Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 πάλι καλά να λες που δεν άκουσες για ραδιενέργεια
SpY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 • Στο λεωφορείο η ακτινοβολία πολλαπλασιάζεται. Μπορείς να μας επισυνάψεις ή να δώσεις κάποιο Link από μια έγκυρη μελέτη που να αποδεικνύει αυτό? Η απλά επειδή το είπε ο Αφτιας/Λιακοπουλος/Μενεγάκη ισχυει ?
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 • Στο λεωφορείο η ακτινοβολία πολλαπλασιάζεται. Μπορείς να μας επισυνάψεις ή να δώσεις κάποιο Link από μια έγκυρη μελέτη που να αποδεικνύει αυτό? Η απλά επειδή το είπε ο Αφτιας/Λιακοπουλος/Μενεγάκη ισχυει ? Ωπα ωπα, αν το ειπε ο Αυτιας τοτε αλλαζει, αρχιζω να το πιστευω. Α αν κιολας μου πεις σε ποια μαγνητοσκοπημενη συνεντευξη επερνε συνεντευξη, τοτε μπαινουμε σε ενα σωστο δρομο :lol:
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ουπς, ατοπο;Απο τη μια μιλατε με σιγουρια για την ακτινοβολια που θα φατε μεσα στο λεωφορειο, και την αναλυετε κιολας, στο οτι μεσα στο λεωφορειο ειναι ισχυροτερη για τον α' και τον β' λογο, και στο καπακι ερχεσαι και λες οτι δεν ξερουν ουτε οι επιστημονες; Δηλαδη τοση σιγουρια μεχρι τωρα ποιος σας την εδωσε, ο Λιακοπουλος και οι εξωγηινοι; Το περίμενα αυτό το σχόλιο αλλά όχι από σένα. Είναι γνωστό ότι εμπεριστατωμένες επιστημονικές αποδείξεις για την επίδραση της ακτινοβολίας δεν έχουμε και το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές. Επειδή όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα για διάφορους λόγους δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε και πειραματόζωα. Εσύ μπορείς να μου εγγυηθείς πως η ακτινοβολία δεν κάνει κακό και πως στο λεωφορείο δεν πολλαπλασιάζεται? Επειδή εγώ πιστεύω πως κάνει μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, επίτρεψε μου να θέλω να την αποφεύγω όσο μπορώ.
alex89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Κατερίνα και οι δύο προτάσεις έχουνε τη λέξη "ρε". Λένε οι γυναίκες "ρε"; Αφού η κρίση σου είναι αυστηρή σχετικά με τη συμπεριφορά των άλλων, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως το "ρε" δεν το λένε οι γυναίκες. Χρειάζεται να θέλω να καταλήξω κάπου όταν ένας θέλει να δείρει ένα άτομο που μιλάει σε δημόσιο χώρο δυνατά στο κινητό του; Έχω την εντύπωση πως αυτή η στάση, η επιθυμία η ανεκπλήρωτη μιλάει από μόνη της. Ζητάς να μην ψάχνει ο άλλος σε έναν να βρει μια λέξη για να πιαστεί από αυτήν και να σε κρίνει, όταν η δική σου κρίση, είναι αυστηρή για τους άλλους. Ξέχασα για τα σκυλάδικα που νομίζεις πως το πήρα βαριά. Δεν πήρα βαριά το γεγονός πως μου αρέσουν τα σκυλάδικα. Από μικρός είμαι με το λαό και όχι με τη High Society, που θεωρεί τα μπουζουξίδικα ως σκυλάδικα. Παλιά τους ρεμπέτες και τα ρεμπετάδικα η ίδια κοινωνική τάξη, τα θεωρούσε μπανάλ (ας μιλήσω και εγώ λίγο τη γλώσσα τους) και σήμερα σε αυτά τα μπανάλ μέρη πηγαίνει. Απλώς επεσήμανα το υποτιμητικό σου ύφος. Σε μία κοινωνία οπωσδήποτε κάποιοι ενοχλούν και κάποιοι ενοχλούνται. Οποιαδήποτε ακραία αντίδραση, ή στάση, πιστεύω πως κάνει τα κακώς γραμμένα κείμενα της κοινωνίας μας, χειρότερα. Το κλείνω εδώ το θέμα
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε με κούρασες. Θα μιλήσουμε και για μαγειρική? Θα το κλειδώσει κανείς?
teo64x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πληροφοριακά, μπορεί μεν να μην έχουν γίνει έρευνες σε αρκετό βάθος χρόνου, αλλά γενικώς έχουν γίνει έρευνες, δείχνουν κάποια πράγματα, και κυρίως υπάρχουν και κάποια καημένα standards για τις συσκευές, για να έχουμε μια ιδέα του αν το να κινείσαι σε ένα χώρο με κινητά τηλέφωνα είναι σαν να παίζεις σε post-apocalyptic RPG. Δεν ξέρω, μπορεί όλοι να πήρατε τομέα Τηλεπικοινωνιών στο Πολυτεχνείο, αλλά λίγο πριν φτάσεις εκεί έχεις κατακτήσει την απαραίτητη λογική του πρώτα να εξακριβώνεις αν στέκει αυτό για το οποίο εκνευρίζεσαι με το διπλανό σου και μετά να εκνευριστείς, όχι ανάποδα. Τέλος πάντων, εγώ λέω να χαλαρώσουμε όλοι λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 την απαραίτητη λογική του πρώτα να εξακριβώνεις αν στέκει αυτό για το οποίο εκνευρίζεσαι με το διπλανό σου και μετά να εκνευριστείς, όχι ανάποδα. τι εθνικότητας είστε κύριε? σίγουρα όχι Έλληνας!
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πληροφοριακά, μπορεί μεν να μην έχουν γίνει έρευνες σε αρκετό βάθος χρόνου, αλλά γενικώς έχουν γίνει έρευνες, δείχνουν κάποια πράγματα, και κυρίως υπάρχουν και κάποια καημένα standards για τις συσκευές, για να έχουμε μια ιδέα του αν το να κινείσαι σε ένα χώρο με κινητά τηλέφωνα είναι σαν να παίζεις σε post-apocalyptic RPG. Sorry για το επιπεδό μου αλλά δεν ξέρω τί είναι το post-apocalyptic RPG. Καλό είναι αυτό που λες ή κακο? Εγώ πάντως έχω ακούσει για έρευνες που λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνα τα κινητά και για άλλες που λένε το αντίθετο. Δεν ξέρω, μπορεί όλοι να πήρατε τομέα Τηλεπικοινωνιών στο Πολυτεχνείο, αλλά λίγο πριν φτάσεις εκεί έχεις κατακτήσει την απαραίτητη λογική του πρώτα να εξακριβώνεις αν στέκει αυτό για το οποίο εκνευρίζεσαι με το διπλανό σου και μετά να εκνευριστείς, όχι ανάποδα. Στην περίπτωση μας ρε συ έχουν γίνει έρευνες που λένε ότι δεν κάνουν κακό, άλλες που λένε το αντίθετο και γενικά επικρατεί ένα χάος. Έχω ακούσει ότι οι εταιρείες κινητών θάβουν τις έρευνες ή προωθούν έρευνες που λένε ότι τα κινητά δεν κάνουν κακό. Έτσι στην χαώδη αυτή κατάσταση επίτρεψε μου να ανησυχώ και να αγχώνομαι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Δεν θα απαγόρευα βέβαια σε κανέναν να μιλήσει στο κινητό αλλά λίγο μέτρο δεν βλάπτει. Εξάλλου πέρα από την υγεία είναι και ακαλαίσθητο και γελοίο να αερολογείς 30 min στο κινητό μέσα στο λεωφορείο και να σε ακούνε όλοι. Τέλος πάντων, εγώ λέω να χαλαρώσουμε όλοι λίγο. Ναι τώρα που είμαστε ontopic επιτελους ας χαλαρώσουμε.
Praetorianos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Με πειράζουν και τα 2. Ως προς την φλυαρία θεωρώ άτομα χαμηλού επιπέδου αυτά που επιδίδονται σε αυτήν δημοσίως. Ως προς την ακτινοβολία που είναι και το σημαντικότερο εξοργίζομαι και ασφυκτιώ που την δέχομαι για να πει η άλλη για τον λέλο. έχω και το δικαίωμα να μην θέλω να ακούω μουσική εκείνη την ώρα Θεωρείς χαμηλού επιπέδου τα άτομα που συνομιλούν στο λεωφορείο? Δηλαδή ή θα έπρεπε να βγάλουν τον σκασμό ή θα πρέπει να μιλάνε για κβαντομηχανική ξέρω γω για να έχουν την άδεια σου? Και ποιος σου είπε ότι είναι δικαίωμα σου να μην θέλεις μουσική σε δημόσιο χώρο? Τι να γίνει ούτε εγώ συμφωνώ αλλά όσο το σύστημα μας, δίνει το δικαίωμα σε κάθε ένα να εκφράζει την άποψη του, όσο στρεβλή κι αν είναι, πρέπει να το ανεχτώ κι αυτό. Η ακτινοβολία είναι ένας λόγος για να παρθούν μέτρα σχετικά με τα κινητά σε επικίνδυνους χώρους (οχήματα, ασανσέρ, κτλ)Με ενοχλεί και το ασύρματο δίκτυο. Το δικό μου κινητό εκπέμπει και προσπαθώ να αποφεύγω να μιλάω, δεν είναι λόγος αυτός να τρώω και την ακτινοβολία των άλλων, εγώ προσπαθώ να μην μιλάω μπροστά σε άλλους πολύ ώρα. Σε ενοχλεί η ακτινοβολία ακόμα και από ασύρματα δίκτυα? Η λύση είναι μια, μετακόμιση. Μόνιμη. Μακριά. Ξέχασα για τα σκυλάδικα που νομίζεις πως το πήρα βαριά. Δεν πήρα βαριά το γεγονός πως μου αρέσουν τα σκυλάδικα. Σε μία κοινωνία οπωσδήποτε κάποιοι ενοχλούν και κάποιοι ενοχλούνται. Οποιαδήποτε ακραία αντίδραση, ή στάση, πιστεύω πως κάνει τα κακώς γραμμένα κείμενα της κοινωνίας μας, χειρότερα. Το κλείνω εδώ το θέμα Ως προς το αξιομίσητοι, πολύ σοβαρά παίρνεις τις λέξεις, αντιπαθητικοί εννοούσα.Ως προς τα σκυλοτράγουδα πάλι πολύ βαριά το πήρες, ποιος σου είπε ότι υποτιμώ αυτούς που τα ακούνε? Έπρεπε να πω σκυλάδικα δηλαδή? Κυριώς με αστείο τόνο το είπα. Σωστά. Ποιος βλάχος υπονόησε ότι τα ακόλουθα σχόλια είναι υποτιμητικά?: Νόμοι : 1.Όποιος ακούει μπουζουκοτράγουδα είναι άξεστος και βλάχος. 2.Όποιος ακούει ελληνική pop είναι χαζός. 3.Όποιος ακούει έντεχνοτέτοια συστηματικά είναι συναισθηματικά ανώριμος. Διαφωνώ εντελώς, γιατί δηλαδή η προτίμηση σε όπως η μουσικη κάτι να μην αποτελεί αρκετό στοιχείο για τον χαρακτήρα κάποιου?Ως προς να του την λες όντως δεν έχει νόημα. Σαν να λες σε έναν χαζο ότι είναι χαζος. Αν είναι έτσι όσοι πάνε και υπερασπίζονται αυτή την μουσική είναι εντελώς καραγκιόζηδες. Αν και δεν νομίζω να πολυισχύει, σε πολλούς βλάχους αρέσουν πραγματικά. Άφιερομένο απο μια κομπλεξικιά στους διαφορετικούς με επίπεδο. Όταν η υποκουλτούρα βαφτίζεται διαφορετικότητα για να ικανοποιήσουμε την βλαχιά που μας διέπει μου έρχεται να ξεράσω. Φυσικά και θα σε χαρακτηρίσει σαν άνθρωπο, αφού ο τρόπος διασκέδασης δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου. Οι τέχνες αυτές δεν είναι τόσο διαδεδομένες στον κόσμο όπως η μουσική αλλά και γι αυτές η αντίληψη που έχει ο καθένας αποτελεί κριτήριο βλαχιάς. Η μουσική όμως, που και ο καθένας είναι πιο κοντά και έχει άποψη είναι εύκολο να δείξει το επίπεδο και στοιχεία για τον χαρακτήρα κάποιου. Μήπως θες και να αυτομαστιγωθώ? Μάλλον εννοείς να χαρακτηρίσω τα άτομα που ακούνε αυτά που ακούω. Λοιπόν είναι συναισθηματικά ανώριμοι(λιγό λιγότερο από τους έντεχνους), είναι περισσότερο ενημερωμενοι μουσικά καθώς αυτές τις μουσικές δεν τις βρίσκεις μπροστά σου αλλά πρέπει να καείς και να τις ψάξεις, είναι ψώνια, φιλόδοξοι, πιο φλώροι και συνεσταλμένοι από τους μπουζουκοακροατές αλλά λιγότερα από τους εντεχνους και έχω την εντύπωση πως είναι λίγο πιο έξυπνοι.:-D Ικανοποίηθηκες? Εννοείται πως δεν είναι όλοι 100% έτσι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως το είδος της μουσικής δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα κάποιου. Το βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Όλοι οι μπουζουκόφιλοι μοιάζουν κάπως, οι ροκάδες κι αυτοί (πχ πολλοί έχουν μαλλιά,στοιχείο που δείχνει πράγματα για τον χαρακτήρα τους) και οι έντεχνοι επίσης μοιάζουν μεταξύ τους (και σε αυτούς μπορείς να βρεις μαλλιάδες). Πολλές φορές και από την φάτσα κάποιου μπορώ να καταλάβω την μουσική που ακούει. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Οπότε πλέον διαπίστωσες πως είμαι μια αγενής υποκρίτρια που δεν έχει δικαίωμα να ενοχλείται από τους άλλους. Πολύ δομημένη σκέψη. Με βάση τα από πάνω και αυτό βγαίνουν πολύ ασφαλή συμπεράσματα. Κατ' εμέ τουλάχιστον. Εσύ μπορείς να μου εγγυηθείς πως η ακτινοβολία δεν κάνει κακό και πως στο λεωφορείο δεν πολλαπλασιάζεται? Επειδή εγώ πιστεύω πως κάνει μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, επίτρεψε μου να θέλω να την αποφεύγω όσο μπορώ. Οι μέχρι τώρα μελέτες πάντως δείχνουν το αντίθετο. Αν εσύ βαριέσαι να τις διαβάσεις και σου αρκεί η εξήγηση των chain letters ή των Αυτιάδων είναι δικό σου πρόβλημα. Οπότε εσύ είσαι λάθος, εσύ είσαι στο περιθώριο, εσύ πρέπει να μας ανεχτείς. ΥΓ Σόρρυ εγώ έλειπα από τον χορό, θα χαλαρώσω σε λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Praetoriane με απογοητεύεις, ξέχασεις να πεις για αυτό... Ρε με κούρασες. Θα μιλήσουμε και για μαγειρική?Θα το κλειδώσει κανείς? όταν δλδ δεν συμφωνούμε με τον OP πρέπει να τρώει λουκέτο το topic?
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Praetoriane με απογοητεύεις, ξέχασεις να πεις για αυτό...όταν δλδ δεν συμφωνούμε με τον OP πρέπει να τρώει λουκέτο το topic? Αφού έτσι επιθυμεί ΡΕ, αμφισβητείς κάτι? Πάντως τόσα χρόνια φυσική πρώτη φορά μαθαίνω για ακτινοβολίες που ενισχύονται με την κίνηση και που παίζουν πινγκ πονγκ μέσα σε λεωφορεία και ασανσέρ. Είμαστε πολύ μπροστά εδώ στο Insomnia.
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 όταν δλδ δεν συμφωνούμε με τον OP πρέπει να τρώει λουκέτο το topic? Γνωστή τακτική της κατερίνας. Σε ο,τι τόπικ έχει ανοίξει, το ίδιο κάνει, τώρα θα τη μάθουμε;
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ω ρε γλέντια... Θεωρείς χαμηλού επιπέδου τα άτομα που συνομιλούν στο λεωφορείο? Δηλαδή ή θα έπρεπε να βγάλουν τον σκασμό ή θα πρέπει να μιλάνε για κβαντομηχανική ξέρω γω για να έχουν την άδεια σου? Και ποιος σου είπε ότι είναι δικαίωμα σου να μην θέλεις μουσική σε δημόσιο χώρο? Sorry αν εκτιμας αυτούς που μιλάνε δυνατά στο κινητό για ώρα στο λεωφορείο και λένε τα προσωπικά σε ύφος επίδειξης. Εγώ δεν τα συμπαθώ αυτά τα άτομα και το εξέφρασα. Πειράζει? Σε ενοχλεί η ακτινοβολία ακόμα και από ασύρματα δίκτυα? Η λύση είναι μια, μετακόμιση. Μόνιμη. Μακριά. Ε ναι με ενοχλεί αλλα προφανώς δεν γίνεται να την αποφύγω. Στο σπίτι όμως πχ δεν έχω, θα μου πεις έχει ο γείτονας αλλά τι να κάνουμε. Ότι μπορούμε να αποφύγουμε είναι καλό παντως. Επειδή δεν μπορώ να αποφύγω το ένα πρέπει να ανεκτώ το άλλο? Γιατί να πρέπει να απαντάω στα αυτονοήτα? Σωστά. Ποιος βλάχος υπονόησε ότι τα ακόλουθα σχόλια είναι υποτιμητικά?: ------------------------------------------------------------------------------------------------ Με βάση τα από πάνω και αυτό βγαίνουν πολύ ασφαλή συμπεράσματα. Κατ' εμέ τουλάχιστον. Οι μέχρι τώρα μελέτες πάντως δείχνουν το αντίθετο. Αν εσύ βαριέσαι να τις διαβάσεις και σου αρκεί η εξήγηση των chain letters ή των Αυτιάδων είναι δικό σου πρόβλημα. Οπότε εσύ είσαι λάθος, εσύ είσαι στο περιθώριο, εσύ πρέπει να μας ανεχτείς. ΥΓ Σόρρυ εγώ έλειπα από τον χορό, θα χαλαρώσω σε λίγο. Τρελή αποκάλυψη έκανες ανατριχιάσαμε. Είχα διασκεδάσει πολύ τότε με κάποιους που νευρίαζαν. Η άποψη μου για την μουσική είναι του post που ξέθαψες αλλά χρειάζεται μια δόση κομπλεξισμου για να το θυμηθεί κάποιος και να παρεξηγηθεί για μια παρόμοια λέξη που χρησιμοποίησα στο τωρινό θέμα κυρίως για τον αστείο τόνο που δίνει. δεν είχα καμιά όρεξη να προσβάλω στο παρόν ποστ τα κυνοάσματα, χαλαρά το είπα όπως θα το έλεγα και προφορικα και δεν θα παρεξηγούνταν κανείς. Ως προς τις μελέτες, δεν βαριέμαι να τις διαβάσω αλλά είναι διφορούμενες και δεν καταληγουν σε βέβαια συμπεράσματα. Σου είπε κανείς ότι βαριέμαι? edit: στον λινκ που πόσταρες γιατί δεν πόσταρες και την απάντησή μου? Δεν κάνεις για τριανταταφυλόπουλος. Praetoriane με απογοητεύεις, ξέχασεις να πεις για αυτό... όταν δλδ δεν συμφωνούμε με τον OP πρέπει να τρώει λουκέτο το topic? Με απογοητεύεις θρες. Τι μοντ θα γίνεις αν τα παίρνεις όλα σοβαρά? θα μας ταραξεις στο μπαν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ---------- Αφού έτσι επιθυμεί ΡΕ, αμφισβητείς κάτι? Πάντως τόσα χρόνια φυσική πρώτη φορά μαθαίνω για ακτινοβολίες που ενισχύονται με την κίνηση και που παίζουν πινγκ πονγκ μέσα σε λεωφορεία και ασανσέρ. Είμαστε πολύ μπροστά εδώ στο Insomnia. α οκ ρε πες το τόσο καιρό ότι δεν ισχύουν αυτά και ανησυχούσα. ειδικά για το ασανσέρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.