Προς το περιεχόμενο

Κινητά και μέσα μαζικής μεταφοράς

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Κατερίνα αγνοεί κάτι όμως. Αν τα κινητά είναι όντως βλαβερά και οι ψιλόγκευ μαζί με τις χαζογκόμενες μιλάνε καθημερινά επί 6 ώρες, μιλάμε για μια massive epic win. Ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι;

No shortage of semi-gays & bimbos. Ένας καταλήγει από καρκίνο (αν πιστεύει τις σχετικές έρευνες, reverse placebo effect κλπ), δέκα ξεφυτρώνουν... :P

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ήταν πολύ σκληρό. Αναρωτιέμαι αν θα κοιμηθείς το βράδυ από τις τύψεις. :P

Προτιμώ τη λέξη "ρεαλιστικό". Τύψεις για ποιο πράμα; Που δεν τους βοηθάω πληρώνοντας τους τη σύνδεση;

No shortage of semi-gays & bimbos. Ένας καταλήγει από καρκίνο (αν πιστεύει τις σχετικές έρευνες, reverse placebo effect κλπ), δέκα ξεφυτρώνουν... :P

Υπάρχει ελπίδα, hiv, ατυχήματα σε κομμωτήρια, ναρκωτικά...

Δημοσ.
Oh fuck, δεν είπα ότι μου φαίνονται ανούσια, το σκεπτικό με το οποίο άνοιξες το topic παρουσίασα. Προσωπικά συνήθως δε με νοιάζει, όσο περισσότερες μαλακιούλες λένε τόσο περισσότερο το διασκεδάζω.

Εγώ βασικά κατάλαβα ότι σου τη σπάει το να λέει ο καθένας τα πιο προσωπικά του χωρίς να νοιάζεται αν ο διπλανός του θέλει να τα ακούσει, ότι ο teo64x υπενθύμισε ότι ο τυχαίος Παπαρούλης διπλανός σου δεν είναι η μοναδική πηγή θορύβου και ότι μετά μπήκε στη μέση η ακτινοβολία. Κάνω λάθος;

Ναι κάνεις, από την αρχη είπα ότι μου την σπάει που λένε δημόσια τα προσωπικά τους και παρόμοιες βλακείες (τάκης - μαιρη) και μάλιστα επιδεικτικά και ότι μου την σπάει που τρώω και την ακτινοβολία τους.δες

Το αν είναι η όχι η μοναδική θορύβου δεν μας νοιάζει, για τα λεωφορεία λέμε τώρα.

Παλιά κινητά είχαν μόνο όσοι έκαναν μπίζνες, τώρα έχουν και τα αγέννητα μωρά. Φάε λίγο καπιταλισμό ακόμα.

όταν το μέσο επικοινωνίας γίνεται καταναλωτικό αγαθό και αξεσουάρ αυτά είναι τα επακόλουθα...

Προσωπικά πάντως, προτιμώ να ταξιδεύω μαζί με πυλώνες και 2 τσουβάλια ουράνιο στο λεωφορείο, παρά με φωνακλάδικα δίποδα. Οπότε γενικά είμαι με την κατερίνα (αναφορικά με το 1ο ποστ) αλλά δίχως διαχωρισμό ανάμεσα σε κρυφογκέη και χαζογκόμενες και δεν ξέρω και 'γω, στον καιάδα όλοι.

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις

Το να απαλλαγούμε απ' όλους αυτούς δε γίνεται όμως άρα σε περίπτωση που δε μας αρέσει πρέπει να τους ανεχτούμε. Η Κατερίνα αγνοεί κάτι όμως. Αν τα κινητά είναι όντως βλαβερά και οι ψιλόγκευ μαζί με τις χαζογκόμενες μιλάνε καθημερινά επί 6 ώρες, μιλάμε για μια massive epic win. Ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι;

αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά μέχρι να πεθάνουν αυτοί θα εγώ θα είμαι στο δαφνί.:-)

Δημοσ.
Προτιμώ τη λέξη "ρεαλιστικό". Τύψεις για ποιο πράμα; Που δεν τους βοηθάω πληρώνοντας τους τη σύνδεση;

Υπάρχει ελπίδα, hiv, ατυχήματα σε κομμωτήρια, ναρκωτικά..., τρικλοποδιά την ώρα που κατεβαίνουν από το λεωφορείο για να πέσουν και να σπάσουν τα μούτρα τους...

...........

Δημοσ.
Έλα τώρα. Αφού το έχεις σκεφτεί. :P

και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν έχει νόημα. Στη χειρότερη θα σπάσει καμιά μύτη. Not good enough + unprofessional.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...