Προς το περιεχόμενο

μολις παει να ανεβει το λειτουργικο μενει σε μαυρη οθονη και φαινετε μονο το ποντικ ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις παει να ανεβει το λειτουργικο μενει σε μαυρη οθονη και φαινετε μονο το ποντικι ?το ιδιο πραγμα και σε save mode !!!

μπηκα bios ekana disable tin καρτα γραφικων αλλα δεν ελλαξε τιποτα.

εχει κανεις καμια ιδεα για τι μπορει να ειναι ??

Δημοσ.

Κάνε αυτό που λέει ο wascloud και αν μπορείς δοκίμασέ την σε άλλον υπολογιστή ή βάλε ένα live cd με linux (αυτό είναι ευκολότερο) μήπως και το λειτουργικό έχασε αρχεία. Μου έχει τύχει να μπαίνω σε safe mode και να ευθύνονται τα win και όχι το hardware.

Δημοσ.

Φίλε το ίδιο παίζει και από δω χωρίς να έχει δωθεί εξήγηση ακόμα.

Άσχετο ,έχω Live cd ubuntu 8.10 αλλά όταν το βάζω δεν ανοίγει τους σκληρούς (anable to mount) μπας κ φταίει η έκδοση?τί θα μπορούσα να κανω?

Δημοσ.
Φίλε το ίδιο παίζει και από δω χωρίς να έχει δωθεί εξήγηση ακόμα.

Άσχετο ,έχω Live cd ubuntu 8.10 αλλά όταν το βάζω δεν ανοίγει τους σκληρούς (anable to mount) μπας κ φταίει η έκδοση?τί θα μπορούσα να κανω?

Μάλλον από ubuntu δε μπορείς να δεις τα αρχεία του σκληρού γιατί τα win έχασαν αρχεία:

"You can try and double-click on the drive to open it… and if it immediately works then lucky you! Most of the time it’s going to give you an error saying “Unable to mount the volume”, because Windows didn’t shut it down cleanly."

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/use-ubuntu-live-cd-to-backup-files-from-your-dead-windows-computer/

Εδώ έχει τις εντολές που δίνεις στο τέρμιναλ για να δεις το σκληρό. Για να δεις το σκληρό άλλο πρόγραμμα είναι το paragon advanced recovery cd.

Τελικά από ότι κατάλαβα, με την κάρτα γραφικών σου όλα πρέπει να είναι εντάξει γιατί είδες το γραφικό περιβάλλον των Linux

Δημοσ.
Μάλλον από ubuntu δε μπορείς να δεις τα αρχεία του σκληρού γιατί τα win έχασαν αρχεία:

"You can try and double-click on the drive to open it… and if it immediately works then lucky you! Most of the time it’s going to give you an error saying “Unable to mount the volume”, because Windows didn’t shut it down cleanly."

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/use-ubuntu-live-cd-to-backup-files-from-your-dead-windows-computer/

Εδώ έχει τις εντολές που δίνεις στο τέρμιναλ για να δεις το σκληρό. Για να δεις το σκληρό άλλο πρόγραμμα είναι το paragon advanced recovery cd.

Τελικά από ότι κατάλαβα, με την κάρτα γραφικών σου όλα πρέπει να είναι εντάξει γιατί είδες το γραφικό περιβάλλον των Linux

Thanks αλεχ89 αλλά δεν είμαι ο αρχικός πόστερ για να μου έφταιγε η κάρτα γραφικών ;) έκανα restore σε back up που είχα κ "λύθηκε" το πρόβλημα.

Απλά με ubuntu δεν βλέπει κανέναν σκληρό (3 έχω- οι 2 χωρίς windows) έχω κάνει κ αυτά με τις εντολές στο τερματικό και το force αλλά κ πάλι τπτ.Θα δοκιμάσω και το paragon advanced recovery cd να το χουμε καβάτζα σε δύσκολες στιγμές!

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχει παρουσιάσει και ένα pc φίλου με ΧP SP2.

Υποτίθεται ότι αν πατήσεις 5 φορές το shift ανοίγει ένα popup παράθυρο με κάποιες επιλογές αλλά στον φίλο μου ακούγεται μόλο ένα notification sound.

Δοκίμασα safe mode (και τα 3 options που έχει), last known good configuration, windows repair, τίποτα. Στο Google απ ότι είδα έχει πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα.

Υποψιάζομαι πρόβλημα με ιό που "μεταμφιέζεται" στο services.exe και στο lsass.exe γιατί τις προηγούμενες μέρες εμφανίζονταν συνεχώς σχετικά errors.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...