Προς το περιεχόμενο

Γιατί;

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σου και σ'ενα Toufas αιωνιε φοιτητη του εξωτερικου. μιαμιαμ λεφτα του μπαμπα και φιλελευθερη φιλοσοφια του καναπε 10,000 χλμ μακρια απο τα γεγονοτα. ενα δυο

Δημοσ.
δεν το ειδα απο εκει ..και δεν εχω κανενα προβλημα να με πεις οπως θες. αν ειμαι φασιστας επειδη εχω λιγο μυαλο παραπανω και αγαπω την χωρα μου και τα επιτευγματα της και την ιστορια πεςμε οπως θες...

εσυ με την σειρα σου αποφευγεις να σχολιασεις επι του θεματος και ολο χαριτωμενιε ςκ αι εικονιτσες ακυρες. κλασικος αριστερος αποτελεσμα πλυσης εγκεφαλου.. χουχου λοιπον καλο ταξιδι.

Δε χρησιμοποιώ ποτέ την έκφραση "είμαστε όλοι αδέρφια".

Αναγουλιάζω στην υποψία και μόνο να σε θεωρήσω αδελφό μου.

χουχου!

Δημοσ.

Γιατί να είναι ένα το κόμμα ;

...η φάση που περνάω ...

άστοχα ερωτήματα...

>http://www.youtube.com/watch?v=Ma_Qay3mtXE

Δημοσ.

ειναι γνωστο: ο ελληνας δεν κλεβει. φυλακες χτισαμε μετα απο το ~92 που ηρθαν οι ξενοι οι αλλοθρησκοι

Δημοσ.

τι λες να το αφαιρέσεις αυτό το τελευταίο;

όχι τίποτ' άλλο, ή θα στο σβήσουν, ή θα το κλείσουν. καλά θα το κλείσουν όπως και να 'χει, αλλά τεσπα.

εννοούσα τον παραπάν.

Δημοσ.

εγώ πάλι αναγνωρίζω την εκπαίδευση του. έξυπνο παιδί.

έλληνες my boy το έκαναν πριν απ' αυτόν

μάλιστα στο ηράκλειο ήταν ένας τυπάκος που είχε βρει μια τρύπα σ' ένα σημείο του πεζοδρομίου, έβαζε του ποδάρ μέσα, και το 'παιζε ανάπηρος. μέχρι που τον πήρε και τον σήκωσε. (εννοείται ότι το κάλυπτε κάπως, καθόταν με συγκεκριμένο τρόπο, και δε φαίνοταν τίποτα)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

10) Γιατί αυτό το post το κάνω και να είμαι σίγουρος ότι σε 5 λεπτά θα σβηστεί από τους admins; Το ότι γράφω βλακείες δεν νοιάζει τους admins... Δεν έχω βρίσει κανέναν ούτε έχω σιναφερει κανένα όνομα... Και όμως θα το σβήσουν, όσοι το διάβασαν το διάβασαν...

[...]

Έχασες. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...