Moderators stormrain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327270 χμμμμ τελικα επρεπε να ειχε αυτον τον τιτλο το thread lol
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327270 χμμμμ τελικα επρεπε να ειχε αυτον τον τιτλο το thread lol true story bro...
black_widow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχολείσαι, και να σκέφτεσαι, από το αν ο διπλανός σου στο ΜΜΜ μιλάει ακαταπαύστα στο κινητό και για γελοία θέματα.Επίσης, υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα που μπορεί να σου τη σπάνε. Και όχι τι λέει και πόσο δυνατά το λέει, και για πόση ώρα το λέει, ο καθένας στο κινητό του. H παραπάνω άποψη με εκφράζει πλήρως. Εμένα μου τη σπάνε τα νεύρα κάτι τύπισσες που ενοχλούνται με τα πάντα, νιώθουν ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπου, είναι πώς το λένε " πριγκιπέσσες" και θεωρούν ότι αυτές είναι οι σωστές και κανένας άλλος.( είναι δικαίωμα μου, έτσι; ) Δυστυχώς τα περισσότερα ποστ της topic starter παραπέμπουν σε τέτοιους τύπους ανθρώπου Πολύ γκρίνια και χαμένη ενέργεια για το τίποτα , ούτε που τόλμησες να κάνεις μια ήπια παρατήρηση, πολλοί άνθρωποι πραγματικά δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο, δεν είναι όλοι αγενείς. Λες ότι έχεις αμάξι, τότε να χρησιμοποιείς αυτό αν είσαι τόσο ευερέθιστη για να διατηρείς και την ψυχική σου ηρεμία και να μη βλέπουμε και εμείς τέτοια άχρηστα topic. Πολλοί που δεν έχουμε αμάξι χρησιμοποιούμε καθημερινά τα ΜΜΜ για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και όμως επιβιώνουμε μία χαρά... Σε αυτό που σου ρίχνω δίκιο είναι αυτό με τις 6 ώρες στο ΚΤΕΛ αν είναι έτσι όπως τα λες και δεν τα μεγαλοποιείς, εντάξει εκεί έπεσες στην περίπτωση. Υ.Γ.: Έχω κάνει παρατηρήσεις σε πραγματικά αγενείς ανθρώπους στα ΜΜΜ , στη δουλειά και στην σχολή . Αν ενοχλείσαι από τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου ο άλλος δεν πάει να πει να πει ότι καταλαβαίνει ότι ενοχλείσαι και δεν το κάνει πάντα επίτηδες.
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μου τη σπάνε τα νεύρα κάτι τύπισσες που ενοχλούνται με τα πάντα, νιώθουν ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπου, είναι πώς το λένε " πριγκιπέσσες" και θεωρούν ότι αυτές είναι οι σωστές και κανένας άλλος.( είναι δικαίωμα μου, έτσι; ) Δυστυχώς τα περισσότερα ποστ της topic starter παραπέμπουν σε τέτοιους τύπους ανθρώπου Και χειρότερου. Μου είχε κάνει πρόταση και ο Δαλιανίδης για τηλεοπτική σειρά [ame]www.youtube.com/watch?v=P9ftPyoScQE&feature=related[/ame] (Εσύ? Απόγονος ξανθούπουλου και μπουζουκολάγνος?) Πολύ γκρίνια και χαμένη ενέργεια για το τίποτα και μόνο γι αυτό σου το ποστ άξιζαν όλα. , ούτε που τόλμησες να κάνεις μια ήπια παρατήρηση, πολλοί άνθρωποι πραγματικά δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο, δεν είναι όλοι αγενείς. Λες ότι έχεις αμάξι, τότε να χρησιμοποιείς αυτό αν είσαι τόσο ευερέθιστη για να διατηρείς και την ψυχική σου ηρεμία και να μη βλέπουμε και εμείς τέτοια άχρηστα topic. Πολλοί που δεν έχουμε αμάξι χρησιμοποιούμε καθημερινά τα ΜΜΜ για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και όμως επιβιώνουμε μία χαρά... Μια πριγκιπέσσα όπως είπες δεν κάνει παρατηρήσεις. Απο δω και πέρα θα κυκλοφορώ με την βασιλική άμαξα του πατέρα μου και θα βασανίζω τους μαύρους δούλους μας για να ηρεμώ.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Α ναι? Γιατί να μην κοιμηθείς με το κινητό στο μαξιλάρι? Αφού δεν έχουμε αποδείξεις ότι τα κινητα βλάπτουν?.... Γιατί δε βολεύει, μπορείς εσύ να κοιμηθείς με οτιδήποτε κάτω απ' το μαξιλάρι σου; Εγώ στραβολαιμιάζω. Μια εναλλακτική δικαιολογία είναι ότι αφού βλάπτει/υπάρχει ενδεχόμενο να βλάπτει η ακτινοβολία, βάζεις αλλού το κινητό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ε για μένα δε στέκει αυτό σαν επιχείρημα γιατί δε μπορώ να φανταστώ ένα σοβαρό λόγο για να βάλεις το κινητό κάτω απ' το μαξιλάρι. Αν μιλάει πολύ ώρα ο διπλανός είναι μια επιβάρυνση κι αυτή στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση. Κυρίως το πρόβλημά μου είναι η έλλειψη σεβασμού. Κλείστο και μίλα μετά, ή μίλα για λίγο, σεβάσου τον άλλον που κάθετε δίπλα σου και από πλευράς ηχορύπανσης και ακτινοβολίας Ναι οκ, καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα, όχι η ακτινοβολία (κυρίως). Δυστυχώς όμως δεν γίνεται κάτι, δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς είναι. Όπως θα ανεχτείς αυτόν που μιλάει 6 ώρες στο κινητό, θα ανεχτείς έναν άλλο που ροχαλίζει σε όλη τη διαδρομή και έναν τρίτο που αερίζεται κάθε 5 λεπτά. Για εσένα όλα αυτά μπορεί να είναι ενοχλητικά, για αυτούς που τα κάνουν μπορεί να πληρούν και τους κανόνες του savoir vivre. Αυτό δε μπορείς να το ελέγξεις, έτσι είναι, δέξου το, σπάσε πλάκα... ή το κεφάλι τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ρε splipknot δεν κοιμόμαστε με το κινητό κάτω από μαξιλάρι γιατί μπορεί να πάθει κάτι...
The_Judas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Η λύση για όσους ενοχλούνται απο τα κινητά στο λεωφορείο: http://www.safe-shop.gr/product_info.php?cPath=46&products_id=65 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ---------- ρε splipknot δεν κοιμόμαστε με το κινητό κάτω από μαξιλάρι γιατί μπορεί να πάθει κάτι... H katerina κοιμάται με το περίστροφο κατω απο το μαξιλάρι της... κάπως σαν το αβαταρ της.
Deorum Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εδώ δεν ξέρουμε (ή μάλλον ξέρουμε ότι δεν είναι αλλά ας πάω πάσο) αν η Η/Μ ακτινοβολία είναι καν βλαβερή, θα βγάλετε και συμπέρασμα ότι είναι πιο βλαβερή απο τα λεωφορία. Το μοναδικό επιχείρημα αν είναι βλαβερή η Η/Μ ακτινοβολία είναι 1) Η εταιρίες καταπνίγουν όλες τις έρευνες που δείχνουν τις βλάβες... 2) Ίσως στο μέλλον βγεί κάτι που το αποδεικνύει. Για το 1 δεν απαντάω. Για το 2 να απαντήσω ότι είναι χαζό επιχείρημα, γιατί όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με οποιαδήποτε επιστήμη, ξέρει ότι είναι πολλαπλάσια πιο εύκολο να αποδείξεις ότι κάτι ισχύει (κάνεις το πείραμα και το επιβεβαιώνεις -τέλος), παρά να αποδείξεις ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. (εκεί βασίζεται όλη η παραεπιστήμη/τσαρλατανισμός). Εκεί κάνεις το πείραμα, δεν το επιβεβαιώνεις... αλλά δεν το επιβεβαίωσες για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς παραμέτρων που ενδεχομένως να ισχύσουν. Τέλοσπαντων είναι πανεύκολο να δαιμονοποιούμε πράγματα, είναι η μόδα της εποχής. Το πιο εύκολο είναι να σπέρνεις αμφιβολία. Το πιο δύσκολο είναι να καθησυχάζεις. Με τα ΜΜΕ και ατάκες του στύλ "ψήνει" τους εγκεφάλους μας, και με ημιμάθεια -συνδυάζοντας λίγο την εικόνα που έχουμε για τα μικροκύμματα και την σούπα που ζεστένουμε- τα κάνουμε μια όμορφη μαντάρα στο κεφάλι μας. Η ακτινοβολία του ηλίου είναι 100άδες φορές πιο δυνατή, και σε ευρύτερο φάσμα. Με την ακτινοβολία ζούμε εδώ και σχεδόν 1 αιώνα. Η ακτινοβολία UHF/FM/AM που σας περνάει την στιγμή που διαβάζετε αυτό το θρέντ, έχει τόση "δύναμη" ακόμα να φτάσει άλλα 5-50χλμ μακριότερα. 24ώρες/24ώρο, 365μέρες/χρόνο, με πάρα πολλά κανάλια. Το κινητό, παρόλο που μιλάτε στο αυτί σας, έχει ένταση για άλλα 3-5 χλμ και αυτό για 10-20 λεπτά την μέρα. Το Wifi ακόμα λιγότερο. Κ.ο.κ.
The_Judas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Οι έρευνες που εχουν γίνει είναι αντιφατικές και πολλές φορές μπερδεύουν τον κόσμο. Πάντως κανένας δεν έχει συμπεράνει οτι είναι τελείως ακίνδυνα τα κινητά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι ακτινοβολίες των κινητών (μικροκύματα) προκαλούν αύξηση στην θερμοκρασία των ιστών. Οταν μιλάμε με το κινητό αρκετή ώρα κοντά στο κεφάλι μας είναι πιθανό να ενέχει κινδύνους. http://aktinobolia.wordpress.com/2009/09/03/520/ Εδώ πέρα παρουσιάζει μια έρευνα της interphone, που είναι χρηματοδοτούμενη απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η έρευνα συμπεραίνει οτι η χρήση κινητών προστατεύει απο τον καρκίνο Εδώ δεν ξέρουμε (ή μάλλον ξέρουμε ότι δεν είναι αλλά ας πάω πάσο) αν η Η/Μ ακτινοβολία είναι καν βλαβερή, θα βγάλετε και συμπέρασμα ότι είναι πιο βλαβερή απο τα λεωφορία. Δηλαδή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των ακτίνων χ είναι ακίνδυνη? Αν μιλάς μόνο για την ακτινοβολία των κινητών πράγματι δεν έχουμε καταλήξει σε σίγουρα συμπεράσματα... αλλά ας μην γενικεύμουμε. Η ακτινοβολία του ηλίου είναι 100άδες φορές πιο δυνατή, και σε ευρύτερο φάσμα. Με την ακτινοβολία ζούμε εδώ και σχεδόν 1 αιώνα. Δηλαδή η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου είναι ακίνδυνη?
Deorum Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ναι φίλε Judas, συμφωνούμε προφανώς και μιλάω για Η/Μ ακτινοβολία στο άλλο άκρο του φάσματος, όχι για ακτίνες Χ ή ακτίνες Γάμμα κτλ. Και προφανώς λέω ότι ο ήλιος -που δεν τον δαιμονοποιούμε όπως τα κινητά και τον εισπράτουμε/αναζητούμε πολλαπλάσια- είναι ακόμα πιο ισχυρός και επικίνδυνος. Γιατί η ακτινοβολία του ηλίου δεν είναι μόνο το ορατό του φάσμα, είναι και το αόρατό του. Υπεριώδες, υπέρυρθρες, κλτ κτλ. Γενικά ότι είναι προς τα δεξιά να το πούμε έτσι του φάσματος (υπεριώδες και πάνω, Χ, γάμμα) είναι επικίνδυνο. Ότι είναι προς τα αριστερά δεν είναι, και τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι είναι. Για την αύξηση θερμοκρασίας των ιστών είχα γράψει κάποια στιγμή κάτι άλλο, και είχα υπολογισεί (μην σου ακουστεί αλλαζονικό, αλλά έκανα μερικους υπολογισμούς) πως η θερμοκρασία δεν αυξάνεται ούτε 0.1 βαθμό κελσίου μετά απο μισή ώρα. Και αυτό χωρίς την μαγική ιδιότητα του σώματος να απάγει την θερμότητα (αλλιώς 10 λεπτά και στον ήλιο θα μας έψηναν)
Praetorianos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Οι έρευνες που εχουν γίνει είναι αντιφατικές και πολλές φορές μπερδεύουν τον κόσμο.Πάντως κανένας δεν έχει συμπεράνει οτι είναι τελείως ακίνδυνα τα κινητά. Ακούω εδώ και κάμποσα post για αυτές τις πολυπόθητες έρευνες. Μπορώ να δω έστω 3 (για αξιοπιστία) από σοβαρούς ερευνητικούς φορείς ότι τα κινητά βλάπτουν? Φυσικά όχι αποκόμματα εφημερίδων. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι ακτινοβολίες των κινητών (μικροκύματα) προκαλούν αύξηση στην θερμοκρασία των ιστών. Οταν μιλάμε με το κινητό αρκετή ώρα κοντά στο κεφάλι μας είναι πιθανό να ενέχει κινδύνους. Η αύξηση της θερμοκρασίας έρχεται στο κεφάλι αυτού που μιλάει. Άρα εσύ αν είσαι 5 εκατοστά πιο μακριά, όπως σε ένα λεωφορείο ας πούμε, οφείλεις να είσαι αδιάφορος. Ακόμα κι αν δεν ισχύει αυτό που γράφει ο Deorum. Δηλαδή η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου είναι ακίνδυνη? Όχι, είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την ακτινοβολία των κινητών, ωστόσο το sunbathing είναι κάτι φυσιολογικό για τους ξεροκέφαλους (δική μου γνώμη) που φοβούνται τα κινητά.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ρε splipknot δεν κοιμόμαστε με το κινητό κάτω από μαξιλάρι γιατί μπορεί να πάθει κάτι... Στη χειρότερη θα σου πέσει απ' το κρεβάτι, μιλάμε για μια πτώση από ύψος λίγων εκατοστών. Γενικότερα όμως συμφωνούμε ότι δε βάζουμε το κινητό κάτω απ' το μαξιλάρι. H katerina κοιμάται με το περίστροφο κατω απο το μαξιλάρι της... κάπως σαν το αβαταρ της. I lol'd hard.
pournaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Οι έρευνες που εχουν γίνει είναι αντιφατικές και πολλές φορές μπερδεύουν τον κόσμο.Πάντως κανένας δεν έχει συμπεράνει οτι είναι τελείως ακίνδυνα τα κινητά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι ακτινοβολίες των κινητών (μικροκύματα) προκαλούν αύξηση στην θερμοκρασία των ιστών. Οταν μιλάμε με το κινητό αρκετή ώρα κοντά στο κεφάλι μας είναι πιθανό να ενέχει κινδύνους. http://aktinobolia.wordpress.com/2009/09/03/520/ Εδώ πέρα παρουσιάζει μια έρευνα της interphone, που είναι χρηματοδοτούμενη απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η έρευνα συμπεραίνει οτι η χρήση κινητών προστατεύει απο τον καρκίνο Δηλαδή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των ακτίνων χ είναι ακίνδυνη? Αν μιλάς μόνο για την ακτινοβολία των κινητών πράγματι δεν έχουμε καταλήξει σε σίγουρα συμπεράσματα... αλλά ας μην γενικεύμουμε. Δηλαδή η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου είναι ακίνδυνη? Ενα αρκετα διευκρινιστικο post απο τον συμφορουμιτη ntellos στο αλλο θεμα για τις κεραιες κινητων στην ταρατσα http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2960871&postcount=60
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δε βολεύει, μπορείς εσύ να κοιμηθείς με οτιδήποτε κάτω απ' το μαξιλάρι σου; Εγώ στραβολαιμιάζω. Μια εναλλακτική δικαιολογία είναι ότι αφού βλάπτει/υπάρχει ενδεχόμενο να βλάπτει η ακτινοβολία, βάζεις αλλού το κινητό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ε για μένα δε στέκει αυτό σαν επιχείρημα γιατί δε μπορώ να φανταστώ ένα σοβαρό λόγο για να βάλεις το κινητό κάτω απ' το μαξιλάρι. Άμα περιμένεις τηλέφωνο μια χαρά βολεύει να το έχεις κάτω από το μαξιλάρι. Πάντως από αυτά που λες καταλήγω πως είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για την ακινδυνότητα των κινητών και πως αν είχες λόγο θα το έβαζες στο μαξιλάρι. Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρη και κρατώ μια πιο επιφυλακτική στάση. Ναι οκ, καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα, όχι η ακτινοβολία (κυρίως). Δυστυχώς όμως δεν γίνεται κάτι, δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς είναι. Όπως θα ανεχτείς αυτόν που μιλάει 6 ώρες στο κινητό, θα ανεχτείς έναν άλλο που ροχαλίζει σε όλη τη διαδρομή και έναν τρίτο που αερίζεται κάθε 5 λεπτά. Για εσένα όλα αυτά μπορεί να είναι ενοχλητικά, για αυτούς που τα κάνουν μπορεί να πληρούν και τους κανόνες του savoir vivre. Αυτό δε μπορείς να το ελέγξεις, έτσι είναι, δέξου το, σπάσε πλάκα... ή το κεφάλι τους. Ε είπα εγώ ότι θα τους το απαγορεύσω? Απλά λέω ότι μου την σπάει και επισημαίνω το αξιομίσητο του χαρακτήρα τους επειδή είμαι κομπλεξική κτλ. Να σπάσω κεφάλι δεν παίζει, πλάκα σπάω με τάκη και μαίρη. (ή μάλλον ξέρουμε ότι δεν είναι αλλά ας πάω πάσο) Όχι να μην πας πάσο, αν ξέρεις να μας πει λεπτομερώς ώστε να μπορούμε να βάζουμε το κινητό κάτω από το μαξιλάρι μας άφοβα. Οι έρευνες που εχουν γίνει είναι αντιφατικές και πολλές φορές μπερδεύουν τον κόσμο.Πάντως κανένας δεν έχει συμπεράνει οτι είναι τελείως ακίνδυνα τα κινητά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι ακτινοβολίες των κινητών (μικροκύματα) προκαλούν αύξηση στην θερμοκρασία των ιστών. Οταν μιλάμε με το κινητό αρκετή ώρα κοντά στο κεφάλι μας είναι πιθανό να ενέχει κινδύνους. http://aktinobolia.wordpress.com/2009/09/03/520/ Εδώ πέρα παρουσιάζει μια έρευνα της interphone, που είναι χρηματοδοτούμενη απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η έρευνα συμπεραίνει οτι η χρήση κινητών προστατεύει απο τον καρκίνο Δηλαδή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των ακτίνων χ είναι ακίνδυνη? Αν μιλάς μόνο για την ακτινοβολία των κινητών πράγματι δεν έχουμε καταλήξει σε σίγουρα συμπεράσματα... αλλά ας μην γενικεύμουμε. Δηλαδή η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου είναι ακίνδυνη? Το παραπάνω post δείχνει το χάος που υπάρχει σχετικά με το θέμα. Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος, υπάρχουν φανατισμένοι και στις 2 πλευρες και γενικά άκρη δεν βγάζεις. Υπό αυτή την κατάσταση μπορεί κάποιος να μην κρατά μια ουδέτερη στάση και να προσέχει?
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Άμα περιμένεις τηλέφωνο μια χαρά βολεύει να το έχεις κάτω από το μαξιλάρι. Ε άμα περιμένεις τηλέφωνο και είσαι σπίτι πες του να πάρει στο σταθερό. Βάλτο δίπλα απ' το κρεβάτι και είσαι οκ. Τι να πω τώρα. Πάντως από αυτά που λες καταλήγω πως είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για την ακινδυνότητα των κινητών και πως αν είχες λόγο θα το έβαζες στο μαξιλάρι.Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρη και κρατώ μια πιο επιφυλακτική στάση. Όχι ακριβώς, δε γνωρίζω με σιγουριά το κατά πόσο βλάπτει η ακτινοβολία τον κινητών. Δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο να βλάπτει όντως, ούτε φοβάμαι όταν μιλάει στο κινητό ο διπλανός μου στο λεωφορείο όμως. Το επιχείρημα για το κινητό κάτω απ' το μαξιλάρι το ανέφερα γιατί δεν είναι λογικό, δε μπορείς να αποδείξεις χρησιμοποιώντας το ότι υπάρχει ενδεχόμενο τα κινητά να βλάπτουν. Το επιχείρημα αυτό έχει την ίδια αξία με τα "Γιατί δε βάζεις το χέρι σου μέσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό;", "Γιατί δε πίνεις οξύ;" και "Γιατί δεν τρως σκατά;". Βέβαια στο μεν επιχείρημα για το κινητό δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, στα άλλα 3 επιχειρήματα είμαστε. Αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί όμως, εγώ τη λογική του επιχειρήματος σχολιάζω μόνο. Ε είπα εγώ ότι θα τους το απαγορεύσω? Απλά λέω ότι μου την σπάει και επισημαίνω το αξιομίσητο του χαρακτήρα τους επειδή είμαι κομπλεξική κτλ.Να σπάσω κεφάλι δεν παίζει, πλάκα σπάω με τάκη και μαίρη. Εγώ μαζί σου, μισάνθρωποι ftw και όλα αυτά. Είναι άκυρο απλά να ανοίγεις topic λέγοντας κάποια πράματα και μετά να το γυρίζεις στην ακτινοβολία για να σωθείς. Χώσε αλύπητα, υπερασπίσου το μίσος και τα πιστεύω σου. Τι μισάνθρωπη είσαι λοιπόν; Son, I'm disappointed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.