Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γιατί πέθανε ο Michael Jackson; Παραπάτ'σι...
MindFreak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ραι συς, μειν των κωρουιδαιβεται. Mindfreak (όνομα και πράμα; ), θέλω να σε ευχαριστήσω για τα ερωτήματα σου. Δε συμφωνώ με το περιεχόμενο τους, αλλά είναι η πινελιά που κάνει τη διαφορά στο φόρουμ. Αν τα βάζεις ως θέματα για συζήτηση πάντως, μπορείς να δεις τα τοπιξ που ήδη υπάρχουν και στα οποία έχουμε συζητήσει αυτά που αναφέρεις. Πριν αρχίσεις να τα διαβάζεις όμως, να ξες πως πρέπει να είσαι λίγο πιο ανεκτικός με την αντίθετη από τη δική σου άποψη, διότι αναφέρονται πολύ κακά πράγματα εκεί μέσα. Ευχαριστώ!!!!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:21 ---------- Lucifer! Μήνε με τους νομους που σου έδωσαν και δέξου τους... Όσο για τους φαντάρους σας εκεί στην "Ελλάδα" (Βάζω "" γιατί είναι και εδώ Ελλάδα κατά κάποιον τρόπο), εδώ είναι διαφορετικοί. Έχουμε και αυτή την διαφορα, κάποι νομή δεν είναι οι ίδιοι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας... γιαφτο και από την άλλη πλευρά δεν ονομαζόμαστε εντελώς Έλληνες... Είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Ελληνοκυπριους μας λένε.
sugata Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Lucifer! Μήνε με τους νομους που σου έδωσαν και δέξου τους... Όσο για τους φαντάρους σας εκεί στην "Ελλάδα" (Βάζω "" γιατί είναι και εδώ Ελλάδα κατά κάποιον τρόπο), εδώ είναι διαφορετικοί. Έχουμε και αυτή την διαφορα, κάποι νομή δεν είναι οι ίδιοι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας... γιαφτο και από την άλλη πλευρά δεν ονομαζόμαστε εντελώς Έλληνες... Είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Ελληνοκυπριους μας λένε. Για την ιστορία και μόνο... Παγκοσμίως... Κύπριους σας λένε. Και Πανελληνίως δηλαδή. Επίσης οι φαντάροι σας, μόλις τελειώσουν σχολείο πάνε στρατό και ξεμπερδεύουν μέχρι τα 19-20. Μετά πάνε και σπουδάζουν όπου έχουν περάσει. Για την ιστορία και μόνο. Μπερδεμένα δεν είναι. Εμείς εδώ, εσείς εκεί.
Panos_Pol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 με όλα αυτα που διάβασα κατάλαβα ότι έχεις χάσει την μπάλα γενικά για όλα αυτα!!και εσεί έχεις βάλει τον λίθω σου χωρίς να το ξέρεις η και γνωρίζοντας και χωρίς να μπορείς να κανείς κάτι δούμε στην ελλάδα αυτα υπάρχουν χρόνια σε οποίων αρέσει κάθεται σε οποίων όχι φεύγει την κάνει για κάτι καλύτερο όπως και η μετανάστες
thanocaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Είναι τόσο σημαντικό το να ονομάζονται οι Κύπριοι Έλληνες ή το να μην ονομάζονται; Γιατί δεν κοιτάει ο καθένας να γίνει καλύτερος, ό,τι σκατά και αν σημαίνει αυτό στο κεφάλι του, και το αν θα χαρακτηρίζεται ως Έλληνας, Αλβανός ή Περουβιανός να είναι αδιάφορο. Άλλωστε, όλοι αδέρφια -υποτίθεται ότι- είμαστε...
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 8 χρονια στην αγγλια, οσους κυπριους και να γνώρισα με λεγανε ελληνα. οι τουρκοι με λεγανε αδερφο. αδερφη δεν με εχει πει καμια εθνικότητα
user12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Νταξει ρε παιδια το παιδι εινια στην εφηβεια και κανει την επανασταση του δεν ειναι αναγκη να ειμαστε τοσο σκληροι. 1) Οι Αργεντινοι μιλανε και αυτη ισπανικα γιατι να μην λεγονται Ισπανια? 2)Αυτο εχει να κανει με το εκπαιδευτικο σας συστημα και μονο εσεις μπορειτε ωτα αλλαξετε 3)Γιατι εσεις θελατε να μπειτε ευρωπαικη ενωση και τωρα δεν μπορεις να διωξεις κατοικο ΕΕ (αν εχεις προβλημα μονο με τους Αλβανους και του Πακιστανους εισαι ρατσιστης οπωτε δεν υπαρχει λογος συζητησεις) 4)Κανεις δεν σου λεει ποια θρησκεια να ακολουθεις ανεξηθρησκεια εχουμε δικαιωμα σου ειναι να εισαι χριστιανος. 5)Εχει κανει και καποια εγκληματα και στην ρουμανια και δεν εχω και επαρκη πληροφοριση για το θεμα αλλα δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οσο τα λες 6)Εμμεσα εσυ διαλεψες τους νομους διαλεγοντας το πολιτικο αργηχο που θα κυβερνησει τον τοπο σου 7)Γιατι οπως εχεις εσυ δικαιωμα στην ψυχαγωγια εχουν και αλλοι.Εσενα μπορει να σου φαινεται γελιο σε αλλους ομως οχι. 8)Εσυ τους εδωσες με την ψηφο σου. 9)Δεν ξερω τους νομους για την στρατευση στην Κυπρο. 10)Θα το σβησουν επειδη ο τιτλος σου δεν τηρει τους κανονες.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γιατί, γιατί.... γιατί; Απαιτώ να ξέρω γιατί κάποια πράγματα να συμβαίνουν έξω στον κόσμο, γύρο μας, στα οποια δεν δικαιούμαστε να ξέρουμε την απάντηση του "γιατί;"... Γιατί ο Μανωλιός να έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Ποιος είπε ότι ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Εγώ, ως πατέρας, μαθητής η και ένας απλός πολίτης τις κυπριακής δημοκρατίας ρωτάω "γιατί;" και περιμένω απαντήσεις οι οποιες δεν νομίζω να δοθούν ποτε γιατί οι υπουργοί δεν έχουν τα κότσια να μας δώσουν απαντήσεις... 1) Γιατί η Κύπρος να μην είναι ελληνική; Αν όμως είναι ελληνική, γιατί να είναι; Έχουμε ρωτήσει ακριβώς 50 έλληνες για το ποιος είναι ο εθνικός ύμνος τις Κύπρου. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Πως να είναι η Kύρος ελληνική αφού οι έλληνες δεν ξέρουν τον εθνικό τους ύμνο και σε πιούς τόπους τον λένε; Γιατί όμως να μην είναι ελληνική; Ίσος οι Έλληνες δεν μας θέλουν επιδη δεν θέλουν να χαλάσουν την ιστορία τους για το ότι δεν έχασαν σε κανένα πόλεμο; 2) Γιατί στα κυπριακά σχόλια οι μαθητές να πηγαίνουν με άσπρο φανελάκι και γκρίζο παντελόνι; Είναι το γκιζό χρώμα το οποιο θα κάνει τον μαθητή να θέλει να πάει σχόλιο (μουντό χρώμα, το χρώμα που σου φέρνει "αδιαθεσία", το χρώμα των σύννεφων όταν βρέχει, το χρώμα τις κακοκαιρίας) Γιατί στο σχόλιο οι καθηγιτές να θέλουν τους μαθητές ξυρισμένους με κοντά μαλλιά; Ασχολούνται με τρίχες; Tι τους νοιάζει αν οι μαθητές έχουν τρίχες στο κεφάλι (Νομίζω ότι το σιχισανε με τον στρατό) 3) Γιατί μας φέρανε τους αλβανούς και τους πακιστανούς εδώ; Γιατί να μας πάρουν όλες τις δουλειές μας; Τους καλέσαμε; Τους είπαμε "ελάτε" για να αυξήσουμε την εγγλιματικοτιτα της χώρας μας και τις ζημιες; 4) Γιατί η θρησκεία mas (είμαι Ορθόδοξος Xρισιανος) να λέει πως πρέπει να αγαπούμε όλους τους ανθρώπους κάθε θρησκείας, ενώ το κοράνι, το βιβλίο μιας άλλης θρησκείας, να τους λέει να έρθουν να μας σκοτώσουν γιατί δεν είμαστε μουσουλμάνοι; Γιατί οι μαθητές του Χριστού δεν υπάκουσαν τον Δάσκαλο τους που τους είπε να μην γράψουν βιβλία; (Πάντως bravo τους μέχρι σήμερα η πιστη μας δεν αλλοιώθηκε καθόλου) Γιατί να μην κάνουμε και εμείς το ίδιο για να σώσουμε αλλα πράγματα εκτος από την θρησκεία που σώθηκε; 5) Γιατί ο Πασάρεις να βρίσκετε στην Pουμανιά; Γιατί δεν τον φέρνετε εδώ στην Eλλάδα να τον δικάσετε; Φοβάστε; Τι κρίβετε πίσω του όπως είπε και ο NK; 6) Γιατί εγώ να είμαι αναγκασμένος να τηρώ τους νομους κάπου "βλάκα" που δεν ξέρω ούτε το όνομα του και να μην κάνω το σωστό το οποιο δεν το έχει γράψει αυτός ο ανώνυμος στο βιβλίο με τους νομους τού; 7) Γιατί οι άχρηστη δημοσιογράφοι με τους "καμεραμανς" τους που δεν ξέρουν να κρατάνε ίσια την camera να τρέχουν από πίσω τον κάθε διάσημο για να πουν στο κουσκούς τι έκανε; Δηλαδή γιατί να σχολιαστεί στο κουσκούς αν ο Σάκης, ο Χατζηγιάννης, η Βίσση η ο Πάριος έχει χύσει το κεφάλι του στην συναυλία; Τι κι αν έκανε ένα βήμα παραπάνω; Πρέπει να είμαστε όλοι σωστοί παντού; 8) Γιατί οι πολιτικοί να κάνουν ότι θέλουν και να λένε ότι τους κατεβει στο μυαλό; Ποιος τους έδωσε την άδεια να μιλήσουν για κάποιον άλλο; 9) Γιατί να είμαι υποχρωμένος να πάω στρατό χοής να το θέλω; Γιατί να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα μου και να χάσω 2 χρονια από τις σπουδές μου στον στρατό; 10) Γιατί αυτό το post το κάνω και να είμαι σίγουρος ότι σε 5 λεπτά θα σβηστεί από τους admins; Το ότι γράφω βλακείες δεν νοιάζει τους admins... Δεν έχω βρίσει κανέναν ούτε έχω σιναφερει κανένα όνομα... Και όμως θα το σβήσουν, όσοι το διάβασαν το διάβασαν... Έχω και αλλα πολλά ερωτήματα με το "Γιατί;" αλλα αν κάτσω να πω όλα τα παράπονα μου θα γεμίσουμε από Mega Bites και θα αργεί να εμφανιστεί αυτή η σελίδα σε κάποιους αθώους που πλιρνουν το internet για 1GB και τους δίνει η εταιρία 100MB χωρίς να το ξέρουν... Φτάνει πια η αδικία! Φτιάξτε τους νομους σας... Δεν είμαστε ζώα, θέλουμε να ζούμε όπως ζουν και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ!!! Όσοι έχουν τέτοια επαναστατικά ερωτήματα κάντε τα replay εδώ να τα βάλω στο main post 11) Γιατί ενώ προβλέπω την σκληρή μεταχείριση εκ της διαχειριστικής ομάδας στο παρόν post, δεν αποφασίζω επιτέλους να χρησιμοποιήσω έναν browser με ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο, προβλέποντας KAI την δυσθυμία των όσων θα το διαβάσουν; Fixed .
tzizzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 1) 3) οικονομικοί - πολιτικοί μετανάστες. για τον ίδιο λόγο που έλληνες πριν 50-60 χρόνια έφυγαν για άλλες πολιτείες. για μια καλύτερη ζωή. λαθρομεταναστες ειναι και δεν υπαρχει συγκριση με τα μεταναστευτικες κινησεις στην ευρωπη του 1940 + οι ελληνες μεταναστες στην γερμανια πχ. δεν μπηκαν λαθραια στην χωρα, υπηρξε καλεσμα απο την γερμανικη κυβερνυση για εργατικα χερια.. οι μεταναστες ηταν απο χωρες της ευρωπης ( και οχι μουσουλμανοι , αφγανοι και λοιποι ισλαμιστες που δημιουργουν δημογραφικα και θρησκευτικα προβληματα ) .. και ολοι οι μεταναστες αναιξαιρετως περασαν 5 μηνες σε "καταυλισμους" ωστε να ελεγχθουν πρωτα ιατρικως και ποινικως. οχι οπως εδω που δεν ξερουμε τι ειναι ο καθενας, τι ασθενειες κουβαλαει και τι κανει.. οι Ελληνες μεταναστες ΔΕΝ ηταν μουσουλμανοι ισλαμιστες που πηγαν στην γερμανια να ζητησουν ιδρυση τζαμιων ουτε τπτ αλλο, ΔΕΝ μπηκαν παρανομα στην γερμανια, ΔΕΝ δημιουργησαν γκετο , ΔΕΝ μετερεψαν το κεντρο του Βερολινου σε υποαναπτυκη περιοχη, ΔΕΝ ανελαβαν την διακινηση ναρκωτικων και πορνειας στις μεγαλες πολεις της γερμανιας... οι Ελληνες διεπρεψαν επιστημονικως, ηταν μυαλα που εδω δεν ειχαν μοιρα γιατι η ελλαδα ειχε το συνηθειο να τωει τα παιδια της... και τελος.. κατσε ψαξε να δεις ποσους μεταναστες δεχτηκε η Γερμανια των 50 εκατομμυριων τοτε.. και δες ποσους εχει η ελλαδα των 11 εκατομμυριων τωρα... ανοιξε τα ματια σου δες τι συμβαινει .. το προβλημα δεν ειναι συναισθηματικο ( κακοι ελληνες δε πανε τους αλλοδαπους) το προβλημα ειναι ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, θρησκευτικο, οικονομικο, κοινωνικο.. δεν μπορεις να συμψηφιζεις την κοινωνια του τοτε με το τωρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ---------- οι τουρκοι με λεγανε αδερφο.αδερφη δεν με εχει πει καμια εθνικότητα πηγαινε στην τουρκια να δεις .. σαν αδερφο θα σου φερθουν.. και εσυ πρεπει να νιωθεις πολυ αδερφος με τους τουρκους ε. μπραβο. αραξε αλλα 18 χρονια αγγλικισταν να ολοκληρωθεις σαν προσωπικοτητα! όλοι αδέρφια -υποτίθεται ότι- είμαστε... δε ξερω τι εισαι εσυ. εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. αν εσυ νιωθεις ιδιος και ομοιος με αλβανους και σομαλους , ανοιχτα συνορα εχουμε τραβα προς τα εκει να ζησεις, στα πατρια εδαφη σου.
Blondeamon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μακρια απο μας η Κύπρος, έλεος θελει να ξερουμε και τον υμνο τους. Τοσα χρονια μας τραβατε προς τα κατω στην εξωτερικη πολιτικη με το θεμα σας, μολις παει να γινει κατι κατευθειαν μας κουνανε το Κυπριακο και παιρνουμε το πουλο.
Praetorianos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν και δεν έχω ιδιαίτερες κάψες για το Κυπριακό, εμάς τι μας κόφτει? Εννοώ ήμασταν παλιά ανδελφοί τσύπριοι-έλληνες τα δυο μας και δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις τότε σχέσεις μας ή κάτι άλλο παίζει με την ιστορία μας? Τόσα μεγάλα κολλητιλίκια από ξεχωριστές χώρες δεν έχω συναντήσει.
minarokeftes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Διάβασα αρκετά παρακάτω. Γιατί όχι, γιατί κατ' αρχήν είσαι κύπριος, μπερδεμένο εθνίκι, χριστιανός και δεν ξέρεις ορθογραφία. Δεν γνωρίζουν να μιλάνε καλά τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Απάντηση για το 1ο!!! Ρώτησε 50 κυπρέους αν θέλουν να λέγονται Έλληνες οι 46 θα πούν ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!! Ρώτησε 50 Έλληνες αν θεωρούν την Κύπρο ελληνική και αν την αγαπούν οι 49 θα σου πούν ΝΑΙ!!! Εσείς έχετε το πρόβλημα με τους Έλληνες και μας έχετε σαν τους πακιστανούς και αλβανούς που λές!!! Έχω έρθει πολλές φορές και ο πατέρας μου δουλεύει 2 χρόνια εκεί!!! θα σε ρωτήσω.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ALIEN CARD για να δουλέψει στην Κύπρο???????? Ίδια κάρτα που βγάζουν οι πακιστανοί και αλβανοί όπως ανέφερες!!! Αλλα πιστεύω καλύτερα που δεν ενωθήκατε με εμάς γιατί θα γινόταν ένα μπουρδέλο η Κύπρος, ενώ τώρα γίνετε καλή δουλειά γιατι έχουν πάρει την νοοτροπία των Άγγλων σε πολλά πράγματα. Η οικονομία σας είναι σε ΠΑΡΑ πολύ καλή κατάσταση λόγο της νομοθεσίας για το ξέπλυμα χρήματος κα... Τέσπα έχω πολλά να πώ και μπορεί να τα έχω γράψει μπερδεμένα επειδής (έτσι το λέμε στο χωριό μου) είμαι και λίγο τσαντισμένος απο την τελευταία φορά που ήρθα και ένας Κύπριος υπάλληλος προτίμησε να μου μιλήσει Αγγλικά παρά "καλαμαρίστηκα" να ούμε!!!
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ALIEN CARD για να δουλέψει στην Κύπρο???????? Ίδια κάρτα που βγάζουν οι πακιστανοί και αλβανοί όπως ανέφερες!!! χωρίς να γνωρίζω εμπεριστατωμένα, υποθέτω πως ο λόγος δεν είναι διότι οι Κύπριοι hate our guts, αλλά είναι θέμα διακρατικών κανόνων/συμφωνιών
Crizzt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα μπω στο κόπο να σου απαντήσω γιατί τουλάχιστον έβαλες ωραία χρωματακια (και γιατί βαριέμαι στη δουλειά...) Αν θες να σε παίρνει κανένας στα σοβαρά μάθε (τουλάχιστον λίγη) ορθογραφία και ιστορία. 1. Αν δε το έχεις πάρει πρέφα, η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος. Πέρα από το κράτος υπάρχει και το έθνος όπου είμαστε το ίδιο (ας πούμε...). Κανένας, είτε Κύπριος είτε Ελληνας, δε θέλει ένωση. Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι ο εθνικός σου ύμνος όπως δε με ενδιαφέρει ποιος είναι στη Σλοβενία. Δεν έχασε η Ελλάδα σε κανένα πόλεμο... φυσικά, τα τελευταία 5 χρόνια. 2. Η ομοιομορφία δίνει την αίσθηση στο drone ότι ανήκει στο σύνολο. 3. Θέλεις να κάνεις καριέρα χτίστης/κηπουρός/ελαιοχρωματιστής/οξυγονοκολλητής στα ναυπηγεία? I don't think so... Περι εγκληματικότητας και "ζημιών" είσαι ένα ωραιότατο θύμα των στοχευμένων media. 4. Έχεις διαβάσει το Κοράνι? Εξτρεμιστές υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες. Α, επίσης ο Χριστός ήταν hoax. 5. Ο Πάσσαρης εκτίει την ποινή του στη Ρουμανία. Get your facts straight. 6. Το σωστό είναι το δικό σου σωστό... σωστά? Αν δε σου αρέσουν οι νόμοι, σπάσε τους και δέξου τις συνέπειες. 7. Επειδή καθεσε και τους βλέπεις. 8. Επειδή τους ψήφισες. 9. Επειδή εκεί ζεις. Αν δε σου αρέσει διαμαρτυρήσου ή alemao 10. Βλέπω κάπου 4 σελίδες απαντήσεις. Άκυρος. Addendum: Δε φταίνε οι νόμοι, οι πολίτες φταίνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.