katerina_a_86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 3 τέρμινα, αυτό στο οποίο θες να καταλήξεις δεν ισχύει, το φαινόμενο είναι συχνό αλλά και σπάνιο να ήταν δεν θα άλλαζε το μίσος μου για αυτό, αν κάτι σου την σπάει, σου την σπάει ανεξαρτήτως συχνότητας.
sugata Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 θεωρούμε 3 τέρμινα -> α) τρεις μήνες, β) τρία χρόνια γ) δεν έχει γιατί το μαμήσαμε στην περίπτωση α) έχεις ένα σχετικά καλό ποσοστό στην περίπτωση β) έχεις ένα πολύ κακό ποσοστό Παίρνουμε ως αξίωμα τα περιστατικά που αναφέρεις και θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν άλλα αξιομνημόνευτα. Αν ήταν, θα το ανέφερες. Τώρα συγνώμη, τέλος. > σου συνέβη 4 μέρες ή δυο βδομάδες: α) σε διάστημα 90 ημερών ή 12 εβδομάδων > σου συνέβη 4 μέρες, δυο εβδομάδες ή ένα μήνα β) σε διάστημα 1095 ημερών, 156 εβδομάδων, 36 μηνών. Με βάση την αρχή της γκαντεμοδυναμικής, και με βάση το παραπάνω αξίωμα, το ποσοστό συχνότητας είναι τραγικά μικρό, για να αποδοθεί σε γκαντεμιά προερχόμενη από την κακή σου αύρα. (αν και ο λιακό μπορεί να διαψεύσει το γεγονός, οψόμεθα) Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι δε θα δράσεις ΑΝ δε σε παίρνει, δηλαδή κατά 99.9999% ποτέ, είναι πλέον μαθηματικά βέβαιο ότι η θείτσα δε θα τη γλιτώσει. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχολείσαι, και να σκέφτεσαι, από το αν ο διπλανός σου στο ΜΜΜ μιλάει ακαταπαύστα στο κινητό και για γελοία θέματα. Επίσης, υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα που μπορεί να σου τη σπάνε. Και όχι τι λέει και πόσο δυνατά το λέει, και για πόση ώρα το λέει, ο καθένας στο κινητό του.
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Νόμιζα ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα αλλά και σπάνιο να ήταν δεν θα άλλαζε το μίσος μου για αυτό, αν κάτι σου την σπάει, σου την σπάει ανεξαρτήτως συχνότητας. Είναι γελοίο να κάνω στατιστική έρευνα, αυτό που είπα (για να προλάβω αυτό που είπες μετα) είναι αρκετο. (σαφώς και υπάρχουν σοβαρότερα πράματα να ασχολούμαι)
freedubus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ συμμερίζομαι την άποψη της Κατερίνας. Μακάρι ωστόσο να ήταν αυτό το μοναδικό ενοχλητικό πράγμα στα ΜΜΜ.
sugata Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θεωρώ, λανθασμένα ίσως, ότι μπορείς να καταλάβεις πότε γράφει ο άλλος σοβαρά. Το είχα δει ήδη αυτό που έγραψες, παρόλ' αυτά έγραψα ένα γελοίο κειμένακι. Εν κατακλείδι, στέκομαι σε κάποια γεγονότα, όπως τα έχεις μεταφέρει εδώ μέσα. Περιμένεις (ή προσδοκάς) πάντα οι άλλοι να φέρονται σωστά. Κι όχι μόνο αντικειμενικά σωστά, αλλά με τον τρόπο που θεωρείς εσύ σωστά. Πολύ εγωιστικό κατά τη γνώμη μου. Αν και όπως ο προλαλήσας συμμερίζομαι, εν μέρει, την αρχική σου άποψη περί κινητών και απρεπούς να πούμε συμπεριφοράς κατά τη χρήση αυτών, δεν έχω φτάσει στο σημείο να μισώ αυτήν την πρακτική. Συνεχίζοντας, να σταθώ στο γεγονός ότι δεν πρόκειται, βάσει όσων γράφεις, ποτέ να κάνεις κάτι γι' αυτό. Επειδή δε σε παίρνει. Δεν έχεις και κανένα ογκόλιθο απέναντι σου, τα παραδείγματα ήταν θείτσες/bimbo/semigay. Και μόνο σ' αυτά να στηριχτώ, αυτό που έπρεπε να κάνεις, δεν το έκανες. Δε θέλεις να έρθεις σε δημόσια σύγκρουση. Τι πάει να πει αυτό; Εφόσον ενοχλείσαι, δείξτο με έναν τρόπο που δε θα προσβάλλει τον άλλο. Λέγεται ευγένεια. Δεν υπάρχει καμιά κοινωνική κατακραυγή για να φοβηθείς. Ίσα ίσα που άλλοι μπορεί να χειροκροτήσουν νοερά αυτή σου την κίνηση, επειδή θα έχεις καταφέρει να κάνεις τον λακαμά που μιλούσε έξι ώρες δίπλα στο αυτί σου να σκάσει. Είναι λογικό να σε ενοχλεί. Λογικό δεν είναι να μην κάνεις τίποτα. Συζητώντας το εδώ ή με παρέα, μπορούμε να το λύσουμε άνετα. Άμα μένεις όμως στα λόγια, μοιραία θα καταλήξεις να μισείς γύρω σου ολοένα και περισσότερα πράγματα και πρακτικές.
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Το είχα δει ήδη αυτό που έγραψες, παρόλ' αυτά έγραψα ένα γελοίο κειμένακι. α οκ σε παρεξήγησα Εν κατακλείδι, στέκομαι σε κάποια γεγονότα, όπως τα έχεις μεταφέρει εδώ μέσα. Περιμένεις (ή προσδοκάς) πάντα οι άλλοι να φέρονται σωστά. Κι όχι μόνο αντικειμενικά σωστά, αλλά με τον τρόπο που θεωρείς εσύ σωστά. Πολύ εγωιστικό κατά τη γνώμη μου. Αν και όπως ο προλαλήσας συμμερίζομαι, εν μέρει, την αρχική σου άποψη περί κινητών και απρεπούς να πούμε συμπεριφοράς κατά τη χρήση αυτών, δεν έχω φτάσει στο σημείο να μισώ αυτήν την πρακτική. Συνεχίζοντας, να σταθώ στο γεγονός ότι δεν πρόκειται, βάσει όσων γράφεις, ποτέ να κάνεις κάτι γι' αυτό. Επειδή δε σε παίρνει. Δεν έχεις και κανένα ογκόλιθο απέναντι σου, τα παραδείγματα ήταν θείτσες/bimbo/semigay. Και μόνο σ' αυτά να στηριχτώ, αυτό που έπρεπε να κάνεις, δεν το έκανες. Δε θέλεις να έρθεις σε δημόσια σύγκρουση. Τι πάει να πει αυτό; Εφόσον ενοχλείσαι, δείξτο με έναν τρόπο που δε θα προσβάλλει τον άλλο. Λέγεται ευγένεια. Δεν υπάρχει καμιά κοινωνική κατακραυγή για να φοβηθείς. Ίσα ίσα που άλλοι μπορεί να χειροκροτήσουν νοερά αυτή σου την κίνηση, επειδή θα έχεις καταφέρει να κάνεις τον λακαμά που μιλούσε έξι ώρες δίπλα στο αυτί σου να σκάσει. Είναι λογικό να σε ενοχλεί. Λογικό δεν είναι να μην κάνεις τίποτα. Συζητώντας το εδώ ή με παρέα, μπορούμε να το λύσουμε άνετα. Άμα μένεις όμως στα λόγια, μοιραία θα καταλήξεις να μισείς γύρω σου ολοένα και περισσότερα πράγματα και πρακτικές. Πολύ σοβαρά τα παίρνεις τα πράματα, εντάξει δεν θα πεθάνω και από τον καημό μου, μου στην σπάνε αυτοί οι τύποι και άνοιξα και ένα thread για να το πω, αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται και κάτσω και να μαλώνω, προτιμώ να κάνω υπομονή ή να αλλάζω θέση. Σχετικά με τον εγωισμό μου που λες, δεν είναι εγωισμός, απλά μου την σπάει κάτι και θα θελα να μην γινόταν. Είναι εγωιστικό αυτό? Δηλαδή όταν μας την σπάει κάτι πρέπει να θέλουμε να γίνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δικαίωμα έχω να λέω και να δυσανασχετώ με ότι θέλω. έχουμε και εμείς ένα όριο στην γκρίνια που αντέχουμε... whinning thread fail...
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 έχουμε και εμείς ένα όριο στην γκρίνια που αντέχουμε... whinning thread fail... Εγώ τι να πω με τόση γκρίνια για την γκρίνια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 είδες, τώρα καταλαβαίνεις πως νοιώθουμε
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 είδες, τώρα καταλαβαίνεις πως νοιώθουμε Τουλάχιστον εσείς μπορείτε να το αποφύγετε με το να μην ασχοληθείτε αλλά το θέλει ο οργανισμός σας μάλλον. Δε το κλειδώνετε να πάει στο διάολο; (όταν τα λεγα εγω...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 και εσύ μπορείς, αλλάζεις θέση, βάζεις ωτασπίδες, ακουστικά για μουσική και στην τελική του το λες κιόλας όπως το είπαμε και εμείς
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 και εσύ μπορείς, αλλάζεις θέση, βάζεις ωτασπίδες, ακουστικά για μουσική και στην τελική του το λες κιόλας όπως το είπαμε και εμείς Αυτά απαντήθηκαν, δεν θα λέμε τα ίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 τα αγνοείς όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.