Fidelio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα ήθελα να συμβάλω στην συζήτηση με το παρακάτω ντοκουμέντο , μιλάει ο μεγάλος Δάσκαλος .... Τα πάντα όλα , ευχαριστώ
minarokeftes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 χωρίς να γνωρίζω εμπεριστατωμένα, υποθέτω πως ο λόγος δεν είναι διότι οι Κύπριοι hate our guts, αλλά είναι θέμα διακρατικών κανόνων/συμφωνιών Το δέχομαι.... Όταν έρχονται αυτοί όμως Ελλάδα να σπουδάσουν γιατί να μπαίνουν με αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία στα ΑΕΙ-ΤΕΙ??? Γιατί να παίρνουν χαρτί απορίας και να μπαίνουν στις εστίες και ας εχουν 70.000€ ετήσιο εισόδημα οι γονείς τους? Γιατί όταν θέλουμε εμείς να πάμε να σπουδάσουμε Κύπρο να υπάρχουν μόνο 2-3 θέσεις για Έλληνες σε κάθε τμήμα και η βαθμολογία να είναι σχεδόν ίδια με Ελλάδα??? Η Κύπριοι βγάζουν το αντίστοιχο χαρτί όταν έρχονται στην Ελλάδα για δουλειά??? (δεν το γνωρίζω ερώτηση κάνω)
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το δέχομαι.... Όταν έρχονται αυτοί όμως Ελλάδα να σπουδάσουν γιατί να μπαίνουν με αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία στα ΑΕΙ-ΤΕΙ??? Γιατί να παίρνουν χαρτί απορίας και να μπαίνουν στις εστίες και ας εχουν 70.000€ ετήσιο εισόδημα οι γονείς τους? Γιατί όταν θέλουμε εμείς να πάμε να σπουδάσουμε Κύπρο να υπάρχουν μόνο 2-3 θέσεις για Έλληνες σε κάθε τμήμα και η βαθμολογία να είναι σχεδόν ίδια με Ελλάδα??? Η Κύπριοι βγάζουν το αντίστοιχο χαρτί όταν έρχονται στην Ελλάδα για δουλειά??? (δεν το γνωρίζω ερώτηση κάνω) Δεν γνωρίζω τα πώς και τα γιατί, και υποθέτω πως πάλι είναι θέμα συμφωνιών, αλλά my point is γιατί τόση αχωνεψιά για τους Κύπριους; Δε νομίζω πως χρειάζεται. Αρκετά δε χωνευόμαστε με (αλλοεθνείς κι όλας) γείτονες.
giorgos2710 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μακρια απο μας η Κύπρος, έλεος θελει να ξερουμε και τον υμνο τους.
@@sos@@ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να είναι ένα το κόμμα ;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1hGTfIX9l8o]κόμμα ;[/ame] ...η φάση που περνάω ...
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δε ξερω τι εισαι εσυ. εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. αν εσυ νιωθεις ιδιος και ομοιος με αλβανους και σομαλους , ανοιχτα συνορα εχουμε τραβα προς τα εκει να ζησεις, στα πατρια εδαφη σου.
sugata Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 λαθρομεταναστες ειναι και δεν υπαρχει συγκριση με τα μεταναστευτικες κινησεις στην ευρωπη του 1940 + οι ελληνες μεταναστες στην γερμανια πχ. δεν μπηκαν λαθραια στην χωρα, υπηρξε καλεσμα απο την γερμανικη κυβερνυση για εργατικα χερια.. οι μεταναστες ηταν απο χωρες της ευρωπης ( και οχι μουσουλμανοι , αφγανοι και λοιποι ισλαμιστες που δημιουργουν δημογραφικα και θρησκευτικα προβληματα ) .. και ολοι οι μεταναστες αναιξαιρετως περασαν 5 μηνες σε "καταυλισμους" ωστε να ελεγχθουν πρωτα ιατρικως και ποινικως. οχι οπως εδω που δεν ξερουμε τι ειναι ο καθενας, τι ασθενειες κουβαλαει και τι κανει.. εντάξει φίλε μου, τα έβαλες όλα στο ίδιο τσουβάλι. το 1990 περίπου ανοίξαμε και μεις τα σύνορα μας και γίναμε χώρα υποδοχής. το ότι κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν, και εισπράττουν αρκετό χρήμα μεταφέροντας λαθρομετανάστες στο Ελλάντα, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. (σε συνεργασία πάντα με αντίστοιχα τεμάχια από χώρες που συνορεύουν με μας). το ότι δεν σταμάτησε το ποσοστό εισροής των νόμιμων μεταναστών-προσφύγων όμως είναι σημαντικό. πώς διέπρεψαν επιστημονικώς ρε άνθρωπε; εργάτες έστελναν οι κυβερνήσεις, όχι επιστήμονες. πάλι όλα σ' ένα τσουβάλι (προς θεού δε λέω ότι δεν υπήρχαν έλληνες σπουδασμένοι στο εξωτερικό, οι οποίοι παρέμειναν εκεί και μετά το πέρας των σπουδών τους, όπως συμβαίνει και σήμερα δηλαδή) Επίσης, είσαι τόσο σίγουρος ότι κάποιοι έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό (για να μην περιοριστούμε μόνο στη Γερμανία), αφού ως λαός έχουμε την κομπίνα στο αίμα μας, δεν έμπλεξαν με παράνομες δραστηριότητες; τέλος θέλεις να ψάξω να σου πω πόσους δέχτηκε η Γερμανία από την Ελλάδα μόνο, ή να πούμε, άντε, και για τους τούρκους, που κοντεύουν τώρα να φτάσουν τα 2 μύρια; και σε σύνολο οι ξένοι στη γερμανία κοντεύουν να φτάσουν το 10% του πλυθησμού. edit: τείνω να πιστεύω ότι αυτό το "έλληνες uber alles" μας έχει μείνει από αρχαιοτάτων χρόνων. κακό πράμα. θα συνεχίσουμε να τρώμε σφαλιαρίτσες. γούτσου-γούτσου.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2007/07/masturbation-kit-1.jpg ...τι 'ν' αυτά ρε... Ντροπή. Εμείς στα χρόνια μου ούτε τα χέρια δεν πλέναμε...πάθαμε τίποτα; Αχχχχχχ πλαστική γενιά
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ...τι 'ν' αυτά ρε...Ντροπή. Εμείς στα χρόνια μου ούτε τα χέρια δεν πλέναμε...πάθαμε τίποτα; Αχχχχχχ πλαστική γενιά Προς εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου αναπαραγωγής.
tzizzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ... απο συγκέντρωση ισλαμιστών... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ" , "ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" , "Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ". Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι "μετανάστες", οι καημένοι "πρόσφυγες", οι δυστυχισμένοι αλλοδαποι που βοηθουν οικονομικά την ευρώπη. liopyr καλο ταξιδι. δινουν χαρτηλικι στους λαθρομεταναστες 3-4 χιλιαδες ευρω για να πανε πισω στις χωρες τους. βλεπεις εδω στο Ελλαντα ειμαστε πολυ πλουσιοι και τα χαριζουμε τα φραγκα αβερτα.. ευκαιρια να πας να καβατζωσεις τπτ και εσυ. αφου ειμαστε ολοι μας μεταναστες / αδερφια οπως μας λες. χουχου
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Προς εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου αναπαραγωγής. Κάνει τζιζ, ε. Btw, σ' είχα προειδοποιήσει σε έτερο thread περί διαβατηρίου. Για δες αποπάνω.
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ... απο συγκέντρωση ισλαμιστών... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ" , "ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" , "Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ". Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι "μετανάστες", οι καημένοι "πρόσφυγες", οι δυστιχισμένοι αλλοδαποι που βοηθουν οικονομικά την ευρώπη. Βάζε και το link της είδησης. Τι φοβάσαι, μη σε πούμε φασίστα; liopyr καλο ταξιδι. δινουν χαρτηλικι στους λαθρομεταναστες 3-4 χιλιαδες ευρω για να πανε πισω στις χωρες τους. βλεπεις εδω στο Ελλαντα ειμαστε πολυ πλουσιοι και τα χαριζουμε τα φραγκα αβερτα.. ευκαιρια να πας να καβατζωσεις τπτ και εσυ. αφου ειμαστε ολοι μας μεταναστες / αδερφια οπως μας λες. χουχου χουχου!
tzizzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δεν το ειδα απο εκει ..και δεν εχω κανενα προβλημα να με πεις οπως θες. αν ειμαι φασιστας επειδη εχω λιγο μυαλο παραπανω και αγαπω την χωρα μου και τα επιτευγματα της και την ιστορια της .. πες με οπως θες... εσυ με την σειρα σου αποφευγεις να σχολιασεις επι του θεματος και ολο χαριτωμενιες και εικονιτσες ακυρες. κλασικος αριστερος αποτελεσμα πλυσης εγκεφαλου.. χουχου λοιπον καλο ταξιδι.
Mika Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Βάζε και το link της είδησης.Τι φοβάσαι, μη σε πούμε φασίστα; και γαυρος και φασιστας εγω τον λυπαμαι λιγο
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 λαθρομεταναστες ειναι και δεν υπαρχει συγκριση με τα μεταναστευτικες κινησεις στην ευρωπη του 1940 + οι ελληνες μεταναστες στην γερμανια πχ. δεν μπηκαν λαθραια στην χωρα, υπηρξε καλεσμα απο την γερμανικη κυβερνυση για εργατικα χερια.. οι μεταναστες ηταν απο χωρες της ευρωπης ( και οχι μουσουλμανοι , αφγανοι και λοιποι ισλαμιστες που δημιουργουν δημογραφικα και θρησκευτικα προβληματα ) .. και ολοι οι μεταναστες αναιξαιρετως περασαν 5 μηνες σε "καταυλισμους" ωστε να ελεγχθουν πρωτα ιατρικως και ποινικως. οχι οπως εδω που δεν ξερουμε τι ειναι ο καθενας, τι ασθενειες κουβαλαει και τι κανει.. οι Ελληνες μεταναστες ΔΕΝ ηταν μουσουλμανοι ισλαμιστες που πηγαν στην γερμανια να ζητησουν ιδρυση τζαμιων ουτε τπτ αλλο, ΔΕΝ μπηκαν παρανομα στην γερμανια, ΔΕΝ δημιουργησαν γκετο , ΔΕΝ μετερεψαν το κεντρο του Βερολινου σε υποαναπτυκη περιοχη, ΔΕΝ ανελαβαν την διακινηση ναρκωτικων και πορνειας στις μεγαλες πολεις της γερμανιας... οι Ελληνες διεπρεψαν επιστημονικως, ηταν μυαλα που εδω δεν ειχαν μοιρα γιατι η ελλαδα ειχε το συνηθειο να τωει τα παιδια της... και τελος.. κατσε ψαξε να δεις ποσους μεταναστες δεχτηκε η Γερμανια των 50 εκατομμυριων τοτε.. και δες ποσους εχει η ελλαδα των 11 εκατομμυριων τωρα... ανοιξε τα ματια σου δες τι συμβαινει .. το προβλημα δεν ειναι συναισθηματικο ( κακοι ελληνες δε πανε τους αλλοδαπους) το προβλημα ειναι ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, θρησκευτικο, οικονομικο, κοινωνικο.. δεν μπορεις να συμψηφιζεις την κοινωνια του τοτε με το τωρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ---------- πηγαινε στην τουρκια να δεις .. σαν αδερφο θα σου φερθουν.. και εσυ πρεπει να νιωθεις πολυ αδερφος με τους τουρκους ε. μπραβο. αραξε αλλα 18 χρονια αγγλικισταν να ολοκληρωθεις σαν προσωπικοτητα! δε ξερω τι εισαι εσυ. εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. αν εσυ νιωθεις ιδιος και ομοιος με αλβανους και σομαλους , ανοιχτα συνορα εχουμε τραβα προς τα εκει να ζησεις, στα πατρια εδαφη σου. γεια σου ελληναρα μου εσυ. με την μονη σωστη θρησκεια και την πιο καλη χωρα!!!!1111εναδυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.