FUNKER_3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας..... θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για τα ιεκ..........αξιζει δηλαδη να πας σε ενα δημοσιο ιεκ?η πιστοποιηση ειναι ευκολο θεμα? ποσα χρονια φοιτεις?πρεπει μετα να κανεις για ενα χρονικο διαστημα πρακτικη?και αν ναι σε βρισκουν αυτοι δουλεια για την πρακτικη οπως στον οαεδ? εχω ακουσει οτι καλα τμηματα ειναι της επανωμης και του λαγκαδα στο τομεα πληροφορικης και λογιστηριου........εσεις τι προτεινεται? οποιος γνωριζει κατι γυρω απο ιεκ ας γραψει εδω η' ας στειλει πμe
snik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ειναι αναλογος που θα πεσεις, υπαρχουν και ιεκ που γινεται μαθημα και αλλα που γινεται μονο χαβαλες (τα περισσοτερα). Να ξερεις οτι μονο με τα μαθηματα της σχολης δεν θα κανεις κατι, πρεπει να ψαχνεσαι και μονος σου στο αντικειμενο που σπουδαζεις. Ο χρονος φοιτησης ειναι 2 χρονια και μετα η πρακτικη ειναι 6 μηνες αλλα συνηθως δεν ειναι απαραιτητη και κατα την γνωμη μου δεν αξιζει. Οταν τελειωσεις τα 2 χρονια φοιτησης κανεις το βιογραφικο σου το καταθετεις και επιλεγουν τους καλυτερους και τους στελνουν σε μερικες εταιριες που συνεργαζονται αλλα απο λεφτα δεν αξιζει γιατι αν θυμαμαι καλα ειναι 6 μηνες και παιρνεις συνολικα 450 η 650 ευρω. Το καλο με τα ιεκ ομως ειναι οτι επειδη οι καθηγητες εργαζονται πανω στο αντικειμενο και συνηθως το ιεκ το εχουν σαν 2η δουλεια μπορουν να σε βαλουν σε καμια δουλεια αν δειξεις ενδιαφερων και τα πηγαινεις καλα με τα μαθηματα. τωρα αν θες τιποτα αλλο εδω ειμαστε...
FUNKER_3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 α και κατι τελευταιο..........ποσες ωρες περιπου γινεται μαθημα την ημερα?
Budweiser Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αυτό που ρωτάς θα εξαρτάται απο τη σχολή σου. Πάντως δες και αυτό: http://www.oeek.gr/index2.html Αριστερά έχει μία μπάρα που συμπεριλαμβάνει τα ΙΕΚ δημόσια και ιδιωτικά. Ίσως βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
FUNKER_3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 οκ......αλλα καποιος που εχει τελειωσει ιεκ ας μας πει σε ποια σχολη εχει παει και ποσες περιπου ωρες εκανε την ημερα πληροφοριακα
tolis_01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 οκ......αλλα καποιος που εχει τελειωσει ιεκ ας μας πει σε ποια σχολη εχει παει και ποσες περιπου ωρες εκανε την ημεραπληροφοριακα Εγώ που είχα πάρει τηλέφωνο και ρώτησα (στο ξυνή και στο ακμή, για τεχνικός δικτύων) μου είπαν για 5 ώρες την ημέρα (πολλές μου φάνηκαν). Τελικά δεν ξέρω αν θα πάω για διάφορους λόγους.
FUNKER_3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 καθε χρονο βγαινουν διαφορετικες ειδικοτητες σε καθε σχολη?μπορει να μπει μια καινουργια ειδικοτητα πχ του χρονου?
tolis_01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 για τι ειδικοτητα ρωτησες? Τεχνικός δικτύων (το έγραψα και πιο πάνω). καθε χρονο βγαινουν διαφορετικες ειδικοτητες σε καθε σχολη?μπορει να μπει μια καινουργια ειδικοτητα πχ του χρονου? Νομίζω πως δεν αποκλείεται. Αλλά ήδη υπάρχουν αρκετές.
kazak-hool Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 εγω πιστευω οτι τα δημοσια ιεκ ειναι πολυ χαλια και οσα ασχολουνται με υπολογιστες λογιστικη κλπ. ενας φιλος μου τελειωσε δυκτια και δεν ηξερε τι ειναι το φορματ λολ. σαχλαμαρες θα πειτε αλλα αυτες οι λεπτομερειες το κανουν ανυπαρκτο το ιεκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.