theoritikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έμαθα σήμερα για αυτό http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html το πρόγραμμα του ΟΤΕ. Επειδή με ενδιαφέρει αρκετά, μιας και βαρέθηκα να τους πληρώνω κερατιάτικα για 2mb και τηλέφωνο, και είμαι ένα βήμα πριν το κοντινότερο oteshop για να το παραγγείλω, βλέπετε αν υπάρχει κάτι το "ύποπτο" σε αυτό το πακέτο? Ξέρω πως καλύτερα θα ήταν να πάω σε κάποιον εναλλακτικό, αλλά επειδή δεν ξέρω πως δουλεύουν στην περιοχή μου, επιμένω στον ΟΤΕ.
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έμαθα σήμερα για αυτό http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html το πρόγραμμα του ΟΤΕ.Επειδή με ενδιαφέρει αρκετά, μιας και βαρέθηκα να τους πληρώνω κερατιάτικα για 2mb και τηλέφωνο, και είμαι ένα βήμα πριν το κοντινότερο oteshop για να το παραγγείλω, βλέπετε αν υπάρχει κάτι το "ύποπτο" σε αυτό το πακέτο? Ξέρω πως καλύτερα θα ήταν να πάω σε κάποιον εναλλακτικό, αλλά επειδή δεν ξέρω πως δουλεύουν στην περιοχή μου, επιμένω στον ΟΤΕ. Καλησπερα, φαινεται να ειναι οκ. Ειναι καπως πιο ακριβο σε σχεση με τους εναλλακτικους και προσφερει χαμηλοτερη ταχυτητα ιντερνετ αλλα εχει τη σταθεροτητα του οτε...
cabdik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αν μιλας πολυ στο σταθερο, τοτε ειναι οκ. αν δε μιλας ομως, ειναι λιγο ακριβουτσικο!! εμενα το τελευταιο διμηνο, παγιο οτε και conn-x 2MB, μου ηρθε 72€. αρα φθηνοτερα απο το προγραμμα, ομως εγω δεν πολυχρησιμοποιω σταθερο. αν ομως οπως προειπα, εισαι phone animal, τοτε ειναι καλο.
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 στην ουσια ειναι ενας συνδυασμος connx talk και 8mbps συνδεσης, και εχουν αρχισει να το προωθουν και απο το τηλεφωνο. Δεν ειναι κατι καινουριο καθως το connx talk προυπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 στην ουσια ειναι ενας συνδυασμος connx talk και 8mbps συνδεσης, και εχουν αρχισει να το προωθουν και απο το τηλεφωνο. Δεν ειναι κατι καινουριο καθως το connx talk προυπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο ακριβως... εμας βεβαια πριν παμε στην Ελλας ον λαιν μας επαιρναν απο τον πΟΤΕ 29.90€ το μηνα μονο για τα απεριοριστα τηλεφωνα, βαλε και το παγιο της idsn (που ειχε ξεμεινει απο την εποχη των 128kbps internet), βαλε και τα 9.90 το μηνα για τα 24mbps της συγχωρεμενης της altec...παραπηγαινε... εκλεισε μετα κ η τελευταια, φαγαμε την παπαρα μας απο το προπληρωμενο πακετο και πηγαμε στην Hol & HOL-a καλα!
Daimon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το πακέτο έχω εγώ τώρα. Είναι όλα ok εκτος του ότι δεν σου δίνουν αυτή Modem-Router
twingo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ξεχάσατε βέβαια οτι το «πακέτο» δέν περιέχει χρόνο πρός τα κινητά. Με ενδιέφεραι το «πακέτο» αλλά σε αυτήν την τιμή χωρίς χρόνο πρός κινητά, έστω και 30 λεπτά τον μήνα ξεφεύγει αρκετά.
Petros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγώ έκανα την αίτηση για το πρόγραμμα και με αναβάθμισαν μέσα σε 3 ώρες. Νομίζω οτι αξίζει γιατί θα δίνω κάπου 3 ευρώ πιο λίγο και έχω 8 mbit από 2 που είχα. Δεν μου έδωσαν router γιατί είχα ήδη, αλλά στους καινούργιους πελάτες δίνουν.
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγώ με 23.90Ε έβαλα HOL και έχω σταθερά 6ΜΒΙΤ μέρα νύχτα κατεβάζω με 600++ από παντού http/ftp/p2p και έχω 1Mbit upload.Και 200' αστικά/υπεραστικά+20' σε κινητά δωρεάν τον μήνα και τους 3 πρώτους μήνες μου τους έκαναν δώρο.
theoritikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εγώ με 23.90Ε έβαλα HOL και έχω σταθερά 6ΜΒΙΤ μέρα νύχτα κατεβάζω με 600++ από παντού http/ftp/p2p και έχω 1Mbit upload.Και 200' αστικά/υπεραστικά+20' σε κινητά δωρεάν τον μήνα και τους 3 πρώτους μήνες μου τους έκαναν δώρο. Το σκέφτομαι αρκετά αυτό το πακέτο που έχεις εσύ, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έχω και αν θα δουλεύουν όλα σωστά, μιας και μένω σε αρκετά πυκνοκατοικημένη περιοχή, και δεν ξέρω κάποιον που να έχει hol εδώ για να συγκρίνω.
theoritikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ερώτηση σε όσους έχουν βάλει αυτή την υπηρεσία, πόσο καιρό σας πήρε για να σας συνδέσουν? Στο ΟΤΕshop της γειτονίας μου, μου είπαν πως θα χρειαστεί να κοπεί η ADSL σύνδεση που έχω ήδη (αν και conn-x) για περίπου 8 μέρες. Ισχύει αυτό ή έπεσα σε άσχετο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.