Praetorianos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά σε πειράζει η απέραντη φλυαρία στο λεωφορείο αλλά όταν έκανε την τρίπλα ο teo σε πειράζει τελικά η ακτινοβολία που δέχεσαι? Κι εγώ μπαίνω σε λεωφορεία ρε γμτ αλλά αν είναι πολύ στριμόκωλα δεν μιλάει κανείς γιατί δεν έχει που να βάλει το κινητό, κι αν δεν είναι τόσο στριμόκωλα πας λίγο παρακάτω.
Budweiser Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορώ απαραίτητα, αν ήξερες από λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα καταλάβαινες. Γιατί καλέ? Τι έχουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ? Εγώ όταν είχα έρθει τα θεώρησα πολύ σωστά! Σου λένε ακόμα και την επόμενη στάση..!
teo64x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν έλεγα. Αλήθεια. Τέλος πάντων. Αν δε βαριέστε δώστε και καμιά πληροφορία παραπάνω για την ακτινοβολία από απόσταση, την ακτινοβολία εν κινήσει και την ακτινοβολία σε μέσα μεταφοράς.
alex89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θα φταίω εγώ αν την ώρα που η ανυποψίαστη θείτσα ή η χαζογκόμενα (γιατί συνήθως γυναίκες το κάνουν) αναλύει το νέο της χτένισμα μέσω 30λεπτου διαλόγου στο κινητού μέσα στο λεωφορείο πάρω το κινητό και το πετάξω από το παράθυρο? Την άλλη φορά ο διπλανός (ψιλοgay) στο κτελ κάλυψε όλες τις επικοινωνιακές του ανάγκες στην 6ωρη διαδρομή. Τι φταίω εγώ να τρώω την ακτινοβολία τους και επίσης τι φταίω να ακούω τις βλακείες τους επί τόση ώρα. Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται η ομιλία στο κινητό στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το κάπνισμα? Άλλο για μια ανάγκη και άλλο να μιλάς μισή ώρα. Επίσης απορώ πως δεν ντρέπονται να μιλάνε μπροστά σε τόσο κόσμο και να λένε τις βλακείες που λένε (έλα καίτη τα μαθες? ο τακης χώρισε την μαίρη) Αν αυτές οι όπως απαξιωτικά τις χαρακτηρίζεις γυναίκες, δε συζητούσαν στο κινητό, αλλά συζητούσαν μεταξύ τους, αν ήτανε δηλαδή παρέα δύο γυναίκες στο λεωφορείο και τα λέγανε μιλώντας δυνατά, θα τις έδερνες; Γιατί το να πετάξεις το κινητό του άλλου, αποτελεί μία πράξη βίας. Σχετικά με το νεαρό που μάλλον και αυτόν απαξιωτικά χαρακτήρισες ως ψιλοgay, υπάρχει ο αξιοπρεπής χαρακτηρισμός του ομοφυλόφιλου (δεν είμαι προσωπικά, όταν όμως δε με προκαλούν, τους σέβομαι όπως τον καθένα). Η έννοια του δημόσιου χώρου για εσένα που σταματάει και που αρχίζει; Δηλαδή πιστεύεις πως μπορείς σε ένα δημόσιο χώρο να επιτρέπεις ή να απαγορεύεις σε κάποιον να μιλάει, όπως θα έκανες στο σπίτι σου, όπου είναι ιδιωτικός χώρος; Ασφαλώς αν υπάρχουν βωμολοχίες η αγανάκτηση και η προσβολή της προσωπικότητάς σου, είναι δικαιολογημένη. Όμως ομιλόμετρο (όπως λέμε παρκόμετρο που μετρά το χρόνο στάθμευσης του αυτοκινήτου) ακόμη ο νομοθέτης δεν έχει ορίσει. Σχετικά με την ακτινοβολία των απλών πολιτών, ενοχλείσαι από αυτή. Στο αεροδρόμιο που υπάρχει ασύρματο δίκτυο δεν ενοχλείσαι; Επίσης το δικό σου κινητό όταν μιλάς δεν εκπέμπει ακτινοβολία; "Ο Τάκης χώρισε με τη Μαίρη". Γιατί να ντραπεί κάποιος να το πει; Για χωρισμό μίλησε τη στιγμή που εσύ μπορεί εκείνη την ώρα να πεις στη φίλη σου τη γνωστή λέξη "μαλάκα". Μήπως υπάρχει τελικά κάποια υποκρισία μέσα μας, όταν στηλιτεύουμε τη συμπεριφορά των άλλων, όταν την ίδια στιγμή δεν απέχουμε και πολύ με τη δική μας; Και εμείς μπορεί να έχουμε γίνει ενοχλητικοί σε άλλους με χαρακτηρισμούς, με δυνατή φωνή ή με τις νευρωσικές αντιδράσεις μας, αλλά από ευγένεια η άλλοι να μη μας το επισημαίνουν. Είδα και έναν ακόμη χαρακτηρισμό για όσους μιλάνε δυνατά: "αξιομίσιτοι". Κακό είναι το συναίσθημα του μίσους και κάποιες φορές δύσκολα τιθασεύεται. Σχετικά με τα "σκυλοτράγουδα" αν θυμάμαι καλά, τι να κάνουμε; Άλλοι ακούνε αυτά, άλλοι ακούνε κλασική μουσική, άλλοι αρέσκονται να ακούνε φλογέρα. Και πάλι όμως, το στοιχείο της υποτίμηση κάποιων ανθρώπων για τις προτιμήσεις τους, είναι έντονο στο σχολιασμό σου. Η ζωή ξέρεις καμία φορά μας δίνει μια κατραπακιά και μας προσγειώνει άσχημα στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη μας συνθλίβει.
Mika Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Και φυσικα ψηνει τους εγκεφαλους που ειναι αναμεσα στους τοιχους. αυτες οι επιστημονικες (αν)ακριβειες καλο ειναι να τεκμηριόνονται ή να αποφευγονται
nikos_e34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θα φταίω εγώ αν την ώρα που η ανυποψίαστη θείτσα ή η χαζογκόμενα (γιατί συνήθως γυναίκες το κάνουν) αναλύει το νέο της χτένισμα μέσω 30λεπτου διαλόγου στο κινητού μέσα στο λεωφορείο πάρω το κινητό και το πετάξω από το παράθυρο? Την άλλη φορά ο διπλανός (ψιλοgay) στο κτελ κάλυψε όλες τις επικοινωνιακές του ανάγκες στην 6ωρη διαδρομή. Τι φταίω εγώ να τρώω την ακτινοβολία τους και επίσης τι φταίω να ακούω τις βλακείες τους επί τόση ώρα. Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται η ομιλία στο κινητό στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το κάπνισμα? Άλλο για μια ανάγκη και άλλο να μιλάς μισή ώρα. Επίσης απορώ πως δεν ντρέπονται να μιλάνε μπροστά σε τόσο κόσμο και να λένε τις βλακείες που λένε (έλα καίτη τα μαθες? ο τακης χώρισε την μαίρη) 1) ανυποψίαστη θείτσα = τι πρέπει να υποψιαστεί η θείτσα?ότι υπάρχει μια κατερίνα στο λεοφωρείο και πρέπει να σταματήσει να μιλάει στο τηλέφωνο επείδη η κατερινούλα μας τσαντίζεται με το παραμικρό? τη λέξη χαζογκόμενα,ψιλογκέι και δεν ξέρω τι άλλο δείχνουν χαμηλό επίπεδο δικό σου παρά των άλλων. όσο για την ακτινοβολία την κακιά τη ραδιενεργή λόγω της οποίας πολύς κόσμος παθαίνει λευχαιμία, κίτρινο πυρετό, ανεμογκάστρη κ.ο.κ. (δές άλλο τόπικ) μην ανυσηχείς δεν παθαίνεις τίποτα.. δες στο νέτ, διάβασε κανα άρθρο του ουκιπέντια Εννοείται πως είναι δικαίωμα του άλλου να μιλάει στο κινητό του μέσα στο λεωφορείο (δυστυχώς). Εγώ επισήμανα την έλλειψη σεβεσμού προς τον συνεπιβάτη και τον βλακώδη χαρακτήρα τους που δεν ντρέπονται να συζητάνε τα προσωπικά τους εν κοινώ. Εδώ είναι βαλκάνια ρε. Κλαρίνο και τζατζίκι (το 2ο καλό). borat καταστάσεις. Έχω ακούσει ότι σε κινούμενο όχημα είναι μεγαλύτερη, χωρίς να μπορω να ξέρω. Πάντως και στο μπαράκι θα με πέιραζε αλλά εκεί θα είχα την δυνατότητα να πάω παραπέρα, τουλάχιστον στα 1-2 m. Απορώ τι φταίει και πιθηκοποιηθήκαμε. any ideas? (η τουρκοκρατία πχ?) Κι αυτά είναι πολύ εκνευριστικά... Δεν καπνίζω ούτε σε ιδιωτικούς ούτε σε δημόσιους χώρους, δεν κορνάρω, δεν ενοχλώ. Και μουσικη δεν βάζω δυνατά στο σπίτι. Μισώ θανάσινα τα μηχανάκια - κομπρεσέρ. Ναι, κυρίως ο Έλληνας πολίτης. Είναι, εξαρτάται και από την μουσική τους βέβαια (έχω πετύχει σκυλοτράγουδα στις 7 το πρωί) +1 Μπα καμία σχέση, τα κακαρίσματα είναι πολύ πιο εκνευριστικά και λόγω έντασης και για ψυχολογικούς λόγους, Στο λεωφορείο η ακτινοβολία πολλαπλασιάζεται. Στο λεωφορείο δεν μπορείς πάντα να κρατήσεις απόσταση 1 m. Κινητό έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ για χαζοσυζητήσεις ωρών, ούτε το χρησιμοποιώ για ώρα υπο παρουσία άλλων. και φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να μιλάει στο λεοφωρείο και να αναλύει το ντέρτι του..τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. σε δημόσιους χώρους όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε εφ'όσον δεν περνάμε κάποια όρια συμπεριφοράς που να θίγουν τον άλλο. δεν κατάλαβα, που σε έθιξε ο γκέι, η "ανυποψίαστη θείτσα" και η χαζογκόμενα? Μου διέφυγε... : Αυτοί που μιλάνε δυνατά μεταξύ τους και λενε προσωπικά ή βλακείες είναι εξίσου αξιομίσητοι. Όμως στο κινητό υπάρχει και ο παράγοντας υγεία. (οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τα συναφή στους χαζοδιαλόγους είναι το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι του θέματος, ο θεός και η πάολα που κολάνε?) Αυτοί που μιλάνε δυνατά μεταξύ τους και λενε προσωπικά ή βλακείες είναι εξίσου αξιομίσητοι. Όμως στο κινητό υπάρχει και ο παράγοντας υγεία. (κοιτα από την στιγμή που το παθαίνω το κακό ε ας είχε και ανοιχτή ακρόαση να γινόνταν τουλάχιστον πιο ενδιαφέρον) Δεν μπορώ απαραίτητα, αν ήξερες από λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα καταλάβαινες. αυτες οι επιστημονικες (αν)ακριβειες καλο ειναι να τεκμηριόνονται ή να αποφευγονται αξιομίσητοι, ανυποψίαστη θεία, χαζογκόμενα, μπόρατ καταστάσεις, κλαρίνα κλπ υποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της υπόθεσης βρίσκεται αλλού και όχι στα κινητά. θα πρότεινα επίσκεψη σε ψυχολόγο και μετα σε κανένα δάσκαλο να σε μάθει ελληνική γλώσσα μιας και δεν φταίει η κακομοίρα καθόλου να είσαι τόσο βάναυση μαζί της. ειδάλλως, ενα ποτήρι aceto balsamico θα σου έρθει καλά.
sugata Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 άλλοι πάλι γελάνε όταν η "θείτσα/bimbo/semigay/κοκ" αρχίζει να αναλύει τα προσωπικά του/της μέσα στο λεωφορείο. καταστάσεις "δε μας χε... ρε νταλάρα..." η λύση είναι μια (δυο/τρεις): πάρε φορητό mp3 player, πάρε ιδιωτικό μέσο μεταφοράς, πάρε peuguot 2. το έχεις σκεφτεί ότι ο χ που μιλάει δυνατά, μπορεί να μιλάει σε κάποιον που δεν ακούει καλά;
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Εγώ ενοχλούμε όταν αναπνέει ο άλλος δίπλα μου, τι χρωστάω να τον ακούω? Να απαγορευτεί και αυτό παρακαλώ. no comment Αν κατάλαβα καλά σε πειράζει η απέραντη φλυαρία στο λεωφορείο αλλά όταν έκανε την τρίπλα ο teo σε πειράζει τελικά η ακτινοβολία που δέχεσαι? Με πειράζουν και τα 2. Ως προς την φλυαρία θεωρώ άτομα χαμηλού επιπέδου αυτά που επιδίδονται σε αυτήν δημοσίως. Ως προς την ακτινοβολία που είναι και το σημαντικότερο εξοργίζομαι και ασφυκτιώ που την δέχομαι για να πει η άλλη για τον λέλο. Κι εγώ μπαίνω σε λεωφορεία ρε γμτ αλλά αν είναι πολύ στριμόκωλα δεν μιλάει κανείς γιατί δεν έχει που να βάλει το κινητό, κι αν δεν είναι τόσο στριμόκωλα πας λίγο παρακάτω. Οι καθούμενοι μπορύν να μιλάνε άνετα στο κινητό και διπλανοί όρθιοι ή καθούμενοι να μην έχουν χώρο να μετακινηθούν. Μου έχει τύχει πολλές φορές, αλλιώς σιγά να μην καθόμουν δίπλα. Γιατί καλέ?Τι έχουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ? Εγώ όταν είχα έρθει τα θεώρησα πολύ σωστά! Σου λένε ακόμα και την επόμενη στάση..! Σε ορισμένα επικρατούν συνθήκες κονσέρβας με σαρδλελες. η λύση είναι μια (δυο/τρεις): πάρε φορητό mp3 player, πάρε ιδιωτικό μέσο μεταφοράς, πάρε peuguot 2.το έχεις σκεφτεί ότι ο χ που μιλάει δυνατά, μπορεί να μιλάει σε κάποιον που δεν ακούει καλά; Έχω φορητό mp3, έχω car, δεν έχω peuget όμως έχω και το δικαίωμα να μην θέλω να ακούω μουσική εκείνη την ώρα, να βολεύει να χρησιμοποιήσω bus και να μην θέλω να έχω peugeot. Ως προς τον κουφό, να του μιλήσει εκτός λεωφορείου ή όχι για 30 min , αν και φαίνεται αν μιλάς σε κουφό ή απλά επιδεικνύεσαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:55 ---------- Αν αυτές οι όπως απαξιωτικά τις χαρακτηρίζεις γυναίκες, δε συζητούσαν στο κινητό, αλλά συζητούσαν μεταξύ τους, αν ήτανε δηλαδή παρέα δύο γυναίκες στο λεωφορείο και τα λέγανε μιλώντας δυνατά, θα τις έδερνες; Γιατί το να πετάξεις το κινητό του άλλου, αποτελεί μία πράξη βίας. Θα ήθελα να τις δείρω και δεν θα το έκανα όπως και θέλω να πετάξω το κινητό αλλά δεν θα το κάνω. Που θες να καταλήξεις με αυτό? Σχετικά με το νεαρό που μάλλον και αυτόν απαξιωτικά χαρακτήρισες ως ψιλοgay, υπάρχει ο αξιοπρεπής χαρακτηρισμός του ομοφυλόφιλου (δεν είμαι προσωπικά, όταν όμως δε με προκαλούν, τους σέβομαι όπως τον καθένα). Κι εγώ τους σέβομαι απόλυτα, με τον χαρακτηρισμό ήθελα να περιγράψω την θηλοπρεπή συμπεριφορά που μπορεί να έχει και ένας ομοφυλόφιλος και ένας ετεροφυλόφιλος. sorry αν έθιξα κάποιον. Η έννοια του δημόσιου χώρου για εσένα που σταματάει και που αρχίζει; Δηλαδή πιστεύεις πως μπορείς σε ένα δημόσιο χώρο να επιτρέπεις ή να απαγορεύεις σε κάποιον να μιλάει, όπως θα έκανες στο σπίτι σου, όπου είναι ιδιωτικός χώρος; Ασφαλώς αν υπάρχουν βωμολοχίες η αγανάκτηση και η προσβολή της προσωπικότητάς σου, είναι δικαιολογημένη. Όμως ομιλόμετρο (όπως λέμε παρκόμετρο που μετρά το χρόνο στάθμευσης του αυτοκινήτου) ακόμη ο νομοθέτης δεν έχει ορίσει. Ποιος μίλησε για απαγόρευση? Την ενόχληση μου εξέφρασα, πειράζει? Θα μου βάλεις ενοχλησιόμετρο? Σχετικά με την ακτινοβολία των απλών πολιτών, ενοχλείσαι από αυτή. Στο αεροδρόμιο που υπάρχει ασύρματο δίκτυο δεν ενοχλείσαι; Επίσης το δικό σου κινητό όταν μιλάς δεν εκπέμπει ακτινοβολία; Η ακτινοβολία είναι ένας λόγος για να παρθούν μέτρα σχετικά με τα κινητά σε επικίνδυνους χώρους (οχήματα, ασανσέρ, κτλ) Με ενοχλεί και το ασύρματο δίκτυο. Το δικό μου κινητό εκπέμπει και προσπαθώ να αποφεύγω να μιλάω, δεν είναι λόγος αυτός να τρώω και την ακτινοβολία των άλλων, εγώ προσπαθώ να μην μιλάω μπροστά σε άλλους πολύ ώρα. "Ο Τάκης χώρισε με τη Μαίρη". Γιατί να ντραπεί κάποιος να το πει; Για χωρισμό μίλησε τη στιγμή που εσύ μπορεί εκείνη την ώρα να πεις στη φίλη σου τη γνωστή λέξη "μαλάκα". Μήπως υπάρχει τελικά κάποια υποκρισία μέσα μας, όταν στηλιτεύουμε τη συμπεριφορά των άλλων, όταν την ίδια στιγμή δεν απέχουμε και πολύ με τη δική μας; Και εμείς μπορεί να έχουμε γίνει ενοχλητικοί σε άλλους με χαρακτηρισμούς, με δυνατή φωνή ή με τις νευρωσικές αντιδράσεις μας, αλλά από ευγένεια η άλλοι να μη μας το επισημαίνουν. Είδα και έναν ακόμη χαρακτηρισμό για όσους μιλάνε δυνατά: "αξιομίσιτοι". Κακό είναι το συναίσθημα του μίσους και κάποιες φορές δύσκολα τιθασεύεται. Σχετικά με τα "σκυλοτράγουδα" αν θυμάμαι καλά, τι να κάνουμε; Άλλοι ακούνε αυτά, άλλοι ακούνε κλασική μουσική, άλλοι αρέσκονται να ακούνε φλογέρα. Και πάλι όμως, το στοιχείο της υποτίμηση κάποιων ανθρώπων για τις προτιμήσεις τους, είναι έντονο στο σχολιασμό σου. Η ζωή ξέρεις καμία φορά μας δίνει μια κατραπακιά και μας προσγειώνει άσχημα στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη μας συνθλίβει. Δεν λέω λέω δημοσίως την λέξη που λες ούτε έχω αντίστοιχη συμπεριφορά όυτε υποκρίνομαι. Με ξέρεις και τα λες όλα αυτα?? Επίσης μου την σπάνε πολλοί που μιλάνε επίτηδες δυνατά για να ακούγονται... Ως προς το αξιομίσητοι, πολύ σοβαρά παίρνεις τις λέξεις, αντιπαθητικοί εννοούσα. Ως προς τα σκυλοτράγουδα πάλι πολύ βαριά το πήρες, ποιος σου είπε ότι υποτιμώ αυτούς που τα ακούνε? Έπρεπε να πω σκυλάδικα δηλαδή? Κυριώς με αστείο τόνο το είπα. Γιατί τόση κόντρα? Μιλάς στο λεωφορείο δυνατά για τον τάκη και την μαίρη? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:00 ---------- 1) ανυποψίαστη θείτσα = τι πρέπει να υποψιαστεί η θείτσα?ότι υπάρχει μια κατερίνα στο λεοφωρείο και πρέπει να σταματήσει να μιλάει στο τηλέφωνο επείδη η κατερινούλα μας τσαντίζεται με το παραμικρό?τη λέξη χαζογκόμενα,ψιλογκέι και δεν ξέρω τι άλλο δείχνουν χαμηλό επίπεδο δικό σου παρά των άλλων. όσο για την ακτινοβολία την κακιά τη ραδιενεργή λόγω της οποίας πολύς κόσμος παθαίνει λευχαιμία, κίτρινο πυρετό, ανεμογκάστρη κ.ο.κ. (δές άλλο τόπικ) μην ανυσηχείς δεν παθαίνεις τίποτα.. δες στο νέτ, διάβασε κανα άρθρο του ουκιπέντια και φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να μιλάει στο λεοφωρείο και να αναλύει το ντέρτι του..τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. σε δημόσιους χώρους όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε εφ'όσον δεν περνάμε κάποια όρια συμπεριφοράς που να θίγουν τον άλλο. δεν κατάλαβα, που σε έθιξε ο γκέι, η "ανυποψίαστη θείτσα" και η χαζογκόμενα? αξιομίσητοι, ανυποψίαστη θεία, χαζογκόμενα, μπόρατ καταστάσεις, κλαρίνα κλπ υποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της υπόθεσης βρίσκεται αλλού και όχι στα κινητά. θα πρότεινα επίσκεψη σε ψυχολόγο και μετα σε κανένα δάσκαλο να σε μάθει ελληνική γλώσσα μιας και δεν φταίει η κακομοίρα καθόλου να είσαι τόσο βάναυση μαζί της. ειδάλλως, ενα ποτήρι aceto balsamico θα σου έρθει καλά. Δεν σου απαντάω ρε. (έλεος)
sugata Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 στα ποδάρια σου αναφερόμουν έχεις και την επιλογή/δικαίωμα να μην πάρεις λεωφορείο. βολεύει δε βολεύει. ως προς τον κουφό, με κούφανες. εντιτ: με γεια το σεντόνι.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 στα ποδάρια σου αναφερόμουνέχεις και την επιλογή/δικαίωμα να μην πάρεις λεωφορείο. βολεύει δε βολεύει. ως προς τον κουφό, με κούφανες. εντιτ: με γεια το σεντόνι. Φυσικά και την έχω, μια ενόχληση εκφράζω μόνο για την αναισθησία ή επιδειξιομανία μιας μερίδας ανθρώπων. thanks για το σεντόνι
teo64x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το θέμα έγινε ξεκάθαρα πλέον περί ακτινοβολίας, πιστεύω δε θα είμαι οφφτόπικ αν ζητήσω από όποιον γνωρίζει να αναλύσει λίγο τις δηλώσεις περί αυτής.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το θέμα έγινε ξεκάθαρα πλέον περί ακτινοβολίας, πιστεύω δε θα είμαι οφφτόπικ αν ζητήσω από όποιον γνωρίζει να αναλύσει λίγο τις δηλώσεις περί αυτής. Ποιος να ξέρει ρε, ούτε οι επιστήμονες δεν ξέρουν απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά.
alex89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 "Ποιος μίλησε για απαγόρευση? Την ενόχληση μου εξέφρασα, πειράζει? Θα μου βάλεις ενοχλησιόμετρο?" Πολύ καλά έκανες και εξέφρασες την ενόχλησή σου, προσωπικά όχι, δε θα σου βάλω ενοχλησιόμετρο γιατί απλά έχω μάθει να είμαι όσο μπορώ ψύχραιμος. Όμως και αν ενοχλούμουν δε θα σκεφτόμουν αυτό που γράφεις πως σκέφτηκες να κάνεις στις γυναίκες στο λεωφορείο: "Θα ήθελα να τις δείρω και δεν θα το έκανα όπως και θέλω να πετάξω το κινητό αλλά δεν θα το κάνω. Που θες να καταλήξεις με αυτό?" Σε πιστεύω πως δε λες τη λέξη που λένε οι περισσότεροι, όμως σκέφτηκα που έγραψες για κάποιους που δε ντρέπονται να μιλάνε για χωρισμούς από το κινητό. Μετά σκέφτηκα με την ευαισθησία που δείχνεις σε θέματα ηθικής και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, πως απάντησες με τον κάτωθι τρόπο: "Δεν σου απαντάω ρε. (έλεος)" "Ποιος να ξέρει ρε, ούτε οι επιστήμονες δεν ξέρουν απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά." Οπωσδήποτε και δε σε γνωρίζω, όπως και εσύ το ίδιο για εμένα. Όμως μία μορφή ψυχογραφήματος ας πούμε είναι ο γραπτός μας λόγος, όπως και σύμβολα, εικόνες, ζωγραφιές που χρησιμοποιούμε. Εσύ αν δεν κάνω λάθος έχεις μια κοπέλα με ένα πιστόλι που σημαδεύει με άγριο ύφος. Δε ζητώ να απολογηθείς, δικαίωμά σου είναι απόλυτα σεβαστό.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 "Ποιος μίλησε για απαγόρευση? Την ενόχληση μου εξέφρασα, πειράζει? Θα μου βάλεις ενοχλησιόμετρο?" Πολύ καλά έκανες και εξέφρασες την ενόχλησή σου, προσωπικά όχι, δε θα σου βάλω ενοχλησιόμετρο γιατί απλά έχω μάθει να είμαι όσο μπορώ ψύχραιμος. Όμως και αν ενοχλούμουν δε θα σκεφτόμουν αυτό που γράφεις πως σκέφτηκες να κάνεις στις γυναίκες στο λεωφορείο: "Θα ήθελα να τις δείρω και δεν θα το έκανα όπως και θέλω να πετάξω το κινητό αλλά δεν θα το κάνω. Που θες να καταλήξεις με αυτό?" ωραία, εγω θα ήθελα να το κάνω αλλά δεν το κάνω, εσυ δεν θα ήθελες να το κάνεις, μετα? θες να καταλήξεις κάπου? Σε πιστεύω πως δε λες τη λέξη που λένε οι περισσότεροι, όμως σκέφτηκα που έγραψες για κάποιους που δε ντρέπονται να μιλάνε για χωρισμούς από το κινητό. Μετά σκέφτηκα με την ευαισθησία που δείχνεις σε θέματα ηθικής και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, πως απάντησες με τον κάτωθι τρόπο: "Δεν σου απαντάω ρε. (έλεος)" "Ποιος να ξέρει ρε, ούτε οι επιστήμονες δεν ξέρουν απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά." Οπότε πλέον διαπίστωσες πως είμαι μια αγενής υποκρίτρια που δεν έχει δικαίωμα να ενοχλείται από τους άλλους. Πολύ δομημένη σκέψη. (στο 2ο δεν κατάλαβα την αγένεια αλλά κάτι θα ξέρεις) Οπωσδήποτε και δε σε γνωρίζω, όπως και εσύ το ίδιο για εμένα. Όμως μία μορφή ψυχογραφήματος ας πούμε είναι ο γραπτός μας λόγος, όπως και σύμβολα, εικόνες, ζωγραφιές που χρησιμοποιούμε. Εσύ αν δεν κάνω λάθος έχεις μια κοπέλα με ένα πιστόλι που σημαδεύει με άγριο ύφος. Δε ζητώ να απολογηθείς, δικαίωμά σου είναι απόλυτα σεβαστό. Ναι δεν γνωριζόμαστε και ούτε το θέμα μας είναι τι είναι ο καθένας αν δεν το κατάλαβες. Ξεπεράστε κάποιοι την μανία να βρείτε καμιά κακιά για σας λέξη ή λάθος σε αυτά που γράφει ο άλλος για να του την πείτε, λες και αν στον προφορικό λόγο έλεγα ψιλοgay θα ήταν τόσο τράγικό. ***θηκε πάλι το topic.
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ποιος να ξέρει ρε, ούτε οι επιστήμονες δεν ξέρουν απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά. Ουπς, ατοπο; Απο τη μια μιλατε με σιγουρια για την ακτινοβολια που θα φατε μεσα στο λεωφορειο, και την αναλυετε κιολας, στο οτι μεσα στο λεωφορειο ειναι ισχυροτερη για τον α' και τον β' λογο, και στο καπακι ερχεσαι και λες οτι δεν ξερουν ουτε οι επιστημονες; Δηλαδη τοση σιγουρια μεχρι τωρα ποιος σας την εδωσε, ο Λιακοπουλος και οι εξωγηινοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.