Προς το περιεχόμενο

Modem και Mandrake 9

kirimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος μπορει να βοηθησει ρε παιδια στο προβληματακι μου παρακατω...

Λοιπον, εβαλα το Mandrake 9... ολες οι συκευες αναγνωριστηκαν και δουλευουν σωστα... ΠΛΗΝ του συνηθη υποπτου! Το μοντεμ μου φυσικα...

Το μοντεμακι που εχω ειναι ενα Supraexpress 56 PCI και απο οσο ξερω φερει το chipset της Connexant. Μεσω του Ηellug βρηκα links σε αλλες σελιδες σχετικα με μοντεμς και πως να τα κανουμε να λειτουργησουν. Βρηκα λοιπον για τις Connexant... ακολουθησα τις οδηγιες εγκαταστασης (η τουλαχιστον προσπαθησα) αλλα τζιφος! Το μοντεμ δεν φαινεται να το γουσταρει :crazy:

Πρωτα απο ολα πειτε μου το εξης: Απο την εμπειρια σας (οσοι εχετε) υπαρχει περιπτωση το ρημαδι να δουλεψει και αν ναι, τοτε πως?

Εαν δεν δουελευει λεω να παρω ενα αλλο μοντεμακι... ποιο ομως? Θελω κατι πυ να το πεταξω πανω και να δουλεψει ASAP!

Για πειτε ρε παιδια καμια ιδεα γιατι θα το κανω βιδες το μηχανημα... 97C στην CPU... τα XP μου κανουν κολπα και ναζια... εεε δεν θα το αντεξω αμα δεν βρω λυση εστω να τρεχει το ρημαδι το Linux σωστα... :(

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote lionheart:</font><hr> na doulepsei ASAP? Ti einai auto? Sigoura kapoio modem e3wteriko 8a sou doulepsei, gia serial milaw oxi gia usb! Twra gia to diko sou den 3erw na sou pw! Sorry! <hr /></blockquote>

Με το ASAP εννοουσα αμεσα... χωρις πολλες πολλες ιστοριες :smirk:

Τωρα οσον αφορα τα serial... παω να τσεκαρω τι παιζει στο νετ απο αυτα και αν υπαρχουν ακομα!

Thanxx :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Ένα Diamond Supra 56e σε Serial που έχω δούλεψε κανονικά. <hr /></blockquote>

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις... επιτελους μετα απο 3 χρονια καταφερα να μπω στο νετ μεσω του SupraExpress+Linux. Απο αυτο γραφω τωρα :grin:

Βρηκα τελικα τι εφταιγε (το στραβο μου το κεφαλι ηταν... επρεπε να τα κανω ως root user)

Τωρα πλεον για πρωτη φορα θα κρατησω το Λινουξ για παραπανω απο 1 βδομαδα στον σκληρο μου!!! :o B) :grin:

Παω να συνεχισω το ψαξιμο... in the mean time ανοιξα και κρασι να το γιορτασω!!!! Cheers :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...