Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ξυριστική μηχανή

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω δουλειάς, ξυρίζομαι κάθε πρωί εδώ και 8-9 χρόνια (από τότε που πήγα φαντάρος). Μία μέρα αν μείνω αξύριστος μοιάζω με τον Tom Hanks στο Ναυαγό! Έχω και ένα θέμα με το ξύπνημα και κάθε πρωί τρέχω να προλάβω. Λέω λοιπόν να αγοράσω μια ξυριστική μηχανή μπας και μπορώ να ξυρίζομαι στα φανάρια(!;!;!; όχι αυτό που φαντάζεστε...). Όσοι συνάδελφοι τριχωτοί λοιπόν έχουν κάποια καλή μηχανή υπ' όψιν ας την προτείνουν.

Δημοσ.

Πας σε δερματολογο και του λες να σου γραψει ενα χαρτι οτι εχεις δερματολογικο προβλημα και δεν μπορεις να ξυριζεσαι καθε μερα και το πας στην δουλεια σου

τοσο απλα

Δημοσ.
Πας σε δερματολογο και του λες να σου γραψει ενα χαρτι οτι εχεις δερματολογικο προβλημα και δεν μπορεις να ξυριζεσαι καθε μερα και το πας στην δουλεια σου

τοσο απλα

Μπορεί ο άλλος να ξυρίζεται για να φαίνεται πιο ''όμορφος'' και όχι γιατί του το θέλει η δουλειά του . . .

Δημοσ.

Μονο που τα πράγματα δεν ειναι όπως στις ταινίες, εκτός αν θέλεις να γεμίσεις το αυτοκίνητο τρίχες.

Εγώ έχω πάρει μια κουρευτική για γενια. Ξυρίζομαι σχετικά γρήγορα και αφήνει λίγα γενια στο πρόσωπο.

Δημοσ.

EXARXEIA_CITY για στείλε λίγο σε πμ γιατί ψάνχω και εγώ μηχανή να αφήνει λίγο γενάκι αλλά δεν ξέρω τι να πάρω!

Πάντως υπάρχουν ξυριστικές Philips, Braun που έχουν από κάτω δοχειάκι να μαζεύει τις τρίχες. Είναι από τα ακριβά μοντέλα ωστόσο

Δημοσ.

Πιστεύω οτι αυτές που βγάζουν την ενυδατική θα είναι οι καλύτερες,γιατί κλασικές που έχω δοκιμάσει είναι καλύτερες στο να ερεθίζουν κ να καίνε το δέρμα παρά στο ξύρισμα. Συνταγή της επιτυχίας πάντως αν παραμείνεις στο ξυράφι είναι ένας καλός αφρό κ καλό ξυραφάκι.

Κάνεις ένα ζεστό ντούζ το πρωί,μετά κατευθείαν αφρό ή Gel Nivea sensitive και μία Mach 3 turbo κ ξυρίζεσαι μέσα σε χωρίς υπερβολή 3-4 λεπτά.Παίζει τρελό ρόλο ο αφρός κ τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους,ακόμα κ κάτι μάρκες του Ισραήλ.Από εμπειρία απέφυγε τους Gillete αφρούς. Όσο καλά είναι τα ξυραφάκια τους,τόσο χάλι είναι οι αφροί τους, λες κι έχουν κόλλα μέσα για να σε καθυστερεί στο ξύρισμα.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα πάρω μάλλον μια Philishave και θα την βάλω στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, έτσι να βρίσκεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...