Προς το περιεχόμενο

Κινητά και μέσα μαζικής μεταφοράς

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα φταίω εγώ αν την ώρα που η ανυποψίαστη θείτσα ή η χαζογκόμενα (γιατί συνήθως γυναίκες το κάνουν) αναλύει το νέο της χτένισμα μέσω 30λεπτου διαλόγου στο κινητού μέσα στο λεωφορείο πάρω το κινητό και το πετάξω από το παράθυρο?

Την άλλη φορά ο διπλανός (ψιλοgay) στο κτελ κάλυψε όλες τις επικοινωνιακές του ανάγκες στην 6ωρη διαδρομή.

Τι φταίω εγώ να τρώω την ακτινοβολία τους και επίσης τι φταίω να ακούω τις βλακείες τους επί τόση ώρα.

Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται η ομιλία στο κινητό στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το κάπνισμα?

Άλλο για μια ανάγκη και άλλο να μιλάς μισή ώρα.

Επίσης απορώ πως δεν ντρέπονται να μιλάνε μπροστά σε τόσο κόσμο και να λένε τις βλακείες που λένε (έλα καίτη τα μαθες? ο τακης χώρισε την μαίρη)

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 και απο μένα. Οι πρώτοι που μιλάνε στο κινητό είναι οι οδηγοί.

+ ότι δεν έχω όρεξη να έχω τον άλλον δίπλα μου να φωνάζει σα μουρλός.

Πετυχαίνω μια κοπέλα 2-3 φορές την βδομάδα.Την έχω σταμπάρει. 35 λεπτά διαδρομή συνέχεια εκεί...μπούρδου μπούρδου...ε τι διάολο που την βρίσκει την όρεξη για τόση πάρλα 8 η ώρα το πρωί?

Και το τραγικό είναι ότι δεν μιλάνε σιγά...λές και το κάνουν επίτηδες...Μισή ώρα είναι και κατέβα μετά και μίλα/φώναζε/βόγκα όσο θές.

Αλλά δεν σέβεσαι αυτόν που κάθεται δίπλα σου?

Κάθε φορά που την βρίσκω κάθομαι στην άλλη άκρη του λεωφορείου.

Επίσης απορώ πως δεν ντρέπονται να μιλάνε μπροστά σε τόσο κόσμο και να λένε τις βλακείες που λένε (έλα καίτη τα μαθες? ο τακης χώρισε την μαίρη)

πάντα το είχα απορία αυτό...

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι σε ένα αυτοκίνητο η ακτινοβολία που δεχόμαστε πολλαπλασιάζεται σε απίστευτο βαθμό (όλο το σύστημα λειτουργεί ως κεραία λόγω του αγώγιμου κλωβού) συμφωνώ.

Όσο για το ότι ακούς όλες τις βλακείες δυστυχώς δεν το γλυτώνεις πουθενά και ποτέ!

Δημοσ.

Αυτά έχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, γιαυτό δεν ανεβαίνω σχεδόν ποτέ. Νομίζουν ότι όταν σηκώνουν το τηλέφωνο δεν τους ακούει κανένας άλλος.

Δημοσ.
Δεν μπαίνω σε κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς χωρίς το mp3- player μου. Όχι ότι δεν ακούγονται αλλά κάπως αντέχεται...

+1!

Για την ακτινοβολία όμως εμείς τι χρωστάμε;Την τρώνε που την τρώνε αυτοί,πρέπει να "φιλέψουν" και τους υπόλοιπους;;

Όσο για τη θεματολογία..:mad:

Δημοσ.

Εδώ που είμαι, καθώς και στο λατρευτό Βερολινάκι, τα περισσότερα τραίνα και ΜΜΜ έχουν ειδικά βαγόνια "ησυχίας". Στα λεωφορεία υποθέτω πως απαγορεύεται εντελώς, γιατί δεν έχω δει κανένα να μιλάει δυνατά. Εκτός αν είναι απλώς η παιδεία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα φταίω εγώ αν την ώρα που η ανυποψίαστη θείτσα ή η χαζογκόμενα (γιατί συνήιως γυναίκες το κάνουν) αναλύει το νέο της χτένισμα μέσω 30λεπτου διαλόγου μέσω κινητού μέσα στο λεωφορείο πάρω το κινητό και το πετάξω από το παράθυρο?

Την άλλη φορά ο διπλανός (ψιλοgay) στο κτελ κάλυψε όλες τις επικοινωνιακές του ανάγκες στην 6ωρη διαδρομή.

Τι φταίω εγώ να τρώω την ακτινοβολία τους και επίσης τι φταίω να ακούω τις βλακείες τους επί τόση ώρα.

Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται η ομιλία στο κινητό στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το κάπνισμα?

Άλλο για μια ανάγκη και άλλο να μιλάς μισή ώρα.

Λατρεύω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Για να πάω κάπου τσεκάρω πρώτα-πρώτα τις διαδρομές των διαφόρων μεταφορικών του ΟΑΣΑ.

Από τότε που εφευρέθηκαν τα κινητά με mp3 player (Sony Ericsson Walkman series στην αρχή, iPhone τώρα), έχω βρει την υγειά μου.

Στο κάτω-κάτω, τα mp3 players έχουν πλέον εξευτελιστικές τιμές. ;)

Όσο για την ακτινοβολία θεωρώ υπερβολική την ανησυχία σου. Δηλαδή αν είσαι στο μπαράκι ή στην καφετέρια και, από το διπλανό τραπέζι, αρχίζω να κουβεντιάζω με το φιλαράκι μου στο εταιρικό κινητό μου (άρα το ξεσκίζω χωρίς να πληρώνω), νομίζεις ότι τρως λιγότερη ακτινοβολία; Δεν γίνεται να αξιώσεις την απαγόρευση χρήσης κινητού γύρω σου... :-)

Εδώ που είμαι, καθώς και στο λατρευτό Βερολινάκι, τα περισσότερα τραίνα και ΜΜΜ έχουν ειδικά βαγόνια "ησυχίας". Στα λεωφορεία υποθέτω πως απαγορεύεται εντελώς, γιατί δεν έχω δει κανένα να μιλάει δυνατά. Εκτός αν είναι απλώς η παιδεία.

Εμ τι άλλο να'ναι; Η παιδεία των βορειοευρωπαίων είναι και η ανύπαρκτη παιδεία μας.

(άλλωστε όταν εμείς φτιάχναμε παρθενώνα, αυτοί τρώγανε μπανάνες και τώρα που αυτοί φτιάχνουν παρθενώνες, σκεφτήκαμε εμείς να επιστρέψουμε στα δέντρα)

Δημοσ.

Όσο για την ακτινοβολία θεωρώ υπερβολική την ανησυχία σου. Δηλαδή αν είσαι στο μπαράκι ή στην καφετέρια και, από το διπλανό τραπέζι, αρχίζω να κουβεντιάζω με το φιλαράκι μου στο εταιρικό κινητό μου (άρα το ξεσκίζω χωρίς να πληρώνω), νομίζεις ότι τρως λιγότερη ακτινοβολία;

[/i]

Στην καφετερια πας τον ελευθερο σου χρονο και φευγεις κι ολας αμα δεν σου αρεσει το κλιμα. Αμα χασεις το λεωφορειο για την δουλεια σου στον Προισταμενο τι θα πεις? Η ακτινοβολια και δεν αντεχα της φωνες της?

Δημοσ.

Με προβληματίζετε. Επειδή χρησιμοποιώ ΜΜΜ καθημερινά.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν προσέχω αν μιλάει ο διπλανός μου και τι λέει. Πόσο μάλλον τις σεξουαλικές του ψιλοπροτιμήσεις.

Το λεωφορείο και η κίνηση κάνουν τόσο θόρυβο που δεν έχει νόημα να σκεφτώ καν ότι, αν δε μιλάει κανείς, θα έχουμε ησυχία. Θα έχουμε ησυχία; Αν όχι, τι με πειράζει από πού προέρχεται η φασαρία;

Κι αν οι διπλανοί μου δε μιλάνε στο κινητό, αλλά μιλάνε απλά μεταξύ τους; Ποια είναι η ιδανική ένταση της φωνής τους τότε;

Γιατί εγώ δε φαντασιώνομαι να πετάξω το κινητό κανενός από πουθενά; Πού είναι ο θεός σας τώρα; Ποια είναι η Πάολα;

Δημοσ.
Με προβληματίζετε. Επειδή χρησιμοποιώ ΜΜΜ καθημερινά.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν προσέχω αν μιλάει ο διπλανός μου και τι λέει. Πόσο μάλλον τις σεξουαλικές του ψιλοπροτιμήσεις.

Το λεωφορείο και η κίνηση κάνουν τόσο θόρυβο που δεν έχει νόημα να σκεφτώ καν ότι, αν δε μιλάει κανείς, θα έχουμε ησυχία. Θα έχουμε ησυχία; Αν όχι, τι με πειράζει από πού προέρχεται η φασαρία;

Κι αν οι διπλανοί μου δε μιλάνε στο κινητό, αλλά μιλάνε απλά μεταξύ τους; Ποια είναι η ιδανική ένταση της φωνής τους τότε;

Γιατί εγώ δε φαντασιώνομαι να πετάξω το κινητό κανενός από πουθενά; Πού είναι ο θεός σας τώρα; Ποια είναι η Πάολα;

μιλάμε νομίζω για κανονικά λεωφορεία, όχι για αυτά της πάτρας που είναι 150 άτομα μέσα σε ένα αστικό.:fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
ο ψιλοgay πως χαρακτηριζεται παντως?

ενεργητικός όχι παθητικός, αυτός θα ήταν χοντροgay...

Δημοσ.

Καλα οκ, αν αρχισουμε να ψαχνουμε πραγματα που μας φταινε στην καθημερινοτητα μας λογω των αλλων, αυτα ειναι ουκ ολιγα.

Κινητα, καπνισμα σε δημοσιους χωρους, αλλεπαληλα κορναρισματα που κανουν την πολη τρελοκομειο, μηχανακια-αμαξια με εξατμισεις που ακουγονται 10 τετραγωνα παρακατω κλπ δεν θα τελειωσω αν αρχισω να απαριθμω...

@topic starter: εισαι απο αυτες που ουτε καπνιζουν σε δημοσιους χωρους, ουτε κορναρουν ΠΟΤΕ? (no offense).

Οσο για το θεμα υγειας και ακτινοβολιας.

-Και το καπνισμα απαγορευτηκε στους δημοσιους χωρους, αλλα....απαγορευτηκε?

-Και τα αμαξια υποχρεουνται να εχουν καλοσυντηρημενους καταλυτες, αλλα ενα σεβαστο ποσοστο οχι απλα δεν τον συντηρει, αλλα τον ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Απο αυτο κινδυνευεις 100 φορες παραπανω παρα απτην ακτνοβολια του διπλανου κινητου. Και? Τους ελεγχει κανεις?

-Οποτε και να απαγορευτει η χρηση κινητου, ειναι ψιλοαπιθανο να εφαρμοστει. Αρα ας προσγειωθουμε στην ζωφερη Ελληνικη πραγματικοτητα.

Πηγη ολων των κακων αυτων ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ (πολιτης) σε συνδυασμο με την ανυπαρκτη αστυνομευση και επιβολη πειθαρχιας, σχεδον αναρχια θα ελεγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...