως θα πρέπει να εστιαστεί όχι στο που θα κρύψουμε το μπακαλόχαρτο των κωδικών αλλά στο να επιλέξουμε ένα δοκιμασμένο password manager που έχει αποδείξει την αξία του (Roboform).

Δεν νομίζεις;

Δημοσ.
Το Roboform θεωρείται market leader και έχει κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς...Εσύ πως το βγάζεις αναξιόπιστο;

Καταρχήν δεν είπα ποτέ ότι είναι αναξιόπιστο.

Εκατομμύρια το χρησιμοποιούν και αν δεις στα forums υπάρχει υψηλό customer satisfaction... Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.

Αν ήταν αναξιόπιστο δεν θα έμενε στην κορυφή τόσα χρόνια... Αν ο κόσμος που έχει περασμένους τους κωδικούς του Ebanking/πιστωτικές (αλλά και άλλα ευαίσθητα δεδομένα) διαπίστωνε την παραμικρή ατασθαλία νομίζω θα το κατέστρεφε επικοινωνιακά. Θα γεμίζαν τα φόρουμς με παράπονα θεωρώ άσε που η ίδια η εταιρεία δεν θα άντεχε στις αλλεπάληλες μηνύσεις (όχι μόνο από τις δικές μάς αλλά και από μυνήσεις προερχόμενες από τις ίδιες τις τράπεζες...).

Είσαι κοπέλα,ε? Δε το ξέρω, δεν το έχω ψάξει. Αλλά μάλλον ούτε και εσύ. Αν δε ξαναδιάβαζα το αρχικό post, θα νόμιζα ότι το χρησιμοποιείς χρόνια και ότι είσαι υπερευχαρηστημένη από το πρόγραμμα, δεν σε έχει ρίξει ποτέ, το έχεις προτείνει σε πολλούς άλλους και τέτοια. Στην ουσία όμως εσύ ρωτάς για το αν είναι καλό και έμπιστο.

Βέβαια, θα συμφωνήσω με την λογική σου του να προσέχουμε όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια πράγματα. Η προσοχή μας όμως θα πρέπει να εστιαστεί όχι στο που θα κρύψουμε το μπακαλόχαρτο των κωδικών αλλά στο να επιλέξουμε ένα δοκιμασμένο password manager που έχει αποδείξει την αξία του (Roboform).

Τα ίδια με τα από πάνω.

Δεν νομίζεις;

Όχι. Ο καθένας κάνει ότι πιστεύει καλύτερο. Εγώ προσωπικά έχω κάνει ένα αρχείο excel στο οποίο κρατάω τους κωδικούς μου. Αν θέλω το κλειδώνω συμπιέζοντας το με κωδικό και προσωπικά θεωρώ πως είμαι εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...