E-SURFER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Xρησιμοποιεί κανείς τον συγκεκριμένο Password Manager; Από ότι διαβάζω είναι το καλύτερο software στο είδος του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει και Backup κωδικών (online) με συγχρονισμό.Προσωπικά το θεωρώ ρίσκο να τους δώσω πιστωτικές, κωδικούς Paypal κτλ. Εσείς τι λέτε, παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια; To έχει κάνει κανείς αυτό (να κάνει συγχρονισμό των ευαίσθητων κωδικών του Online); Θα το κάνατε; Ευχαριστώ
lambros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 το χρησιμοποιω 4χρονια περιπου ειναι τρομερο.το εχω αγορασμενο αλλα δεν εχω βαλει κωδικουσ πιστωτικων μεσα.
AlexNet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Είναι κορυφαίο προόγραμμα. Μπορείς να συνχρονίζεις τους κωδικους σου και σε ένα usb κ τώρα τελευταία είδα οτι μπορείς να τους συγχρονίζεις κ online. Εγώ έχω περασμένους τους κωδικούς του paypal, αλλά χρησιμοποιώ συνήθως μια προπληρωμένη.
E-SURFER Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Είναι κορυφαίο προόγραμμα. Μπορείς να συνχρονίζεις τους κωδικους σου και σε ένα usb κ τώρα τελευταία είδα οτι μπορείς να τους συγχρονίζεις κ online. Εγώ έχω περασμένους τους κωδικούς του paypal, αλλά χρησιμοποιώ συνήθως μια προπληρωμένη. Έχεις δώσει τον λογαριασμό Paypal στον server της Roboform; Το εμπιστεύεσαι;
atvelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 το χρησιμοιποιω και εγω αλλα επειδη οτι κλειδωνει ξεκλιδωνει δεν εχω βαλει τα πολυ προσωπικα δεδομενα τυπου τραπεζικα pin
E-SURFER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 το χρησιμοιποιω και εγω αλλα επειδη οτι κλειδωνει ξεκλιδωνει δεν εχω βαλει τα πολυ προσωπικα δεδομενα τυπου τραπεζικα pin Το ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κλειδώνουμε... Το αμάξι μου πάντως κλειδωμένο το έχω... Λέω εγώ τώρα...
atvelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κλειδώνουμε... Το αμάξι μου πάντως κλειδωμένο το έχω... Λέω εγώ τώρα... Δεν λέω πουθενά στην απάντηση μου να μην κλειδώνεις αλλα επειδη ξεκλειδωνει ανα πασα στιγμη (οπως και το αμαξι σου) ειπα οτι δεν καταγραφω μεσα στοιχεια σχετικα με πιστωτικες κάρτες κλπ που μπορει να πάθεις ζημια.
E-SURFER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν λέω πουθενά στην απάντηση μου να μην κλειδώνεις αλλα επειδη ξεκλειδωνει ανα πασα στιγμη (οπως και το αμαξι σου) ειπα οτι δεν καταγραφω μεσα στοιχεια σχετικα με πιστωτικες κάρτες κλπ που μπορει να πάθεις ζημια. Ωραία όλα αυτά αλλά από την άλλη και με την λογική αυτή δεν θα πρέπει καν να έχουμε λογαριασμό ebanking αλλά ούτε καν πιστωτική/χρεωστική κάρτα.... Εξορισμού, όλα αυτά βρίσκονται στους "ασφαλείς" servers τραπεζών ή έστω συναργατών τραπεζών (που τους εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια)... Το ρίσκο λοιπόν δεν είναι το ίδιο πιστεύεις; Για κλειδωμένα δεδομένα δεν συζητάμε πάλι; Θεωρώ πως και αυτοί οι servers είναι δυνητικοί στόχοι hackers όσο και η Roboform.Δεν νομίζεις; Θεωρείς πως η roboform μας παρέχει για κάποιο λόγο υποδεέστερη ασφάλεια σε σύγκριση με αυτή που μας παρέχουν οι τράπεζες (ως προς την ασφάλεια στο ίντερνετ μιλάω..) λοιπόν; Ευχαριστώ.
atvelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αφού μπορούν να παρακάμψουν ασφαλείες υπουργείων και τραπεζών Θεωρώ πως για αυτούς που ξέρουν όλα αυτά τα προγράμματα τύπου roboform είναι πολύ ποιο εύκολο να σπάσουν τον κωδικό που βάζουμε.
E-SURFER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αφού μπορούν να παρακάμψουν ασφαλείες υπουργείων και τραπεζών Θεωρώ πως για αυτούς που ξέρουν όλα αυτά τα προγράμματα τύπου roboform είναι πολύ ποιο εύκολο να σπάσουν τον κωδικό που βάζουμε. Σύμφωνη, ίσως γιατ τα ίδια τα κρυπτογραφημένα αρχεία αν και εφόσον πέσουν στα χέρια τους... Μπορεί (και ξαναλέω μπορεί να είναι έτσι)... Μιλούσα όμως για τους αυτούσιους servers που κάνουν το online updating και backing-up των κωδικών δια μέσο GoodSync (ο online Synchroniser της Roboform)...
Nightbringer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το LastPass μου φαίνεται καλύτερο απο το Roboform και είναι και τελέιως τσάμπα.
E-SURFER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το LastPassμου φαίνεται καλύτερο απο το Roboform και είναι και τελέιως τσάμπα. έχει online backup?
Tzimmys Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κλειδώνουμε... Το αμάξι μου πάντως κλειδωμένο το έχω... Λέω εγώ τώρα... Και βέβαια, αλλά για να κάνω λίγο πιο λιανά αυτό που λέει ο atvelos, στο αμάξι σου παρόλο που το κλειδώνεις, δεν αφήνεις μέσα του χαρτοφύλακες με ένα κάρο λεφτά.
E-SURFER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και βέβαια, αλλά για να κάνω λίγο πιο λιανά αυτό που λέει ο atvelos, στο αμάξι σου παρόλο που το κλειδώνεις, δεν αφήνεις μέσα του χαρτοφύλακες με ένα κάρο λεφτά. Όχι αλλά επιταγές (ακόμα και ημέρας) μπορώ να αφήσω... Για να τις εισπράξης χρειάζεται πράξη ταυτοπροσωπείας... Ότι ακριβώς κάνει και το Roboform δηλαδή ζητώντας σου κωδικό...
Nightbringer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 έχει online backup? ναι έχει και φαίνεται να είναι αρκετά ασφαλές -->https://lastpass.com/safety.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.